2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 8. syyskuuta 2020

"Lockdowns may have been a huge mistake"

Fasismi eteneetäysin valheellisilla perusteilla:

Lakiehdotus lähetetty: Matkustajille velvollisuus hankkia todistus negatiivisesta koronatuloksesta – ”Pidän yhtenä kiireellisimmistä asioista”

"Minäkin haluan kalifiksi kalifin paikalle."
Vaatimus ei koskisi Suomen kansalaisia.
Ei varmaan niin. Ennen pitkää pelkkä kaupassakäynti vaatii samanlaisen todistuksen – vaikka testi on 90% väärässä. Vaikka sillä etsitään jokaisen kropasta löytyvää kromosomi 8 -nimistä rna-pätkää – suhteettoman herkällä metodilla.

Ja kuten jo aiemmin olen todennut, koronakuolleisuuden suhdeluku on 1:20000000; paljon matalampi kuin vaara kuolla salamaniskuun. 

Lisäksi, kun sitä mutaatioita aiheuttavaa rokotetta ajetaan väkisin käytäntöön, WHO on joutunut myöntämään, että polirokotteella on Sudanissa(kin) aiheutettu nimenomaan poliota – ja siis halvaantumisia. Jopa AP on saanut kakaistua tämän ilmoille:

UN says new polio outbreak in Sudan caused by oral vaccine

Tämä on lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa.

Lisäksi tutkimus, jonka mukaan "oireettomat kantajat" eivät sairastuta ketään.

New York Postissa myönnetään tämä:

It’s now looking like the lockdowns may have been a huge mistake

Hups. Kukaan ei ole koskaan maininnut, että tämä voisi olla mahdollista? Päivästä toiseen vastaan tulee uusia ja vanhoja tutkimuksia, jotka selkeästi osoittavat koko koronahärdellistä olevan pelkkää haittaa.

Eli: valtiopetos vai maanpetos? Vai molemmat, ja lisäksi rikos ihmisyyttä vastaan?
---
EDIT: Lisäksi vielä jopa CNN kertoo jotain, joka on toki itsestäänselvää, mutta jonka Suomen meediosto on jättänyt maton alle piiloon:

Past vaccine disasters show why rushing a coronavirus vaccine now would be 'colossally stupid'

Ei kommentteja: