2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 18. syyskuuta 2020

Biljardipolitiikkaa, suotuisasti suodatettuna

Tjah. "Oho":

Tavoite erityisesti tyttöjen auttamisesta karkaamassa - Välimeren maiden leireiltä Suomeen siirretyt pääasiassa poikia

"Olemme täysin kyvyttömiä katsomaan yhtään mitä teemme." Oletettavasti nämäkin "pojat" on ihan täysikäisiä miehiä, kuten aina. Koko härdelli on pelkkää huijausta, kuten kaikki, mistä meediosto kohkaa.
Kuvaan on löydetty tyttöoletettuja, jotka kantavat Merkel-mainosta.
Ja kohkaamisesta puheenollen:

Onko 11 miljardin budjettivaje tarpeen? ”Niin kauan kuin biljardipolitiikka on keskuudessamme, talous ei voi lähteä liikkeelle”

Vaihdoin otsikosta yhden sanan, jotta se vastaisi todellisuutta larppauksen sijaan.

Turvetuotanto ei kasaa lähijärviin pohjalietettä – Vaikutukset vesistöihin näyttävät olevan luultua pienemmät

Oho. Eli se, minkä perusteella turpeen verotusta ihan just eilen nostettiin, ei pidäkään paikkaansa? Tämä tuppaa olemaan kaiken politiikan luontaisia ominaisuuksia: keksitään verukkeita kiristää pätäkkää milloin mistäkin – eikä yksikään  narratiivi kestä pienintäkään tarkastelua. Ilman valtion mafiatoilailua elämä olisi hiukan paljon helpompaa.

Raju sote-raportti julki: Väitettyä hoitajapulaa ei ole, vanhuspalveluissa suuria kuntakohtaisia eroja – "Korkea paikkamäärä kertoo heikkotasoisesta vanhustenhoidosta"

Tämä tulee kaikille yllätyksenä. Kun firmat aina keskittyvät ensimmäiseksi rahavirtaan, jäävät asiakkaat yhä kauemmas prioriteeteissa. Valtion pakkopönkittäminen edistää tätä tilannetta: asiakas ei voi juuri valita palveluntarjoajaa, ja palveluntarjoaja saa ilmaista kassavirtaa, jossa valtio keskittyy milloin mihinkin arbitraarisiin klustereihin, ja firmat edelleen siihen kassavirran optimointiin. "Tehostamista", tiedättehän.

Tutkimus: Enemmistö suomalaisista ei luota vaalilupauksiin – usko vahvinta korkeasti koulutetuilla, suurituloisilla ja yrittäjillä

Usko on siis vahvinta niillä, joilla on mahdollisuudet vaikuttaa poliitikoihin suoraan – kun sattuvat liikkumaan samoissa piireissä. Tämäkin on hirmu ylläri.

Työtöntä kannattaakin auttaa eikä rangaista – uusi malli ei ota heiltä, joilla ei ole otettavaa

Sanattomaksi vetää. Että tarvitaan uusi malli siihen, että ei oteta niiltä joilta ei enää saa mitään revittyä?
Rane halusi samaan kuvaan biljardihallituksen ämmien kanssa.
Mites, haluttaisiinko vetää korrelaatioita koronabiljardifasismin ja talouden välille:

Uudessa-Seelannissa ennätyksellinen talousromahdus

Kuten tiedetään, natsiotteet on viety kaikkein pisimmälle juurikin tuolla – perusteettoman koronapaniikin takia tietysti. Tai siis "paniikin"; maahan laitettiin täysin kiinni kun "löytyi" yksi oireeton kantaja (vai oliko niitä peräti neljä?) koko väestöstä. Kenelläkään ei ole mitään oikeuksia – ja kaikki siis perustuu ei mihinkään.

Sama Australiassa. Seuraavassa kuvasarjassa poliisi ajaa jalankulkijan päälle, minkä jälkeen yksi käskyntottelijoista päättää tallata kolhimansa jalankulkijan naaman katuun – voimalla. Kyseinen jalankulkija on koomassa. Tämäkin varmaan lasketaan koronaksi.
"Oma moka, mitäs osoitit mieltäsi."
Onneksi meitä suojellaan kaikilta vaaroilta vaikka väkisin.

Mutta hei, meuhkataan mieluummin Viiskulman keksimällä skuupilla:

YK:n Venezuela-tutkijat: Presidentti Maduro murhien ja kidutusten takana

Näin. Nyt on fantasioitu siis kiduttelusta Valkovenäjän, Iranin ja Venezuelan "diktatuureissa". Mikä näitä yhdistää? USSA haluaa niiltä jotain. IMF haluaa niiltä jotain. WHO haluaa niiltä jotain. 

Puhutaanko Guantanamosta? Puhutaanko Saudi-Arabian kidutteluista? Puhutaanko Israelin jatkuvista ihmisoikeus- ja sotarikoksista? Ei puhuta. Puhutaan väittämistä, joiden mukaan joka suunnalta ahdistellut "diktaattorit" jostain syystä kuvittelevat, että juuri nyt kannattaa laajamittaisen mielivaltaisesti kiduttaa ihmisiä.

Venezuelassa juuri pidätettiin joku KeskusÄlytysToimiston agentti. Ja sitten alkoivat yhtäkkiä yleiset kidutukset.

Valkovenäjä kieltäytyi ottamasta WHOlta satoja miljoonia "koronatoimien" saattamiseksi sielläkin uudeksi perverssiksi. Ensin vaalitarkkailijat eivät ilmaantuneet vaaleja tarkkailemaan; sitten väitettiin ilman vaalitarkkailijoiden vaalitarkkailua, että vaalit olivat vilpilliset – ja lopulta yhtäkkiä hillitöntä kiduttelua raportoidaan ympäri Valkovenäjää.

Ja Iran? Israel on räjäytellyt voimalaitoksia ynnä muuta infraa Iranin rajojen sisällä. ...Joten kiduttelua?

Niemen Kaius, kuten muutkin päätoimittajat, on valinnut valehdella päivästä toiseen. Hän myös haluaa, että sä maksat hänelle siitä, ettet ymmärrä maailman menosta yhtikäs mitään.



Sanomalehdet entistä ylivoimaisemmin Suomen luotetuin media – Some sen sijaan ei herätä luottamusta

Tottahan toki. Sanoo sanomalehti.

Katsotaanpa, miten moniäänisesti sanomalehdistö kertoo jonkun meediostopomon viimeisimmästä pestistä:
"Vuonna 1948 perustetun WAN-IFRA:n tehtävänä on edistää sananvapautta, puolustaa lehdistönvapautta ja tukea jäsenyrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä."
Edistää sananvapautta? Sehän on toiminut tosi hyvin – viimevuosina erityisesti. Ja tuo vuosiluku? Ketkähän mahtoivat sanella mitä järjestö tulee tekemään ja millä ohjeistuksella?

Ei kommentteja: