2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 23. elokuuta 2020

CTCCCTTTGTTGTGTTGT

on geneettinen sekvenssi, jota koronatesteissä seulotaan. Sattumoisin tämä sekvenssi löytyy meistä jokaisesta – tai löytyisi jos PCR-testillä mitään voisi löytää (mutta kun sitä ei ole diagnosointiin tarkoitettu, niin se ei toimi diagnosointivälineenä – vaikka sitä sellaisena käytetään kaikesta huolimatta) – ja se tunnetaan nimellä kromosomi 8.

Kromosomi 8 ei ole jotain, joka tulee ihmisen ulkopuolelta; se kuuluu meidän omaan DNAhan.
Chromosome 8 is one of the 23 pairs of chromosomes in humans. People normally have two copies of this chromosome. Chromosome 8 spans about 145 million base pairs (the building material of DNA) and represents between 4.5 and 5.0% of the total DNA in cells.[5]
About 8% of its genes are involved in brain development and function, and about 16% are involved in cancer. A unique feature of 8p is a region of about 15 megabases that appears to have a high mutation rate.
Puoskaristo siis on – paitsi nimennyt solujen sisällä syntyvän eksosomin "virukseksi" – myös päättänyt "todentaa" tätä virusta etsimällä eksosomin sisältämän RNA-pätkän, jollainen on jo valmiiksi jokaisen kropassa.

Puoskaristo haluaa kuitenkin uudella – jopa edellisiä rokotuksia testaamattomammalla – rokotuksella muuttaa tätä geenipätkää, jonka jo valmiiksi herkkä mutaatioalttius aiheuttaa syöpää. Kyseinen pätkä on myös olennainen aivotoiminnalle – ja toimivista aivoistahan hegemonistit eivät tykkää, koska ajatteleva palvelus-automaton on turhan rasittava alamainen.

Eksosomi on viestintäpartikkeli, joka on osa immuunijärjestelmää. Puoskaristo haluaa tappaa tämän osan. Puoskaristo haluaa, että immuunijärjestelmä ei toimi.

Olen hir-veen yllättynyt. Myös siitä, että tämäkin asia tulee vastaan vasta viisi kuukautta sen jälkeen kun siihen ensimmäisen kerran joku on huomiota yrittänyt kiinnittää.

Ei kommentteja: