2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 5. kesäkuuta 2020

Perisyntiä Mauna Loalla

Koronatekniikan paniikkimaailma tykkää valehdella myös "ilmastonmuutoksesta™":

Ilmakehän CO2-pitoisuus nousi uuteen ennätykseen koronarajoituksista huolimatta – ”Ihmiset saattavat yllättyä”

Kyse on koko ajan yhdestä ja samasta asiasta: ihmisten paimentamisesta valheiden nojalla. Hiilidioksidipitoisuuksien ennätyksistä ollaan todella kaukana, mutta sillähän näille propagoijille ei ole mitään merkitystä.
Hiilidioksidipitoisuus ilmakehässä on korkeimmalla tasollaan miljoonaan vuosiin, mikä on tutkijoiden mukaan tärkein vaikuttava tekijä maapallon ilmaston lämpenemiseen.
Nämä "tutkijat" ovat idiootteja joko tahallaan tai patologisesti. Mikään tuossa kerronnassa ei pidä paikkaansa. Kuten jokaisen pitäisi viimeistään tässä vaiheessa tietää:
Scripps Institution of Oceanography selittää tiedotteessan, miksi koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset ja hiilidioksidipäästöjen lasku eivät näy luvuissa ilmakehän CO2-pitoisuuden laskuna.
Siinähän selittelevät. "Virus"™ ei ole aiheuttanut mitään; valtioiden tarkoituksellinen & valheisiin perustuva talouden alasajo sitäkin enemmän. Siksipä nämä aasit puhuvat itsensä pussiin joka käänteessä:
[...] luonnolliset vaihtelut ovat niin isoja, että ihmisten toiminnan seurauksena aiheutunut päästöjen väheneminen viime kuukausina ei erotu siitä. 
Miksi tästä sitten ylipäätään puhutaan? Ihmisen vaikutus mihinkään on minimaalinen jo lähtökohtaisesti – mutta tässähän onkin kysymys jostain muusta. Perisynnin käsitteellä on päästy ihmisten orjuutuksessa pitkälle jo ennenkin; se pitää vain päivittää aina silloin tällöin.
Kasvit, maaperä ja valtameren imevät hiilidioksidia vuosittain määrän, joka vastaa noin puolta ihmisten aiheuttamista 40 miljardin tonnin hiilidioksidipäästöistä vuosittain. Siitä huolimatta hiilidioksidin määrä ilmakehässä on kasvanut vuosikymmenien ajan.
...koska ollaan interglasiaalikaudella. Maapallon luonnollinen olotila on jääkausi, ja sen välissä olevat lämpimämmät kaudet lisäävät hiilidioksidia – viiveellä. Lämpimiä kausia seuraa kylmemmät kaudet. Jokainen hiukankin aivojaan käyttävä tietää tämän, ja sen ettei ihmisen toimilla ole kerrassaan mitään vaikutusta asian suhteen.
Me pystymme elämään ihan helposti kuudenkymmenen asteen vaihteluvälissä – kuten koko ajan teemme – joten miksi nämä ääliöt jaksavat jauhaa yhtä ja samaa harhaoppia fiktiivisestä parin asteen muutoksesta, joka saadaan peruutettua maksamalla yhä enemmän veroa?
NOAA:n Global Monitoring Laboratoryn tutkija Pieter Tans sanoo tiedotteessa, että vaikka ihmiset lopettaisivat välittömästi hiilidioksipäästöjen tuottamisen, kestäisi tuhansia vuosia, että nykyinen ylimääräinen hiilidioksidi imeytyisi valtameriin ja pitoisuudet palaisivat esiteollisille tasoille.
Mikään tässäkään kappaleessa ei pidä paikkaansa, koska jo lähtökohta on pielessä – mutta jälleen nämä dorkat myöntävät ihan itse, että koko tällä(kään) hosumisella ei aikuisten oikeesti ole kerrassaan mitään merkitystä.

Ei kommentteja: