2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

Kun pahinkaan skenaario ei riitä

Yrjö Kokkonen jaksaa jatkaa tutulla mihinkään perustumattomalla idioottilinjalla:

Ilmastonmuutoksen pahinkin skenaario voi olla alakanttiin – Guardian-lehden haastattelema ilmastotutkija: "Erittäin huolestuttavaa"

Kun Guardian haastattelee "ilmastotutkijaa", on aina syytä olla huolissaan; luvassa on nimittäin ankaraa sumutusta. Ilmastointiskientologia ei koskaan hellitä, ja skientologit haluaa sun rahat.
Uusi tutkimus pilvien vaikutuksesta viittaa siihen, että ilmastonmuutoksella voi olla vielä ennakoituakin vakavammat seuraukset.
Viittaa siihen, että. Voi olla. Vielä [jopa, peräti, herramunsiunaa, bismillah]. Ennakoitua [ennustettua, profetoitua, arvottua, veikkailtua]. -kin [jopa, peräti, herramunsiunaa, bismillah]. ...Muutama loivennus tässäkin "teoriassa".
Tutkijat ovat havainneet, että taivaalla tapahtuvat asiat liittyvät säähän
Tutkimustieto ilmastosta kehittyy jatkuvasti ja tutkijoilla on yhä parempi näkemys ilmastonmuutoksen etenemisestä.
Se on kiva. Tärkeintä ilmastointiskientologiassa on nimenomaan näkemys: "ihminen on mahtavampi kuin aurinko ja kaikki universumi – tai pudotkoon taivas niskaani, kautta Teutateksen". Kaikki "teoriat" tukevat tätä näkemystä – kunhan ne vain esitetään mielipuolisessa valossa, psykoottisten hallusinaatioiden riivaamina.
Uusimmat tutkimustulokset viittaavat siihen, että ilmakehä voi olla aiemmin tiedettyä [= fantisoitua] herkempi hiilidioksidin määrän kasvulle. Tämä merkitsisi sitä, että vakavinkin skenaario ilmastonmuutoksen kehityksestä on aliarvioitu  [= ei ole fabuloitu riittävästi].
Tämmöttis. Vilkaistaanko taas tätä kuvaa, joka näyttää miten olemattoman valtavasti hiilidioksidia on suhteessa kaikkeen muuhun ilmakehässä, ja miten miniskuulisen pömpöösi ihmisen pikkiriikkisen impotentti panos on? Vilkaistaan vaan, eiköstä jookosta:
Apokalypsi löytyy kun oikein paljon siristää silmiä
Brittilehti The Guardian on haastatellut maailman tunnetuimpia ilmastotutkijoita.
Leonardo di Capriota kenties? Greta Thunbergiä? Vitsi nää tieteilijät on staroja!
He ovat valmistelemassa Kansainvälisen ilmastopaneelin IPCC:n uutta raporttia, joka on määrä julkaista ensi vuonna.
Tämä huippulehti on siis haastatellut tyyppejä, joiden duuni on kesken. Se tilastojenvääristelyduuni, nimittäin. Tässä puhuvat ihmiset, joiden ei kannattaisi avata suutaan vielä vuoteen – eikä sittenkään – ...miksi? Duuni on siis kesken, joten tulkinnat saattavat hyvinkin olla pielessä jo ihan vaan siksi, että duuni on kesken. Ja kyseessä on siis IlmastointiPanikoinnin CaaosCeneraattori; lukemattomista huijauksista narahtanut kusetuslafka, jonka tehtävänä on ohjata pääomat köyhiltä rikkaille idioottiveroilla ynnä muilla tariffeilla, kuten aina.
IPCC on aiemmin lähtenyt siitä olettamuksesta, että pilvet eivät olennaisesti vaikuta ilmaston lämpenemiseen, koska niiden lämmittävät ja viilentävät ominaisuudet kumoavat toisensa. 
On aina hyvä lähteä olettamuksista liikkeelle. Ei kannata seurata mitä oikeasti tapahtuu. Varsinkin kannattaa sulkea oletusten ulkopuolelle ne tekijät, jotka ihan aikuisten oikeesti vaikuttavat asioihin – ja olettaa fantasianarratiivien liittyvän mihinkään mitenkään.
Kuvassa IPCCn henkinen tila
Vuodesta toiseen, päivästä toiseen täydellisen pieleen tulkittua skientologiaa toimittajilta jotka ovat liian tyhmiä mihinkään muuhun kuin senttaamiseen. Meidän verorahoillamme. Jee.

Ei kommentteja: