2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 4. kesäkuuta 2020

Käärmeöljyä merten taa

Valeuutisointi jatkuu päivästä toiseen:

Korona runtelee nyt Latinalaista Amerikkaa: Brasiliassa ja Meksikossa lyödään surullisia ennätyksiä kuolinluvuissa

Nyt ollaan taas riittävän kaukana, jotta suomalaisilla olisi mitään kosketuspistettä itse tapahtumiin. Mitään ennätyksiä ei ole lyöty – paitsi ehkä valeuutisoinnin saralla. 

Olikohan Sky News ehkä viikko sitten uutisoimassa, miten Meksikon krematorioissa uunit palavat muka jatkuvasti (mikä toki rikkoisi uunit noin päivässä), eikä loppua näy – kun maassa samaan aikaan näytti aivan yhtä leppoisalta kuin ennenkin; hautaustoimistot pyörittelivät peukaloitaan ja sairaaloissa (hirmu yllättäin) oli portit kiinni. 

Samaan aikaan näytetään taas edettävän ihmisoikeusrikosten tiellä:

Oxfordin yliopiston koronarokotetta aletaan testata Brasiliassa – Näin nopeat ihmiskokeet ennennäkemättömiä

Ihmiskokeetpa hyvinkin. Koko tämä farssihan on valtava ihmiskoe, jota johtaa kunkin maan oma Terrorismin ja Hysterian Laitos (THL) – joka on siis kansainvälisen rockefeller-franchisen jatke; puoskaroinnin etujärjestö, joka pakkomyy petrokemiallisia jalostusjätteitä kehdosta hautaan. 

Rokotukset ovat, paitsi uskomushoitoa, myös myrkyttämistä. Niiden pohjimmainen periaate on impattu homeopatiasta – jota John D. itse käytti samalla kun kaikin tavoin mustamaalasi sitä ja kaikkia muitakin holistisempia menetelmiä (koska hänen mielestään "kilpailu on sairaus") – mutta luonnollisestikin periaate piti turmella adjuvanteilla koska viruksia ei ole olemassa eivätkä ne siis aiheuta mitään. 

Ihmisen on vaikea uskoa rokotteen tekevän mitään jos hän ei edes vähän sairastu – joten vaikka sen väitetään ehkäisevän sairastumista, sen toiminta perustuu nimenomaan sairastuttamiseen, joka se taas ei perustu siihen mihin sen väitetään perustuvan. Tämähän on kaiken puoskaroinnin perusperiaate. Puoskarointi on periaatteessa taikatemppujen tekemistä.
Rokotetta testataan Brasiliassa 2 000 vapaaehtoiseen, kertoo testausta koordinoiva Sao Paulon yliopisto. Vapaaehtoisten tulee olla 18–55-vuotiaita ja töissä terveydenhoitoalalla, jossa heillä on korkea riski saada koronavirustartunta.
Nämä "vapaaehtoiset" eivät ole vapaaehtoisia sikäli, että he eivät selvästikään ymmärrä mitä antavat itselleen tehdä. Heidät on kasvatettu allopaattisen aivopesun sisällä, joten he kuvittelevat edistävänsä yleistä terveyttä, mutta he heikentävät sitä – eturintamassa.
Brasilia on valittu testauspaikaksi, koska siellä epidemia on kiihtymisvaiheessa. Euroopassa epidemian hiipumisen on pelätty vaikeuttavan rokotteen testaamista ihmisillä, koska jos virustartuntoja ei juuri enää tule, on eroja rokote- ja lumeryhmän välillä vaikea havaita. 
Brasilian "epidemia" ei ole kiihtymisvaiheessa. Koko plandemia on ollut aikaa sitten jo ohi, mutta tilastojen vääristelyllä ja liikkumisen rajoittamisellahan tuo hoituu. 

Kuten tuossa ylläkin todetaan: rokotteelle on vaikea keksiä käyttöä jos ei ole enää jäljellä mitään mitä vastaan rokottaisi. Tämä on ikävää lääketehtailijoille, ja siksi meedia joukkojenhallintavälineenä edelleen haluaa takoa tätä umpikylmää rautaa.
Oxfordissa kehitettävä rokote on saanut lupaavia tuloksia eläinkokeissa. Yhteensä maailmalla on käynnissä toistasataa rokoteprojektia, joista kymmenkunta on jo edennyt kliiniseen vaiheeseen eli ihmisillä tehtäviin kokeisiin. Rokotteiden eteneminen ihmisillä testaamiseen näin nopeasti on ennennäkemätöntä.
Tämä on mengelöintiä, patologisen mielisairasta toimintaa – jota ämteeveekin osaltaan ylläpitää, petturiainesta kun sattuu olemaan.
Jostain kumman syystä meediassa ei millään osata pistää asioita mittasuhteisiin. Se on varmaan vahinko?
Australiassa juuri todettiin, että kausiflunssa on 162 kertaa vaarallisempi kuin covid, mutta tätähän on turha mainita kesken hysterianarratiivin. Englannissa sitten taas heilahdettiin fasismiasteikolla uuteen ennätykseen: sekstailu kiellettiin muiden kuin samassa taloudessa elävien kesken. Siis ihan oikeasti.

Saksassa taas vastikään todettiin, että tämä terrorikampanja on selkeä ylireagointi johonkin, jossa ei ole mitään reagoitavaa. Mutta ämteevee jatkaa hysterisointia – koska ämteevee on osa propagandakoneistoa, jonka tarkoitus on pitää ihmiset jatkuvassa hämmennyksen tilassa, koska silloin he eivät kykene ajattelemaan. 

Kun ihmiset eivät kykene ajattelemaan, he eivät pysty myöskään kyseenalaistamaan mitään – mikä antaa vapaat kädet niille jotka haluavat hyväksikäyttää itse luomaansa tilannetta. Nämä kuviot toistuvat vuodesta toiseen pienen pienillä variaatioilla: meediassa vatkattavat uhkakuvat muuttuvat, mutta lopputulos on aina yhä etenevä fasismi.

Ei kommentteja: