2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Holhoti holhoti

Yhä vain tungetaan haitallista propagandaa:

Monet nuoret eivät kehtaa käyttää suojamaskeja tartuttajaleiman takia – THL-asiantuntija painokkaana: "Kenenkään ei pidä joutua sen vuoksi kiusatuksi"

Kuonokopat on haittallisia, mutta ämpärimedia jatkaa niiden tunkemista, koska teurastajien keskusliitto niin haluaa – joten asiasta tehdään tällä kertaa moraalikysymys. Sairasta sakkia.
Ämteevee tykkää holhota ihmisiä tekosyiden nojalla
MTV Uutisten läpikäymissä useissa sosiaalisen median palveluissa on käynyt ilmi, että monet nuoret eivät kehtaa käyttää suojamaskeja. Maskeja käyttäville naureskellaan, ja moni pelkää leimautuvansa koronan kantajaksi.
Tämä on meedian tekemä ongelma. Maskien käyttö on tyhmää – mutta sitähän ei väki voi tietää kun puoskarilehdistö jaksaa jauhaa valetiedettään, joka ei perustu kerrassaan mihinkään. Nämä huijarit olisi syytä pistää vastuuseen mielellään heti – ja potkia pihalle duuneistaan. 
Monet nuoret eivät halua käyttää maskeja, koska pelkäävät tulevansa kiusatuiksi. Infektioepidemiologian johtava asiantuntija Jussi Sane Terveyden- ja hyvinvoinnin laitokselta painottaa, ettei maskin käyttö ole mikään syy joutua kiusaamisen kohteeksi.
Jahans, teehooällän päivystävänä mielipidelinkona on tällä kertaa jälleen Jussi "Are You Phuck'n Sure For Realz U Are Factually" Sane. Ilman mitään asiaa jälleen kerran – mutta teehooällällä näyttää olevan kiintiöslotit joka päivän uutisointiin.
– Ei ole mitään syytä maskin käytön tai käyttämättömyyden perusteella diskriminoida ketään. Pitäisi hyväksyä ihmisten omat päätökset ja kenenkään ei pidä joutua sen vuoksi kiusatuksi.
Kunpa se olisikin oma päätös. Tämän kevään aikana omat päätökset on olleet kortilla – ja teurastajien keskusliitto haluaa pitää tilanteen mahdollisimman saneltuna, koskapa sattuvat olemaan joukkojenhallintajärjestö. Tässäkin jutussa värvätään mahdollisimman auktoriteettiuskoista koronajugendia jatkossa odottaviin tempauksiin.
Moni ihminen on kevään aikana miettinyt sitä, tulisiko maskia käyttää vai ei. Suomen linjaukset ovat poikenneet paljon myös monien muiden maiden ohjeistuksista.
Yhdessäkään maassa ei ole yhteneväiset ohjeistukset minkään suhteen, koska tässä on kyse fiktiivisestä viruksesta – koska virukset ylipäätään ovat fiktiivisiä. Tämä on larppausta kaikki, ja meedia toki etunenässä jatkaa niin pitkään kuin suinkin mahdollista – koska pelko myy.
– Lähtökohta maskin käytössä on se, että henkilö, jolla itsellään on sairaus, pyrkii maskin käytöllä ehkäisemään sitä, ettei se tartu muille. 
Toki vielä puoli vuotta sitten jokainen tiesi, että yskiminen tai aivastelu päin toisia on tolloa. ...Ja vaikka jo erinäisiä vuosia on ohjelmoitu ihmisiä aivastelemaan omituisesti kyynärtaipeeseensa – koska ihmisiä vain halutaan ohjelmoida jatkuvasti mitä omituisimpiin tapoihin – mutta happisaturaatiota ei sentään ole vasiten laskettu, kortisolia nostettu, eikä ihmisiä ole koskaan ennen etäännytetty toisistaan olemattomalla tekosyyllä.
– Toisinpäin on sitten ihan eri asia, että suojaako se henkilöitä, joilla ei ole mitään tautia. Siitä on melko vähän näyttöä. 
Eihän se suojaa. Jos halutaan edelleen pitää tästä fantasiavirusteoriasta kiinni, pitäisi sen verran ymmärtää että nämä fiktiovirukset on hiukan paljon pienempiä kuin maskin huokoset; vähän kuin pyydystäisi katiskalla hyttysiä.
Sane muistuttaa myös, että on tärkeää erotella se, miten terveydenhuollossa toimitaan suojavarusteiden kanssa, ja mikä väestötasolla toimisi yleisessä käytössä. 
Eli että lakatkaa nyt vihdoin jo tämä maskipelleily. Siitepölykausi taitaa olla menossa, joten väki saattaa aivastella sen takia – mutta virukset eivät tartu eivätkä aiheuta mitään. Koko korona oli vain yksi osa vielä suurempaa huijausta, jonka nimi on siis allopaattinen lääketiede. It's nuthin' but biznes, all of it.

Tutustumisen arvoinen viideo (Rockefeller medicine), jota ei tietenkään saa upotettua, koska Google haluaa sensuroida kaiken: https://youtu.be/X6J_7PvWoMw (tai https://www.corbettreport.com/episode-286-rockefeller-medicine/)

Ei kommentteja: