2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 27. kesäkuuta 2020

Ruinausta, kiristystä ja suoraa ryöstöä

Nuorsuomalaisten Filantrooppisanomat kertoo, miten Totuusministeriö aikoo siirtää vielä vähän lisää rahaa köyhiltä rikkaille:

Maailma paranee maratonlähetyksellä, Yleisradiossa uskotaan

...parantamalla maailmaa, tietty, ja ruinaamalla rahaa sinne, mihin lahjoitukset eivät koskaan päädy.
YleX:n 60 tunnin suoralla radiolähetyksellä kerätään lahjoituksia SPR:lle. Hyväntekeväisyysmaratonlähetys Mökkifestarit ei ole Ylessä ensimmäinen laatuaan.
Ei varmaan olekaan. SPR on megakorporaatio, jonka rakenteiden ylläpitoon menee lähes kaikki lahjoitusrahoista. Tätä kirkon PR-apparaattia mainostetaan kaikilla konfliktialueilla, koska kukapa olisi parempi asiakas kuin ihminen jolla ei ole valinnanvaraa?

Ja kukapa olisi parempi sponsori kuin se, joka ei yhtään tiedä mihin lahjoitetut varat kulkeutuvat? Ihassama! 

Pääasia että itselle tulee altruistinen olo – vaikka siinä tuleekin tukeneeksi loputtomia (monesti aivan tyhjästä nyhjäistyjä tai väkisin aiheutettuja) konflikteja, ja ajatusta siitä, että kaikkeen aina tarvitaan joku ulkopuolinen taho huseeraamaan; joku tunnettu brändi, joku logo jonka kaikki tuntevat.
Anna rahaa!
Ja vaikka hallitusten natsitoimet lokaalin globaalisti on täysin tarpeettomalla hosumisella tehneet miljoonien ja taas miljoonien ihmisten elämän tarpeettoman vaikeaksi, ratkaisua tähän haetaan juuri niiltä, joilla ei itse asiassa ole varaa hyväntekeväisyyteen. 

Sen sijaan ne, jotka ovat netonneet koko tämän keinotekoisen "kriisikevään" ajan hulppeammin kuin koskaan, tulevat imppaamaan myös noita lahjoitusrahoja – koska infrastuktuurin rakentaminen on aina se varsinainen duuni kaikkialla, ja kuka hullu sellaisia nyt ilmaiseksi tekisi?

Ja fasismin kruununa:

Uutissuomalainen: Kaikkien palkansaajien verotus uhkaa kiristyä ensi vuonna – Katso taulukosta vaikutus nettotuloihisi, jos koronatuhot kuitattaisiin verontiukennuksilla

Väännetään niin kauan kuin jotain vielä löytyy. Kun ei löydy, se on voi voi.

Ei kommentteja: