2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 23. kesäkuuta 2020

Hysterisoimalla hengiltä – selkeitä tilastoja aiheesta

Tässä muutama tilastokäyrä, joista hyvin selvästi näkyy, miten kuolinmäärät ponkaisivat hulppeaan kasvuun heti sen jälkeen kun hallitukset ottivat fasistiotteet käyttöön:
Karanteeni™ – toimii aina.

Täällä huomattavasti tarkempi sukellus asiaan. Kuten todettua, hallitukset ovat syyllistyneet räikeisiin ihmisoikeusrikoksiin ja törkeään kansanterveyden vaarantamiseen. Samoin – tai ehkä jopa varsinkin – WHO sekä kaikki sen oheislahkot, kuten Terrorin ja Hysterian Laitos Suomessa.
Valitettavasti kuvia värkänneet Financial Times ja (Bauerin suvun ikioma) The Economist eivät ole ottaneet mukaan Suomea (vaikka mallioppilaita ollaankin karantenisoinnin saralla, ainakin suomalaisten karanteenifanien mukaan) – ja Ruotsinkin kohdalla ovat unohtaneet merkata missä kohtaa ihmisille alettiin suositella kaikkea turhaa/haitallista hömppää (Ruotsihan ei suinkaan ole ollut kaikista rajoituksista vapaa, toisin kuin Suomessa halutaan kuvitella).

Enihuu, mikään näistä rajoitteista ei ole auttanut piirun vertaa fiktiivisen ninjaviruksen suhteen, mutta sen sijaan aiheuttanut täysin turhaa tuhoa ja kärsimystä paljon enemmän kuin flunssakausi pahimmillaankaan olisi kyennyt tuottamaan. 

Tätähän puoskaristo ei koskaan tule myöntämään, mutta mitäs jos lakattaisiin kuuntelemasta mitä nämä huijarit lakkaamatta lavertelevat? Myöskin olisi syytä aivan ehdottomasti potkia Arkadianmäeltä kaikki pihalle – ja varsinkin jokainen johtava virkahenkilö kautta maan. 

Sairaus on koko ajan ollut byroslavian rakenteissa – koska byroslavia itsessään on sairaus.

Ei kommentteja: