2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 30. kesäkuuta 2020

Hengittämättä, hiljaa

Suoraa valehtelua tällä kertaa Kokoomuksen Verkkolehdessä:

Maskitutkimus kertoo: Tehokkain tapa estää viruksen leviäminen

Vaikea kuvitella millä tähän tulokseen on päädytty. Maskit laskevat happisaturaatiota ja nostavat hiilidioksidin määrää elimistössä – mikä nostaa kortisolia ja heikentää immuniteettia. 

Kuonokopat ovat aivan liian huokoisia estääkseen "virusten" liikkumista – mutta kylläkin keräävät mikrobeja, joita voidaan sitten käpälöidä (jos nyt tuolla halutaan hysterisoida kaiken muun idiotismin lisäksi).
Meediostolla ei omasta mielestään ole mitään vastuuta hengenvaarallisesta valeuutisoinnistaan
Niin on, mutta päinvastainen kuin mitä tämä Hyvärisen Elisa tässä haluaa uskotella.
Kasvomaskin käytöllä voi olla uskottua suurempi vaikutus koronaviruksen leviämisen estämiseen, ilmenee japanilais-amerikkalaisesta alustavasta tutkimuksesta.
Konditionaalilla siis lähdetään liikkeelle, ja raportoidaan tutkimuksesta, joka ei vielä ole tutkimus. Mahtavaa.
Osin kyselytutkimus ja osin 20 maan kuolleisuustilastojen vertailu tehtiin Euroopassa, Pohjois-Amerikan Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Eri maiden asukkailta kysyttiin, käyttävätkö he maskia julkisilla paikoilla.
Galluppi. Nämä ne vasta tieteellisiä vastauksia antavatkin, ja kysymyksenasetteluillahan ei koskaan vaikuteta lopputulokseen. 

Kyselyssähän käytännössä on kartoitettu sitä, miten lammasmaista käytöstä vastaaja on halukas noudattamaan: onko hänellä maski siksi, että jossain päin fasisfääriä ilman sitä ei pääse vaikkapa kauppaan – vai siksi että uskoo kaiken mitä tuutissa kerrotaan. 

Jälkimmäiset ihmiset kolaroivat autoilla pyörryttyään hapenpuutteesta, koska ovat pitäneet sitä maskia tämän kaiken valehtelun innoittamana.
Kuten pakkauksessakin sanotaan: "Maski ei suojaa ketään miltään viruksilta".
Muutenkin nämä "koronatoimet"™ toimivat juuri päin vastoin kuin mitä nämä fascististat väittävät.

Ei kommentteja: