2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 11. kesäkuuta 2020

Puoskaroinnin jälkihoitoa

Idiotismin hittiparaati jatkuu:

Tämä kaikki tiedetään koronataudin jälkioireista – suurin osa esiintyy myös muiden tautien kohdalla, mutta yhteen ylilääkäri ei ole törmännyt koskaan aiemmin

Eikä tiedetä. Klikkijournalismi rulaa fantisoitujen aiheiden parissa.
Mainosten esto toimii myös typerän propagandan pysäyttäjänä
Ylilääkäri Asko Järvisen mukaan on todennäköistä, että koronavirustaudin vakavamman muodon sairastaminen ja merkittävät jälkiseuraukset ovat sidoksissa toisiinsa.
Yli-ihminen Asko pitää todennäköisenä, että on olemassa sidoksia. Hän ei tiedä, mutta veikkaa – ja samalla olettaa, että ninjavirus on olemassa, vaikka sitä ei koskaan olekaan todennettu. Todistettavuus ei ole koskaan kuulunut allopaattiseen lääke"tieteeseen".
Lääkärit ovat havainneet koronavirustaudin eli covid-19:n sairastaneilla ihmisillä useita erilaisia jälkioireita ja -tauteja.
Jeah. Eivät tiedä mistä puhuvat, mutta puhuvat silti. Tällaista on idiopatia.
Jälkioireista monet ovat samanlaisia kuin muissakin infektiotaudeissa, mutta koronavirustaudilla vaikuttaa olevan myös seurauksia, joihin lääkärit eivät ole törmänneet muiden tautien kohdalla.
Epäilemättä. Tilastoliukua ainakin ilmenee jopa enemmän kuin muiden fantasiasairauksien piirissä – vaikka koko puoskarointiala on pelkkää tilastokikkailua.
HUSin infektiosairauksien ylilääkäri Asko Järvinen korostaa, etteivät havainnot kuitenkaan perustu vielä tutkittuun tietoon.
Eivät perustu, ei. Eivät ole missään vaiheessa perustuneet. Tämä kaikki on pelkkää larppausta – mutta kun nämä järvisenaskot päästetään päivästä toiseen ilmaiseksi mainostamaan tuotteitaan, niin nähdään mikä tässä kaikessa on olennaisinta: askojärvisten palkat.
– Vähän karkeasti voisi sanoa, että nämä ovat kuulopuheiden perusteella tehtyjä arvioita. Kaikki tieto, mikä nyt kerrotaan, nojaa lääkäreiden ja potilaiden kertomiin havaintoihin.
Jepz, tieteellä ei ole mitään tekemistä näiden horinoiden kanssa.
Järvisen mukaan on ilmeistä, että lievänä tai kokonaan oireettomana koronavirustaudin sairastavat ihmiset saavat merkittäviä jälkioireita vain harvoin.
Ilmeistä on juu. Jos et sairastu, et sairastu. Paitsi jos sairastut. Olennaisinta on kuitenkin arkojärvisten mielestä unohtaa se, että sairastumisessa on aina vähän useampia tekijöitä kuin taikavirus – ja että niille tekijöille voi ihan itse tehdä kaikenlaista, ilman lääkärien sotkeutumista. Lääkärit kun yleensä vain pyrkivät myymään myrkkyä [lat.: "virus"].

EU torjuu koronaan liittyvää disinformaatiota

Onko Euroopan Unioni siis päättänyt pistää WHOn katsomaan vähän tarkemmin mitä horisee? Laittanut meediot oikeasti tarkistamaan mitä julkaisevat? Estääkö EU jatkossa poliitikkojen holtittomat natsiotteet?
Komissio tietää; sä et.
Koronapandemian yhteydessä EU-maissa on esiintynyt ulkomailta johdettuja vaikutusyrityksiä.
Jaa että kysymys on siis salaliittoteorioista? Eli ei siitä, että pitäisi toimia jotenkin tolkullisesti ja ihmisoikeuksia kunnioittaen? 
EU:n ulkopolitiikan korkea edustaja Josep Borrell muistuttaa, että koronaviruksen aikana disinformaatio voi jopa tappaa.
Niimpä. Ihmisiä tapettiin "hoitokodeissa" melkoisia määriä sulkemalla sairaita ihmisiä sinne ilman inhimillistä kosketusta. Suurin osa "koronauhreista" tapettiin hengityskoneilla. Ja itsemurhienkin määrä on tosiaan noussut sen takia, että ruvettiin hysterisoimaan kausiflunssasta, ja rikottiin koko yhteiskunta. 

Tokihan tämä yhteiskunnan rikkoutuminen oli jo valmiiksi tapahtumassa, koska keskuspankkijärjestelmän nimellä tunnettu pyramidihuijaus oli kaatumassa. Onneksi sille löytyi näkymätön syntipukki, jolla saatiin ihmiset pelkäämään ilmaa, pintoja, ja toisiaan.
Komissio jatkaa yhteistyötä verkkoalustojen kanssa ja tukee kansallisten viranomaisten toimia kuluttajien suojelemiseksi.
"Suojelu"toimintaa: ihmisten jäljittämistä ja sensuuria –  niin, että tämän kaiken maksat just sä™. Koska tää kaikki on just sun syytä.

Ei kommentteja: