2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 29. kesäkuuta 2020

"Nyt puhuu koronakultin uhri!" sanottaisiin meediostossa jos ei satuttaisi olemaan samaisen kultin jäseniä

Aivopesun uhri esittelee jotain, joka ei ole sitä mitä allopaatikot haluavat väittää sen olevan:

Joni, 34, kertoo "koronaoireistaan"™, jotka ovat jatkuneet yli 3 kuukautta – ja testit näyttävät negatiivista: ”Lääkäri ei keksi tälle mitään muutakaan selitystä”

Onneksi lääkärien ei nykyään tarvitse olla kovinkaan kekseliäitä: kaikki on körönää!
Tehdään cövidistä elämän tarkoitus, joohan?
Toimittaja Maria Erma on valinnut kertoa siitä, miten joku sairastaa jotain, ja lääkäri ei osaa diagnosoida – puhumattakaan hoitaa. Tyypillinen tarina, jonka pääosassa voisi olla kuka hyvänsä, joka on valinnut katsoa ammattiryhmiä ylöspäin takinvärin perusteella – huolimatta siitä, että valittu auktoriteetti osoittautuu uudestaan ja uudestaan täysin hyödyttömäksi.

Tragikomediamme päählö "kykenee listaamaan yli 30 eri oiretta, joita hänelle on ilmaantunut maaliskuun 10. päivän jälkeen. Moni niistä vaivaa häntä edelleen." Siinäpä melkoinen lista oireita. Ja kaikki siis ninjaviruksen aiheuttamia, koska tämä ninjavirus on niin ovela että siitä ei kerrassaan tiedä missä se milloinkin mellastaa.
Savolaiselle tehtiin koronatesti muutaman viikon päästä ensioireiden alkamisesta. Testin tulos oli negatiivinen, samoin kuin seuraavillakin kerroilla.
Niin. Testihän toki on täysin epäluotettava tuloksissaan, eikä sitä ole edes tarkoitettu diagnosointiin – mutta voisiko olla että kyse kuitenkin olisi jostain ihan muusta? 

Mitä sä syöt? Miten sä liikut? Miten sä nukut? Jne. Voisiko olla, että altistut päivittäin jollekin ihan oikealle toksiinille mielikuvitusviruksen sijaan? Tai ehkä olet kumuloinut kroppaasi vuosien ajan jotain mikä sinne ei kuulu, ja se on alkanut oireilla nyt? 

Juotko sä vettä? Saatko vitamiineja? Nämä kysymykset on ilmeisesti liian yksinkertaisia, jotta niihin huomaisi suhtautua vakavasti. Moni ongelma voi syntyä ihan pelkästä nestevajauksesta – jonka on tullut tehneeksi tavaksi siinä määrin ettei enää edes tunnista miltä janon pitäisi tuntua. 

Aineenvaihdunta ei toimi ilman vettä. Jos aineenvaihdunta ei toimi, varastoituu skeida (sananmukaisesti juuri nimenomaan skeida) kroppaan. Elimistö yksinkertaisesti pakkaa sitä tavaraa, jolle ei ole käyttöä mutta josta ei pääse eroon, johonkin pois tieltä. 

Ennemmin tai myöhemmin tämä pakattu kakka tulee aiheuttamaan ongelmia, ja kun näin käy, lääkärit tulevat olemaan täysin hakoteillä diagnooseissaan.
– Terveystalon infektiopuolen lääkäri on pitänyt tätä koko ajan koronana vaikka testit näyttävät negatiivista. 
Infektiopuoli on siis lähtenyt yhdestä oletuksesta, ja pitänyt siitä viikosta toiseen kiinni vaikka mikään ei teoriaa tuekaan. Ei mitenkään yllättävä tilanne. Jos ei tiedetä mitä tehdään – mutta palkka juoksee – yritetään edes vaikuttaa siltä kuin tehtäisiin jotain, ja tiedettäisiin mitä. Kukapa moiseen ei olisi syyllistynyt?
Savolainen on perustanut Facebookiin vertaistukiryhmän koronaviruksen saaneille tai oireileville ihmisille. Suljettu ryhmä on kerännyt tähän mennessä yli 2 000 jäsentä.
Näin toimii kultti. Sori nyt, mutta jos asia ei kummene samaa konseptia vatvomalla, konsepti on väärä. "Taudeiksi" tulkitsemamme oireryppäät ovat oikeasti kropan terve reaktio ongelmakohtaan. Keho pyrkii joka päivän joka hetki korjaamaan itse itsensä, mutta jos sen ei anneta tehdä niin, oireet pahenevat.

Mutta tokihan sairastaminen tuo elämään sisältöä, jota sitä taas fasistihallinto pyrkii kaikin mahdollisin toimin kaventamaan. Win-win?

Ei kommentteja: