2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 6. kesäkuuta 2020

Ilmastointiskientologian apostolit korkeuksissaan

Suomen Skientologiakuvalehti nostaa jonkun satunnaisen besserwisserin jalustalle:

Hölmöilyn vastapuoli

Ilmatieteen laitoksen tieteellinen johtaja Ari Laaksonen taistelee ilmastonmuutoksen epäasiantuntijoita vastaan. Ja saa siitä suurta hupia.
Amppareissa otsikko kertoo: "

"Epärationaalisuus ärsyttää helvetisti" - Ari Laaksonen taistelee somessa siekailematta ilmastonmuutoksen epäasiantuntijoita vastaan

Arskan lienee vaikea tulla itsensä kanssa toimeen, koska hänen epärationaalisuutensa ärsyttää häntä helvetisti. Mutta toisaalta hän saa siitä suurta hupia?
Arde tietää paremmin, koska hänelle maksetaan siitä. Hänen mielestään tilastojen tahallinen väärentäminen ei kerro "teorian" huonoudesta.
Kaikista keskusteluketjuun liitetyistä taulukoista, käyristä ja tieteellisistä termeistä huolimatta Laaksonen joutuu yhä uudelleen palaamaan perusasiaan: ilmasto lämpenee ja ihminen aiheuttaa sen.
Niin aiheuttaakin: näkeehän sen tilastoista hyvänen aika. Perusasioita!
Ihmisen aiheuttamaa lämpeämistä
 ”Olisi hyvä tietää, että kasvihuonepäästöt aiheuttavat ilmaston lämpenemistä ja lämpenemisellä on huonoja seurauksia”, Laaksonen sanoo.
Mikäli ei halua ryhtyä väittelemään fysiikan tohtorin kanssa, tämä totuus riittää.
Tottahan toki. On vain yksi totuus, ja se on hakattu kiveen. Aurinkoa ei ole, on vain ihminen. Ihminen ratkaisee kaiken, mitä maapallolla tapahtuu. Ihminen on niin mahtava.
”Ei minulla tutkijana ole mitään insentiiviä osoittaa, että ihminen on ilmaston lämpenemiselle syyllinen. Näin tiede kuitenkin näyttää.”
Arde hallitsee ilmastoa pousailemalla kallioilla
Ihmisen toimien sijaan epäasiantuntijat yrittävät etsiä selityksiä ilmaston lämpenemiselle vaikkapa auringosta, siitä, että on maapallon ilmasto ennenkin vaihdellut – ja tietysti tutkimustulosten vääristelystä eli salaliitoista.
Ne on kyllä kauheita ne salaliitot. Onneksi sellaisia ei ole olemassa. Eikä aurinkoa. On vain ihminen – kuten Tiede osoittaa. Arska-tiede ylittää kaikki muut tieteet, koska se on Arskan ikioma. Hänelle maksetaan tästä tieteestä, joten hänellä ei mitenkään voi olla mitään insentiiviä väittää valheita tosiasioiksi.
Onneksi näitä Arskoja on jauhamassa skientismiään sosiaalisessa mediassa silloin kun eivät ole valtavirtameedioiden palvottavina. Arskat ovat osaltaan varmistelemassa yhä uusien mielikuvitusverojen lankeamista meille dorkille – koska verothan ovat ratkaisu kaikkeen. Koska ihminen ratkaisee kaiken, mitä tällä pallolla tapahtuu.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä tyylilaji hykerryttää minua!

kasbach kirjoitti...

Kiitos. Hyvä jos kelpaa. Tosin jos jo pohjamateriaali on kuin suoraan Pahkasian sivuilta, niin eipä tässä tarvitse juuri muuta kuin referoida valitut palat...