2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 16. kesäkuuta 2020

Palvelutalomurhat jatkuvat – ynnä muuta psykoosia

Taikausko puoskariston piirissä hakee lisää uhreja:

Vanhukset helteen armoilla palvelutalossa Helsingissä – tuulettimia ei saa käyttää koska niiden pelätään olevan viruslinkoja

Helsingin kaupungin ylilääkärin mukaan tuulettimet voivat teoriassa levittää ilmateitse koronavirusta.
Että ihan teoriassa? Tämä übermensch haluaa siis pitää vanhukset tuskassa, koska hän omien uskomuksiensa vallassa pelkää todentamattomia taikafiiruxia enemmän kuin tikahtumista?

Samaa katteetonta höpinää jatketaan (hyvin odotettavasti) tällä linjalla:

Korona­toimet purivat Suomessa paremmin kuin THL osasi odottaa – ”Yksi oppi meille on katsoa naapuri­maata Ruotsia”, sanoo Mika Salminen

Keskitysleirejä rakentamassa
Mengelefasismi ei auttanut yhtikäs mitään. Se, että horistaan idioottimaisten sääntöjen saaneen aikaan jotain positiivista, ei tarkoita niin käyneen – ja viimeisenä asiassa kannattaa kuunnella näitä yhteiskunnan rikkoneita bolshevisteja, jotka tietysti väittävät olevansa oikeassa vaikka aivan selvästi ovat äärimmäisen väärässä. Terrorin ja Hysterian Laitos on ihmisoikeusrikollisten idätyskomposti.
Epidemiamalleissa on kevään mittaan jouduttu tekemään paljon oletuksia, sanoo THL:n Mika Salminen. 
Älä? Ensin oletetaan virus, sitten oletetaan että osataan diagnosoida tietty virus, sitten niputetaan kaikki mahdolliset oireet tämän oletetun viruksen aiheuttamiksi – ja sitten ekselöidään (väärin), jotta saadaan hysteerisiä profetioita ilmoille. Ennen minkäänlaista faktatietoa pistetään yhteiskunta kiinni ja tuhotaan lukemattomien ihmisten elämä.

Ja koska propagandamyllyn just sun™ avuttomuudesta™ pitää pyöriä, hysterisoidaan jo sitä plandemia kakkosta:

Pekingissä jo toista sataa liha­toriin kytköksissä olevaa korona­tartuntaa

Jälleen aloitellaan myyttisellä lihatorilla. Edellinen lihatoripelleily osoittautui täysin perusteettomaksi, mutta sekös näitä terroristeja hidastaisi. Unohdetaan myös se, että tämä ninjavirus kiersi Pekingin suunnilleen kokonaan ensimmäisessä aallossa – kuin myös Shanghain ja muut megakaupungit. Jostain syystä koko "epidemia" keskittyi Hubein maakuntaan – vaikka "taudin" olisi kaiken järjen mukaan pitänyt ehtiä levitä ennen maolaisen diktatuurin vankilastrategioita. 

Jokatap: nyt on vissiin vuorossa sitten pääkaupunki.
Psykoosi tarttuu
Hellepäivinä on toki otollista jyystää myös tätä valenarratiivia:

Pesukarhu on pian täällä – Ristiretkeä kiihdyttää ilmaston lämpeneminen

Pesukarhut ovat miekkalähetyksenä tuomassa kristinuskoa pohjolan perukoille? Kaikkea se fiktiivinen ilmastonlämpeäminen™(kin) aiheuttaa...

Samalla muistutetaan toki siitä, miten just sä olet pilannut luonnon kokonaan:

Näin ihminen pilasi luonnon 10 000 vuoden työn - korjaaminen alkaa nyt, vaikka ennallaan se on ehkä vasta sadan vuoden kuluttua

Ja siis ratkaisu ihmisen aiheuttamaan tuhoon on toki se, että ihminen korjaa luonnon. Luonto ei osaa korjaantua; siihen tarvitaan ihmisen teknologiaa – vaikka ihmisen teknologia onkin juuri se, joka tuhon on väitetysti aiheuttanut.

Vaan olennaisinta synnintunnon lisäksi on kuitenkin se vanha kunnon pelonlietsonta:

Mihin hävisi norovirus? Korona on jyllännyt tänä keväänä, mutta moni muu tartuntatauti ei – tästä voidaan oppia, sanoo THL

Moni muu kaikenlainen vaiva on kadonnut siksi, että kaikki mahdollinen (ja mahdoton) niputettiin koronan™ piikkiin. 

Kuten tuolta ylempänä olevasta lihatorihysterisoinnista huomataan, natsitouhuille ollaan petaamassa vielä järjettömämpää jatkoa: avovankilameiningin sijaan vuorossa lienee ihan vaan ghettotyyppinen diskriminointi, jossa viimeisetkin ihmisoikeudet on viety – valehtelemalla päin naamaa ja katsomalla miten järjetön lööperi saadaan menemään enemmistöllä läpi. 

Ei tarvitse kuin nippanappa vakuuttaa ne, jotka eivät tykkää ajattelusta, ja mikä hyvänsä lynkkausmeininki saadaan ajettua sisään parhaimmillaan päivässä – globaalisti.

THL-johtaja HS:lle: Hoitopaikat olisivat voineet loppua kesken

Olisivathan ne voineet. Sen sijaan kaikki sairaalat olivat tyhjillään. Oho. ...Koska fasismi toimii?

Ei kommentteja: