2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 2. kesäkuuta 2020

Tämä ei lopu, tämä vain jatkuu ja jatkuu

Koronatekniikan paniikkimaailma ei osaa päästää turvarievustaan irti:

WHO: Koronaviruksen tehon heikentymisestä ei ole todisteita – Italialaislääkärin havainnolle saattaa olla muita selityksiä

Kun "ei ole todisteita" fiktiivisen fiiruxen heikkenemisestä, halutaan etsiskellä yhä lisää ja lisää selityksiä sille, että pandemiaa ei koskaan ollut – mistä hyvänsä, millä keinoin tahansa. Koska journalismi ja kansanterveys.
Alistu!
Maailman terveysjärjestö WHO torjui maanantaina julkisuudessa laajasti kiertäneen italialaisen ylilääkärin ajatuksen, että koronavirus näyttää menettäneen tehoaan parin kuukauden aikana.
Maailman "terveys"järjestö on valehdellut koko plandemian ajan. ...mutta sitä vartenhan se on olemassa. WHO on terroristijärjestö – mikä toki selittää sujuvasti sen, että sen johtoon on nimitetty kansanmurhasta syytetty terroristi. 

TMn mielestä tässä ei ole mitään ongelmaa, koska TMn duunina ei ole kertoa miten asiat ovat, vaan miltä niiden halutaan näyttävän.
WHO:n johtaja Michael Ryan sanoi kuitenkin maanantaina tiedotustilaisuudessa, että pitäisi varoa luomasta mielikuvaa, että koronavirus olisi itsestään muuttunut vähemmän vaaralliseksi, koska asian laita ei ole näin.
Raijjanin Miihkali on juuri se, joka ensimmäisenä alkoi puhua siitä, miten sen jälkeen kun väki oli eristetty koteihinsa, pitäisi seuraavaksi kidnapata ihmisiä kodeista "leviämisen estämiseksi" – siis eristää ihmisiä perheenjäsenistään vielä vähän enemmän. 

Tämä on fasismia. Se ei perustu mihinkään. Sillä halutaan rikkoa yhteiskunta – ja toistaiseksi tätä rikkomista on harrastettu varsin menestyksekkäästi. 
Kaikki virukset muuntuvat ajan myötä. Monet tartuntatautien asiantuntijat arvioivat Washington Postin mukaan, että uusi koronavirus muuntuu aikanaan vähemmän vaaralliseksi ihmisille niin, että siitä tulee samanlainen kuin neljästä muusta koronaviruksesta, jotka aiheuttavat tavallisia flunssia.
Näinnönäin. Enää tarvitsisi todistaa virusten olemassaolo ja se, että ne todella aiheuttavat sairastumista. Tähänhän ei sadassa vuodessa ole kyetty, eikä siihen ole myös mitään aikomuksia, koska fiktio toimii joukkojenhallinnassa paremmin. 

Systemaattisesti aiheutettua nälänhätää ennen tullee vielä se paljon mainostettu toinen vaihe feikkipandemiaa. Koska rakkaudenministeriöt tykkäävät holhota just sua, just sun parhaaxes – kato ku ethän sä ite voi osata mitään. Ei sun kroppa voi tietää miten kropan pitää toimia; sitä varten on "asiantuntijat". Miten ihmeessä homo sapiens on satojatuhansia vuosia pysynyt hengissä ennen näitä spesialisteja? Ei vissiin mitenkään.

Ei kommentteja: