2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 8. kesäkuuta 2020

Manaajat ja meediot

Ämteeveessä jaksetaan jauhaa skeidaa:

Surullisia lukuja: Maailmassa on todettu jo yli 7 miljoonaa koronavirustartuntaa – ainakin 400 000 ihmistä kuollut

Jos nyt leikisti oletetaan että nuo fantisoidut luvut olisivat muka totta: promille ihmisistä on törmännyt tähän ninjavirukseen, joka fantastisilla ninjavoimillaan on tappanut 0,0057% maailman väestöstä – niitä, joilla on ollut vähintään yksi komorbiditeetti jo valmiina; useimmilla kaksi, kolme tai neljä vakavaa sairautta. 

Todettiinhan silläkin poliisityökaverinsa tappamalla tyypillä, jonka takia mellakoitiin, myöskin maaginen covid, joka oletettavasti merkattiin kuolinsyyksi. Jos todennäköisyyksiä katsotaan: on todennäköisempää kuolla poliisiväkivallan uhrina kuin koronan uuvuttamana, mutta tässä pienyrittäjiä vielä vähän lisää kurittaneessa mellakoinnissa tavallaan onnistuttiin yhdistämään molemmat.
Edes HysteriaUskomusSairaalan ja Terrorin & Hysterian Laitoksen luvut eivät täsmää keskenään – kuten mitkään luvut eivät
Todelliset luvut ovat todennäköisesti tätä suurempia, sillä kaikkia tartuntoja ei vahvisteta testein.
Jeah. Testit tosin eivät vahvista mitään muuta kuin sen, että ne eivät kerro mitään todellista. Kuten muistetaan, nämä testit ovat onnistuneet löytämään körönää myös papaijasta silloin kun on luultu että kyseessä on ihminen. 

Ei ole olemassa taikavirusta. On olemassa ilmansaasteita ja kaikenmoista muuta stressoria, mutta allopaattisissa laitoksissa mieluummin keskitytään loitsumaan mielikuvitusmikrobeja loitommalle. Tämä on uskonto. Nämä ovat messuja. Uhrimenoja. Rituaaleja, joiden sivutuotteena köyhät köyhtyvät, ja rikkaat rikastuvat. Jännä. Ihan kuin kyse olisi ihan vaan bisnesmallista.

Ei kommentteja: