2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 30. kesäkuuta 2020

"Emme tiedä yhtään mistä puhumme"

Synkkä arvio: Koronan sairastaneille ei voi luvata immuniteettia eikä ”immuniteettipassia” – Myös rokotus olisi otettava jopa monta kertaa vuodessa

Jep. Jopas jopas. Että pitikin sattua.

Se on kyllä huikeaa kun Tiede puhuu: toisinaan mälläillään täysin perusteettomilla absoluuteilla, ja toisinaan sitten kaikki kuviteltavissa oleva lasketaan samaan spektriin ihan huoletta sisään. Mitään ei osata sanoa – mutta kaiken tämän horinan mukaan halutaan kuitenkin tyrannisoida kaikkien muiden elämät.
Esimerkiksi sitä ei tiedetä, paljonko vasta-aineita pitäisi elimistössä olla, jotta uutta koronatartuntaa ei saisi.
Eipä tiedetä, ei. Oikeastaan ei edes tiedetä miltä tällainen "koronatartunta" edes näyttää. Paitsi että flunssalta, mitä se onkin.

Tutkijoiden haukankatse yrittää siristämällä nähdä koronatulevaisuuden™ suunnan ja määränpään. Ja oireettomat kantajat. Ja sen, onko terveeltä vaikuttava miten sairas. Miten mikään tarttuu – jos tarttuu? Mitään ei voi tietää, mutta tämä ei millään voi johtua siitä, että perusoletukset ovat pielessä. Jatketaan siristämistä, ja natsiotteita. Natsiotteet on aina olleet tosi käteviä.
Ajatus siitä, että koronan jo sairastaneet ihmiset voisivat saada erillisen immuniteettipassin, joka avaisi rajat matkustelulle, ei toimi, arvioivat asiantuntijat.
Tervetuloa maailmaan, jonka todellisuus tästä ikuisuuteen on karanteeni™. Koska kausiflunssa.
Tutkimustulosten valossa 
näyttää siltä, 
että 
  1. 1) immuniteetti covid-19-tartunnan jälkeen kestää vain kahdesta kolmeen kuukautta, minkä jälkeen 
  1. 2) ihminen voi sairastua koronaan uudestaan. Vasta-aineita säilyy elimistössä lyhyen aikaa erityisesti niillä, joiden tartunta on ollut oireeton. 
Data-analytiikkayhtiö Global Datan asiantuntija Dara Lo sanoo, että ajatus immuniteettipassista on ylipäätään harhaanjohtava. Positiivisen koronatartunnan ja immuniteetin yhteys on vielä epäselvä ja todistamatta. Esimerkiksi sitä ei tiedetä, 
  1. 1) paljonko vasta-aineita pitäisi elimistössä olla, jotta uutta koronatartuntaa ei saisi, ja 
  1. 2)  kuinka pitkään vasta-aineet suojaavat uudelta tartunnalta. 
Koska vasta-aineet vaikuttavat säilyvän elimistössä vain vähän aikaa, myös mahdollinen koronavirusrokote pitäisi 
todennäköisesti 
ottaa useammin kuin kerran vuodessa, sanoo Global Datan tuotepäällikkö Johanna Swanson
Mitäs jos lisättäis myrkyt suoraan vedenjakeluun? Sehän on fluorinkin suhteen toiminut tosi hyvin – ja sekin ilman minkäännäköisiä perusteita.
Tämä saattaa vaikeuttaa niiden rokotteiden käyttöä, joiden vektorina eli geenien kuljettimena on adenovirus. Tällaisia nyt kehitteillä olevia rokotteita ovat esimerkiksi AstraZeneca, CanSino, ImmunityBio, J&J, Altimmune, Stabilitech BioPharma and Vaxart. Adenovirusvälitteisiä rokotteita saisi käyttää vain kahdesti ihmisen elämän aikana, sillä toistuva käyttö voi aiheuttaa vasta-aineita, jotka vähentävät rokotteen ja kaikkien samantyyppisten rokotteiden tehoa, Swanson sanoo.
...Ja kuten Swanssoni äsken sanoi, rokotteita pitäisi hänen mukaansa tuikkailla monta kertaa vuodessa – koska ihmisiltä on ilmeisesti kadonnut kyky muodostaa immuniteettia ilman lääketeollisuutta, vaikka kaikki reaalimaailman todisteet päinvastaista kertovatkin.

Tokihan jo tämä "rokotteiden teho" on täysin todentamaton olettama, jonka todellisuusluonteesta koskaan ei ole edes yritetty ottaa selvää – koska hypoteesin jokainen edeltänytkin vaihe on rakennettu satumetsän pomppulinnaisalle alustalle, jonka rannoilta siintää loputon pallomeri.

Ei kommentteja: