2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 20. kesäkuuta 2020

Pelkoa ja inhoa kaikkialla koko ajan

Valehtelu jatkuu entiseen malliin:

Brasiliassa todettu jo yli miljoona koronavirustartuntaa – kesäkuussa maassa on raportoitu enemmän tartuntoja kuin missään muualla 

Mengelepuoskari etsii valtaa pikkutytön kitarisoista. Trendininjavirushan ei vaikuta lapsiin millään lailla, mutta sekös puoskareita hidastaisi – tärkeintä on kuitenkin aiheuttaa ihmisissä mahdollisiman avuton olo, ja tehtailla miljardeja dollareita tyhjästä
Vilkaistaanpa tämmmöistä kaavakuvaa:
Brasiliassa on tehty täysin toimimattomiksi osoittautuneita ja siis turhia körönätestejä viimeksi huhtikuussa, mutta jostain syystä rockefeller-franchise siitä huolimatta onnistuu raportoimaan yhä kiihtyvällä tahdilla tästä ihmeviiruksesta

Korona pakotti buffet-ravintolat poikkeustoimiin – jääkö noutopöytiin pysyviä muutoksia, Rax Pizzabuffet ja Tallink Silja?

"Korona™" ei pakottanut ketään mihinkään; fasistihallituksemme pakotti. Tähän päivään tultaessa kukaan ei kertaakaan ole vaivautunut todistamaan koronafiiruksen olevan edes olemassa. 

Tämähän ei vallasta juopuville ole mikään este – ja niin kauan kuin ääliömäisiä, mihinkään perustumattomia ohjeistuksia noudatetaan, saadaan lisää ääliömäisiä, mihinkään perustumattomia ohjeistuksia – joista väännetään pakkolakeja heti kun silmä välttää.

Wall Street laskuun koronatartuntojen pelästytettyä: ”Tilannetta ei voi enää sivuuttaa.”

Osakemarkkinat eivät säiky maagisia mikrobeja. Osakemarkkinoilla ei ole myöskään juuri mitään suhdetta sellaisiin asioihin kuin maailmantalous. Osakemarkkinoilla spekuloidaan sillä, miten tehdä lisää rahaa – ja se taas tapahtuu sisäpiiritiedolla. 

Kun uutisissa annetaan joku tekosyy sille, miksi kurssit liikkuivat mihinkin suuntaan, kyseessä on nimenomaan tekosyy, harha, kuvitelma jolla ei ole mitään tekemistä hintojen kanssa – mutta jolla manipuloidaan tulevia hintoja maalailemalla halutunlaisia horisontteja. 

Kun uutiset kertovat, miten hinnat ovat pudonneet ja tilanne näyttää vääjäämättömältä, lietsotaan maallikoissa myyntipaniikkia – ja kun maallikot myyvät, ammattilaiset ostavat.

Vessa voi olla melkoinen viruslinko – näin vedät sen oikein

Jep. Et osaa edes vessaa vetää. Joko olet oppinut sen hirmuvaativan käsienpesun? Kai sulla on kuonokoppa naamalla ja siis veren happisaturaatio mahdollisimman alhaalla? Hinkkaathan käsidesiä joka paikassa – ja heikennät siis immuunitasoasi maksimaalisesti?

Tämän kaiken hysterisoinnin keskellä voikin vähän livauttaa esille sitä, miten kaikki panikointi on ollut pelkkää valeuutisointia:

Koronaa esiintyi Italiassa jo joulukuussa

Kansanmurhasta toistaiseksi selvinneet haastavat keuhkojaan turhilla/haitallisilla maskeilla, koska bolshevistiagitaattorit haluavat ihmisten aiheuttavan itse vapaaehtoisesti oman kuolemansa
Tämähän on jo vanha uutinen, mutta kertonee jälkijättöisille edes jotain siitä, että meediosto valehtelee koko ajan. 

WHO on terroristijärjestö, jonka suomalainen siipi Terrorin ja Hysterian Laitos on olemassa vain ja ainoastaan pelonlietsomista varten. 

Mikä hyvänsä sattuukin olemaan ajankohtaista, siitä väännetään vaaramomenttia kaikin mahdollisin keinoin:

Kuinka paljon punkkia pitää pelätä?

Tässä markkinoidaan alumiinia ja elohopeaa suoraan suoneen – ja ihmiset eivät tietenkään ymmärrä, että tämä jono on synnytetty tahallaan markkinointikikalla: Nyt! Vain! Rajoitetun ajan! Viimeistä viedään! Loppuunmyynti!
Punkkirokotuksiin on tänä kesänä kertynyt pitkiä jonoja. Asiantuntijat arvioivat, kannattaako kalliiseen rokotukseen investoida ja riittääkö yksi annos.
Tämä kaikki on myyntipuhetta. Herätetään "asiakkaissa" tunne, että tämä huipputerveellinen käärmeöljy saattaa loppua koska tahansa, ja jos en nyt tuhlaa aikaani tähän jonottamiseen – joka on alistumisen maksimointia (joka se taas syventää omistautumista: mitä pidempään joudun jonottamaan, sen varmemmin teen saman myös ensi vuonna – ja toki kerron asiasta [markkinoin siis p2p -tyyliin tätä ihan kohta loppuvaa tuotetta joka kaikkien jonottajien mielestä pelastaa henkiä eikä suinkaan vaaranna niitä] kaikkialla mihin satun menemään).

Mutta riittääkö yksi annos? Mitäs jos varmuuden vuoksi lykätään myrkkyä tuplasti? Ihan vaan ettei ole sitten mitään vaaraa saada sitä borrelioosia – joka toki saattaa iskeä rokotuksesta huolimatta, ja itse asiassa rokotuksethan saattavat tunnetusti aiheuttaa juuri niitä tauteja joita ovat ehkäisevinään. ...Vaan eettisyydellähän ei ole (koskaan ollut) mitään sijaa lääketeollisuuden toiminnassa.

Ei kommentteja: