2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 24. kesäkuuta 2020

Mysteerinäytelmä karnivorisista lepakkomiehistä

Iltakoronapornolehdessä houritaan:

Tutkija: Jos ihmiset söisivät vähemmän lihaa, olisi vähemmän tartuntatauteja - lihantuotanto on "virushautomo"

Sairaan mielen tuotosta on tämä otsikko alusta loppuun; taitaa olla geenimanipuloitu soija äänessä.
Ristiriitaista viestintää heti avajaisiksi: otsikko kertoo, että tämä "pandemia", joka ei ole pandemiaa nähnytkään – so. "plandemia" – olisi ihmisen aiheuttama, mitä se kaikessa keinotekoisuudessaan onkin – mutta otsikon taustakuvaksi on läntätty niitä lepakoita vihjaamaan, että tämä "ihmisen aiheuttama" taikavirus on kuitenkin eläimistöstä peräisin... 
"Ihminen on tunkeutunut liian lähelle elämiä"? Elämiä? Sen takia kaikki elämä vissiin haluttiin lopettaa? Koska elämä aiheuttaa kuolemaa? 

Tei ehkä Ellin tarkoitus on puhua siitä, miten "liika läheisyys" eläimiin on vaarallista, mutta freudilainen typo pääsi valloilleen – kertomaan Ellin pohjimmaisesta elämävihasta?

Oli miten oli: Elli haluaa veganisoida kaikki maailman ihmiset, koska hän ei kykene tajuamaan, että biologisesti katsoen me emme olisi olemassa, jos emme olisi lihansyöjiä – muut lihansyöjät olisivat popsineet meidät sukupuuttoon. Meidän ruoansulatuksemme on rakentunut lihansyönnille. Mut hei, mitäpä biologiasta! Tottahan epäluonnollisuus on tässä narratiivissa "luonnollista".
Kun Kiinassa löydettiin vuodenvaihteessa uudentyyppinen koronavirus, maan viranomaiset kertoivat melko nopeasti, mistä se on peräisin: virus levisi lepakoista, joita myytiin Huananin eläintorilla Wuhanin kaupungissa.
Tämähän – kuten jokaisen älyllisen olennon pitäisi jo ymmärtää – oli täysin virheellinen väite. Tämä eläintorihorina on jotain, mitä idioottit jauhavat loputtomiin siitä huolimatta, että sillä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Tämä ninjavirus ei löytynyt ensimmäisenä Kiinasta. Sen lähtömaa (kuten epsanjanlenssunkin) oli hyvin suurella todennäköisyydellä Oy Yhdysvallat Ab. Eikä se ole virus. Viruksia ei ole olemassa.

Tiedän hyvin, että tämä "viruksia ei ole olemassa" -väite herättää kovasti paljon kognitiivista vastusta – mutta koitetaan muistaa, että väitteen "viruksia on olemassa" sokea hyväksyminen ilman minkäänlaisia todisteita on sokeaa auktoriteettiuskoa, ja sitähän meiltä kaikilta kovasti paljon toivotaan – koska ajattelevat alaiset on... hankalia. Kukapa meistä nyt haluaisi vasiten hankala olla? Saattaa pomo karehtua, ja sitten jäädään ilman jälkkäriä.
Koronavirukset ovat juuri lepakoille tyypillisiä viruksia, mutta niistä ei ole löydetty nyt leviävää SARS-CoV-2:ta. Tutkijat ympäri maailmaa ovat kuitenkin vahvistaneet teorian lepakoista.
"Lepakoista ei ole löydetty ninjavirusta, mutta tutkijat ovat kuitenkin vahvistaneet, että ninjavirus on peräisin lepakoista." Kuulostaa loogiselta.
– Se on hyvin selvää, että tämä on alun perin lepakoista, niin kuin kaikki tämän tyyppiset koronavirukset ovat, uhkaavien tartuntatautien apulaisprofessori Tarja Sironen Helsingin yliopistosta sanoo.
Apulais-Tarjakin on sitä mieltä, että vaikka ninjavirusta ei lepakoista ole löydetty, se kuitenkin on lepakoista peräisin. Tämä on "hyvin selvää". Millainen professuuri on "uhkaavien tartuntatautien professori"? Kuuluuko tähän tieteeseen itsepuolustusta? Ninjutsua?
Eläimestä ihmiseen leviävää virusta kutsutaan zoonoosiksi, ja suurin osa ihmisten uusista tartuntataudeista on juuri zoonooseja.
...väittää "teoria", jota ei koskaan ole todennettu alkeellisimmallakaan tasolla. Mutta kivasti saadaan kehiteltyä uusia sanoja. Kuulostaa hirmu tärkeiltä nämä sanat.
Zoonoosit siirtyvät harvoin suoraan alkulähteestään ihmiseen, vaan ensin johonkin toiseen eläimeen eli väli-isäntään. Nyt leviävän koronaviruksen osalta on mysteeri, minkä eläimen kautta virus siirtyi lepakosta ihmiseen.
Mysteerihän tämä: taikavirus, jota ei ole löydetty lepakoista... Miten ihmeessä se siirtyy lepakoista ihmisiin, kun se ei suoraan sitä jollain logiikalla pysty tekemään, joten tarvitaan "puuttuva lenkki"... Mitenkäs tämä nyt kuulostaa niin tutulta?

Keksitään teoria, ja sitten väen vängällä pidetään siitä kiinni. Koska se "kuulostaa järkevältä". Ja jos yksi veikkaus kuulostaa järkevältä, sitä ei voi enää katsoa kriittisesti – koska sitten se ei enää kuulostakaan järkevältä, ja sellainen on mälsää. Joten pidetään kynsin hampain kiinni "teoriasta" joka ei itse asiassa ole teoriaa nähnytkään.
– Siitä on kaikenlaista ehdokasta, mutta emme oikeasti tiedä, mikä se eläinlaji välissä on, Sironen sanoo.
Toukokuun lopulla kansainvälinen tutkijaryhmä kertoi löytäneensä uusia vihjeitä siitä, että laji olisi muurahaiskäpy. Varmaa tietoa ei kuitenkaan ole.
Aiemmin Lähi-idän MERS-epidemiassa virus lähti lepakosta, josta se levisi kamelin kautta ihmiseen. Kiinassa SARS-epidemian on arvioitu levinneen lepakosta sivettikissoihin ja niistä ihmiseen.
Sirosen mukaan on hyvin mahdollista, että SARS-CoV-2 levisi lepakosta ensin johonkin tuotanto- tai kotieläimeen.
Melkoisen villiä veikkailua tässä – ja näissä villeissä veikkailuissa on se vika, että niiden keskelle unohtuu aina näitä väittämiä, joissa kuvitellaan kaiken epäilyksen kaikonneen: "Aiemmin Lähi-idän MERS-epidemiassa virus lähti lepakosta, josta se levisi kamelin kautta ihmiseen." Ihanko varmasti koko tämä ketju on absoluuttisen tosi? Ihanko varmasti? 

Koko tämä kuvitelma on täysin tyhjän päällä – mutta tieteenä sitä jankataan, zeloottisella raivolla, päivästä toiseen, ilman ensimmäistäkään todisteen riekaletta.
Sironen sanoo, että villieläinten lisäksi eläinten tehotuotannossa on merkittävä zoonoosiriski, sillä ne ovat potentiaalisia väli-isäntiä zoonoosiviruksille. Suuret määrät eläimiä elävät ihmisen toimesta keinotekoisesti tiiviisti yhdessä ja ihmisten läheisyydessä.
Sironen ei ole vissiin historiaa koskaan lukenut? Nyt kun oikein pinnistän muistiani, voisin melkein väittää, että ihminen on jo monta vuotta elänyt käytännössä symbioosissa kesyttämiensä eläimien kanssa. Itse asiassa ihminen ei olisi ihminen ilman paimentolaisuutta. 

Mutta yhtäkkiä, juuri vuonna 2020, tämä koituukin ihmisen kohtaloksi? Kehkeytyy uusi myrkky [lat. "virus"], jota ei ennen ollut olemassa, mutta tuhansien ja tuhansien vuosien altistuksen jälkeen se yhtäkkiä ilmaantuu – käyttäytyy täysin eri tavalla kuin kaikki muut fiiruxet, ja vaikka ei aiheutakaan juuri mitään juuri kenellekään, on tappavin vitsaus koskaan?

Tiedän kyllä, että yliopistoilla on melkoinen vimma pyyhkiä kaikki menneisyys aikakirjoista pois – koska hyi – mutta jos muisti ulottuu hädintuskin tämän vuoden alkuun... Minusta siellä menneisyydessä olisi saattanut ehkä olla jotain, josta voisi aivoja käyttämällä oppia jotain. Jopa.
Lihantuotanto onkin noussut viime päivinä otsikoihin koronaviruslinkoina, tosin siitä syystä, että työntekijät ovat sairastuneet COVID-19-tautiin. Saksassa yhdellä teurastamolla yli 1  500 työntekijää on saanut tartunnan.
Ah, Saksa. Eikös sieltä tullut niitä natseja? Eivätkös ne natsit silloin puhuneet tieteenä kaikenlaisesta, joka ei itse asiassa ollut tiedettä? 

Vai miten tämä meni? On niii.iiin kaukana menneisyydessä tämä, että vaikka näistä natseista koko ajan jauhetaan joka tuutissa, niistä ei oikein tunnu kukaan tietävän mitään. Siis mitään todellista; jotain sellaista, joka ei liittyisi hyvesignalointiin. 

Mutta hyvesignalointihan on vissiin tiedettä nykyään, ja? Keksitään tieteellisesti kaikkia nasevia leimakirveitä, ninq "viruslinko"™. Siitä tieteellisyys oikein tihkuu. Ei yhtään propaganda.
Syynä pidetään pääosin siirtolaistyöläisillä pyörivän lihateollisuuden huonoja työ- ja asuinoloja: teurastamoilla ahtaasti ovat siis paitsi eläimet, myös ihmiset. Teurastamoilta ei ole raportoitu, että virus olisi tarttunut eläimiin.
Aika ikävästi toimittaja nyt rinnastaa siirtolaiset kapisiin eläimiin tässä. Asuvatko nämä teurastamotyöntekijät siellä pilttuissa, vai mihin tässä nyt viitataan?
Turkistarhauksessakin on virusten leviämisen vaara, myös Euroopassa. Ainakin Hollannissa tarhojen minkeillä on kevään aikana todettu koronatartuntoja, ja myös työntekijät ovat tiettävästi saaneet koronatartunnan minkiltä. Kissan epäillään vieneen virusta tarhalta toiselle.
On vaara. On todettu. Ovat tiettävästi saaneet. Epäillään vieneen. Hir-veen tieteelliseltä taas kuulostaa. Siellä kiikutti vehkeilevä kissa juoniville minkeille viekkaan bioaseen. Tiettävästi.
Sironen esittää väitteen: jos ihmiset söisivät vähemmän lihaa, maailmassa olisi vähemmän tartuntatauteja.
Sironen taitaa olla vähän tyhmä? Hypätään todentamattomasta fiktiosta täyteen fantasiaan. Montakos minkkiä Tarja on tullut syöneeksi? Tai kissaa? Tai kamelia, kun nekin niitä hengitysvaikeuksia väitetysti kyöräävät potkansa syövereissä?
Esimerkiksi influenssavirukset leviävät linnuissa ja sioissa, ja ne voivat muuntua niin, että ne tarttuvat ihmisestä toiseen.
Juu. Odotellaan tosiaan niitä todisteita tästä väittämästä.
Sikainfluenssa levisi pandemian mittoihin vuonna 2009. 
Ei levinnyt. Sama idiootti, joka veikkasi miljoonakuolemia tästä nykyisestä flunssakaudesta, veikkasi myös sikaflunssan aivan tolkuttomissa määrin pieleen.

Myös 2005 oltiin aivan metsässä – ja haaskattiin hengiltä järjetön määrä lihakarjaa ilman mitään syytä – vähän niin kuin tänäkin vuonna.
...Kaikessa hiljaisuudessahan tämä ääliö vihdoin viimein sai kenkää – ennusteltuaan näitä "pandemioita" pari vuosikymmentä (melkein) yhtä tuhoisilla reaktioilla kuin nyt.

Mutta yksi, mitä silloin 2009 saatiin, oli narkolepsia, niistä sikaflunssarokotuksista.

Koska rokotukset on täynnä myrkkyjä, jotka eivät kuulu kehoon. Rokotukset myös on pääsyyllinen niihin tauteihin, joita niiden väitetään ehkäisevän. Koska ne eivät ehkäise mitään. Koska teoria on täydellisen metsässä. Koska kyse on puoskaroinnista, Elli. Sä levität puoskarointia ja kuolemaa tässä.
Virheellisellä propagandalla tapetaan ihmisiä. Meedialle se ei ole ongelma.

Ei kommentteja: