2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 11. kesäkuuta 2020

Kansanmurha vasta haaveissa

SairausTerroriMinisteriö ei vielä tiedä halutaanko koko kansasta tehdä koe-eläinlaboratorio:

STM:n Sillanaukee: Vielä ei tiedetä, rokotetaanko koko väestö

Mengelefasismi perustuu melkoisen pitkälti idiopatiaan – siihen että ei tiedetä eikä pystytä perustelemaan, mutta tehdään silti.
Myös Terrorin ja Hysterian Laitoksen Jussi "For some reason I seem to fantasize I really am" Sane osallistuu idiopatiaviestintään
Sosiaali- ja terveysministeriö ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos pitivät koronatilannekatsauksen, jossa kerrottiin, että epidemia hidastuu Suomessa edelleen.
Tämä on heille ilmeisesti yllätys siitä huolimatta, että kaikki epidemiat aina taittuvat kuudessa viikossa.
Sillanaukeen mukaan vielä ei tiedetä rokotetaanko koko väestö vai tietty kohderyhmä sitten, kun koronarokote on olemassa. Hän sanoi, että mekanismeja ei tunneta riittävän hyvin.
Ei tunneta, ei. Rokotteitakaan ei ole koskaan kaksoissokkotestattu, joten kyseessä on uskomushoito – josta oikein hyvin tiedetään aiheutuvan laaja kirjo terveysongelmia. Samoin viruksia ei ole koskaan todennettu, joten puhtaasti halleluja-linjalla politiikkaa tehdään.
Sillanaukeen mukaan tällä hetkellä arvio on, että noin puolen vuoden kuluttua voitaisiin saada toimiva koronarokote markkinoille.
...mikä on niin psykoottista ajattelua, että koko ministeriö olisi syytä potkia ihmisoikeustuomioistuimen kautta pihalle, heti. Ylipäätään koko hallitus olisi syytä siirtää mahdollisimman kauas päättäviltä paikoilta. Ja THL ihan ehdottomasti. Nämä ovat mielisairasta sakkia.

Ei kommentteja: