2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 13. kesäkuuta 2020

"Haluan maksaa en-tiedä-mistä enintään sen verran kuin nyt maksan"

Mainoskoronapornotelkkarissa propagoidaan tällä kertaa tällaista:

Kysely selvitti: Tätä mieltä suomalaiset ovat veroista

Aivan varmasti tämä kysely on selvittänyt täsmälleen mitä mieltä kaikki suomalaiset ovat kaikesta verotuksesta – josta on tehty niin monimutkainen apparaatti että kukaan ei edes tiedä mitä veroina ja "veroluonteisina" maksuina menee mihinkin ja kuinka monta välistävetokerrosta loppukäyttäjä mistäkin maksaa. 

Kukaan ei tiedä mitä näillä rahoilla tehdään, mutta kaikki tuntuu jotenkin tarpeettoman kalliilta – ja jostain syystä kansanetuilijoiden aika tuntuu menevän pelkästään elinolojen systemaattiseen heikentämiseen. ...Siis muilta kuin itseltään ja omilta kamuilta. Tämä on Cosa Nostra, ja jokainen tietää tämän – mutta silti kaikki jatkuu vuodesta toiseen aivan samoja latuja. Kumma.
Kansalaisista lähes neljä viidestä tyrmää väitteen, että verotus on Suomessa liian löysää.
Epäilemättä. Suomen verokanta on yksi törkeimpiä ryöstöjä maailmassa. Kiristystä. Suojelurahoja, joiden vastineeksi saadaan valvontaa, kyttäystä ja alati heikkeneviä (itse)"palveluja". Ja kaikki on automatisoitu niin, että väki ei edes tajua maksavansa joka käänteessä näille loisille jo ennen kuin itse ovat edes koskeneet omiin tienesteihinsä.
Pienituloiset torjuvat sen, että henkilökohtainen verotus olisi liian ankaraa.
Pienituloiset ovat pienituloisia juuri siksi, että eivät ymmärrä verotuksesta mitään. Mitä isommat tulot, sen paremmin osaat kiertää veroja.
Enemmistö kansalaisista on hieman ristiriitaisesti sitä mieltä, että verotuksen painopistettä tulisi siirtää ansiotulojen verottamisesta kulutuksen verottamiseen. Näin, vaikka kulutukseen suuntautuvan arvonlisäveron korotus saa kaikkein vähiten kannatusta.
Tässähän on kysymys siitä, että suurin osa ihmisistä ei kerta kaikkiaan ymmärrä miten tämä yhteiskunta toimii – että se on rahastusautomaatti, jossa ihmisiä kiristetään juuri sen verran kuin mitä ihmiset suostuvat maksamaan. 

Isimammayhteiskunta on parasiittien paratiisi, jossa koskaan aikuiseksi kasvamattomat kansalaiset kuvittelevat velvollisuudekseen ministeriautojen kustantamisen. Isimammayhteiskunta luottaa siihen, että ihmiset ovat liian tyhmiä tajutakseen mistään mitään.

Ei kommentteja: