2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 22. kesäkuuta 2020

Gebrejeesusten jatkosuunnitelmat

Huumorilehti "Demokraatti" ylittää parodiahorisontin parikin kertaa yhdessä otsikossa:

WHO:n pääjohtaja varoittaa pandemian kiihtymisestä – ”Politisointi on kärjistänyt sitä”

Terroristijärjestö WHO:n johtaja – joka tunnetusti harjoitteli kansanmurhaa Etiopian "terveysministerinä" ennen kuin Kill-Bill Gates O'Hell osti hänelle nykyisen suojatyöpaikan – uhkailee tällä kertaa poliittisen plandemian siirtyvän vielä järjettömämmille kierroksille. 

Näiden psykopaattien on helppo ennustaa tulevaa kun sattuvat suunnittelemaan sen.
Ghebre-Jeesus joutuu suojautumaan auringonvalolta, sillä hänellä ei ole sielua. Samasta syystä häntä ei haittaa se, että kuonokoppa lisää hiilidioksidia ja vähentää happea elimistössä – hän kun haluaa mahdollisimman paljon ihmisiä hengiltä, jekuttamalla.
Tedros kertoi Dubain viranomaisten järjestämässä virtuaalisessa terveysfoorumissa, 
Sattuvaa sikäli, että koko "terveydenhuollon" konsepti on täysin virtuaalinen...
ettei virus ole merkittävin uhka maailmalle.
Välillä pitää puhua pari sekuntia totta, jotta voidaan jatkaa silmittömien valheiden suoltamista.
Sen sijaan hänen mielestään merkittävin uhka on solidaarisuuden ja kansainvälisen johtajuuden puute.
Se, ettei internatsistinen mengelefasismi vielä ole jyrännyt kaikkea?
– Emme voi voittaa tätä pandemiaa jakautuneella maailmalla, hän sanoi.
– Pandemian politisointi on kärjistänyt sitä. Kukaan meistä ei ole turvassa ennen kuin kaikki meistä on turvassa.
Ts. kukaan ei koskaan tule olemaan turvassa. Toki tämänkin marxistin käsitys "turvasta" on ihan muuta kuin normaali-ihmisten käsitys. Samoin "jakautuneisuus" tarkoittaa aivan muuta kuin mitä normaali ihminen sillä käsittää. 

Jos oletusarvoisesti kääntää kaiken näiden epäihmisten puheista vastakohdikseen, päästään jotakuinkin oikealle mielipuolisuuden tasolle.
Tartuntoja maailmassa on varmistettu lähes yhdeksän miljoonaa.
Ei ole. Maailmassa ei ole varmistettu yhtäkään koronavirus™tapausta. Yhtäkään. Cövidiä ei osata diagnosoida – mutta toisaalta tuo nyt ei allopaattisen lääke"tieteen" vahvoja puolia ole koskaan ollut muutenkaan.
– Me tiedämme, että pandemia on paljon enemmän kuin terveydellinen kriisi, se on taloudellinen kriisi, sosiaalinen kriisi ja monissa maissa poliittinen kriisi, hän kertoi.
...koska sillä ei ole mitään tekemistä fiiruxten kanssa. Kyse on bisneksestä, jolla pyritään tappamaan ihmisyys. "Turvavälit" pitävät meidät sopivan kaukana elämästä, etäisyydellä joka gebrejeesuksille takaa parhaan turvan lynkkausjoukoilta – jotka vääjäämättä nirhaisivat kaikki tämän farssin ohjaajista, jos vain tajuaisivat olevansa pelleviihteen statisteja. 

Siksi tämä makaaberi irvailu tulee jatkumaan loputtomiin. Ihmisten ei voi antaa pysähtyä hetkeksikään, jottei vain tule tajuttua mikä on olennaista ja mikä ei todellakaan ole.

Ei kommentteja: