2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Koronakultti jatkaa mustaa messuaan

Totuusministeriö valistaa meitä demonologian virologian [suom. "myrkkyoppi"] doktriineilla:

Avokonttoriin palaava työntekijä altistuu ilman virushiukkasille, mutta niiden tartuttavuutta ei tiedetä – yskäisy murtaa helposti kahden metrin turvavälin

Elämä on vaarallista, koska riivaajat väijyvät juuri siellä missä olet – eikä kukaan tiedä mitä ne tekevät tai tekevätkö mitään, tai ovatko olemassa. Mutta manaaminen jatkuu – koska jokainen meistä voi olla oireeton riivaajan kantaja. 

Kuka tahansa voi tappaa kenet hyvänsä pelkästään olemalla paikalla (eikä tätä saastaisuuden läsnäoloa tarvitse edes suorittaa yht'aikaisesti; riittää että olet ollut jossain tilassa, jossa joskus myöhemmin on ollut joku muu, joka vuorostaan on ollut jossain muussa tilassa jne...).
Räyhähenki on onnistuttu ikuistamaan filmille
Hannele Muilu kanavoi okkulttista riittiä:
Pöydän toisella puolella istuva henkilö on turvassa.
Ilmastointijärjestelmiä tekevä Halton näyttää savulaitteen avulla, miten yleisesti suositeltu kahden metrin turvaväli toimii neuvotteluissa.
Hagström painaa laitteesta lisää savua ja henkäisee siihen. Savu kulkeutuu vastapäätä istuvan henkilön päälle.
Seuraavaksi Hagström esittää vielä yskäisyn. Ärhäkkä savupilvi rikkoo kahden metrin turvavälin ja savu syöksyy vastapäisen henkilön päälle.
Rikinkatkuista meininkiä. Tässähän on siis kyse Haltonin promotilaisuudesta, jossa Halton haluaa myydä ilmastointilaitteita hysterisoinnin siivellä. Kiva että meidän verorahoillamme sponssataan moista.
Törmäilyä keittiössä ja sosiaalitiloissa kuuluu välttää
Ja syystä! Törmäily voi aiheuttaa fyysisiä vammoja. Varsinkin jos törmäillään sakset kädessä.
– Kun puhun tässä, osa hiukkasista pääsee leijailemaan tänne ympäristöön. Ne saattavat leijailla todella pitkälle ja pitkään, Haltonin toinen omistaja ja hallituksen varapuheenjohtaja Tarja Takki-Halttunen kuvailee.
Puhehiukkaset on toki vaarallisia. Jännä että Halton ei muista kertoa miten ilmastointi pistää puhehiukkaset kiertämään koko kiinteistön, mikä tartuttaa mahdolliset vihapuhemolekyylit niihinkin jotka eivät ole vaarallista puhetta olleet kuulemassa. 

Siellä istuvat nurkan takana pahaa-aavistamattomat avokonttoriorjat, kun puhemolekyylit – nuo kuoleman desantit – äänettömästi henkäisevät tappavan suudelmansa menneisyydestä alati lyhenevään tulevaisuuteen.
Seuraavaksi kannattaa tutkia ilman suuntautumista ja ilmajakoa toimistossa, jotta selviää, missä päin toimistoa on turvallisinta istua.
Feng Shui on siitä harmillinen, että siitäkin on pari koulukuntaa, jotka ohjeistavat jokseenkin ristiriitaisesti siitä, miten chi asunnossa kulkee – puhumattakaan sha:sta, johon tässä Haltonin "tuuleta kämppä meidän härpättimillä" -teoriassa keskitytään.
[Aalto-yliopiston] Vuorinen korostaa ilmanvaihdon suunnan ja ihmisten istumapaikkojen välisen yhteyden merkitystä. Vaikka ihmiset istuisivat kaukana toisistaan, ilmanvirtaus voi kuljettaa aerosoleja henkilön luota toiselle.
Kappas: jutussä päästettiin myös juurikin tämä "damned if u do, damned if u don't" -aspekti ilmoille. Ristiriitainen avuttomuusviestintä lienee juuri sitä, mihin tällä paniikkipornolla pyritään.
Vain yksi ihminen on selvinnyt hengissä tämän avokonttorin aerosolihyökkäyksestä (tai ehkä tässä pidetään kahden kerroksen turvaväliä?)

Ei kommentteja: