2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Tarttuvan psykoosin jälkitauteja

Huijaus jatkuu, ja Iltakoronalehti toki etunenässä rönsyää juonta:

Koronaviruksella voi olla vakavia jälkitauteja – saattaa aiheuttaa aivoinfarktin tai psykoosin

"Koronavirus"™ on itsessään psykoosin oire: sitä ei ole olemassa, mutta "journalistit" jauhavat siitä päivästä toiseen kaikesta huolimatta. 

"Pandemiaa"™ ei minkään lukujen valossa ole ollut olemassa missään vaiheessa, mutta sellaisesta meediosto jaksaa tarinoida – aina uusilla, täysin epäloogisilla käänteillä, jotka fiktiossa hylättäisiin liian epäuskottavina.
Koronaviruksen vakava muoto saattaa vaikuttaa terveyteen vielä vuosia parantumisen jälkeen.
Vakava muoto? Sellainen, jonka peräti huomaa? Joka käyttäytyy kuin flunssa – koska on flunssa? Vai joku fiktioversio, jossa mikä hyvänsä oire on körönää?

Kaikki sairastelu voi hyvinkin vaikuttaa vuosia parantumisen jälkeen; me olemme kohtuullisen kompleksinen systeemi. Tämä tulee varmaan allopaateille ihan vieraana ajatuksena, mutta ihmisiä kannattaisi katsoa kokonaisuuksina – eikä jahtailla ninjaviruksia, jotka ovat puhtaasti teoreettinen kehitelmä, jota ei koskaan ole edes pyritty todentamaan. 

Tämä idioottimainen jankkaus on larppausta, jota voitte harrastaa keskenänne ihan niin paljon kuin haluatte – mutta elämien tuhoaminen teidän leikkimisen "sivuoireena"™... Se on melko lailla vastuutonta, minkä tajuatte ehkä sitten joskus kun aikuistutte vähän. Isimammavaltion holhous ei ole oikea ratkaisu missään asiassa.
Cosplay on varmaan kivaa, myös pakotettuna. Kuonokoppa tosin laskee hapen määrän veressä niin alas, että sellaisen velvoittaminen on useimmissa tapauksissa työsuojelurikos. Vähintään.
Tutkijoiden mukaan COVID-19 aiheuttaa neurologisia muutoksia, mutta he korostavat, että löydökset ovat vasta alustavia, ja tutkimusta pitää vielä tehdä lisää.
Toisin sanoen, tutkimus saattaa hyvinkin kuulua siihen 69% joukkoon, jonka premissit ovat pielessä, toistettavuus mahdoton, ja johtopäätökset kaikkea muuta kuin valideja. (Tuo prosentti vaihtelee sen mukaan keneltä kysyy – mutta reilusti yli puolet kaikista tieteellisista tutkimuksista on hyödyttömiä, pielessä, ja raskaasti väärässä, vaikka miten mairealta tutkimusten puolustajalta kysyisi).
– Tämä antaa kuvan aivojen vaurioihin COVID-19-tapauksissa. On äärimmäisen tärkeää, että jatkamme asian tutkimista, jotta ymmärrämme, miten virus toimii, University College Londonin Sarah Pett sanoi Reutersille.
Kuvia maalaillaan juu. Siinä sivussa myönnetään vaihteeksi taas, ettei yhtään tiedetä mitä ollaan tekemässä. Mutta kivahan se tietysti, että puuhailua riittää. Ja verorahoja siihen puuhailuun.
Lääketieteeseen keskittyneessä Lancet-lehdessä torstaina julkaistu tutkimus kattoi kaikkiaan 125 koronavirustapausta Britanniassa. 
Kokonaista 125. Tokikaan ei tiedetä, liittyikö "korona" näihin tapauksiin mitenkään, koska testit eivät sitä testaa eikä "tautia" osata diagnosoida. Mutta kaikenlaista voi veikkailla, kun minkäänmoista edesvastuuta mengelöinnistä ei seuraa.

Voisin liittää tähän videon, jossa medikalismia lähemmäs puoli vuosisataa seurannut lääkäri kertoo (på brittiska), miten monia miljardeja lääkeyhtiöt ovat milloinkin kuluttaneet "sovittelurahoina" aiheuttamistaan kuolemista, vammautumisista yms. – mutten tietenkään voi, koska Google ei anna sijoittaa sellaista tähän enää. Informaation pimittäminen on tärkeää Totuuden kannalta, näetsen.

Vastikään myös Bayer/Monsanto pulitti "sovitteluna" kymmenen miljardia, koska Round-Up aiheuttaa syöpää. Round-Upin valmistus ja myynti toki jatkuu edelleen samaan tahtiin – koska asia "soviteltiin" ilman tuomiota. 

Kymmenen miljardia ei tälle firmalle ole mitään. Se, että heidän monopolisoitu tuotteensa – jonka jäämiä on melkolailla mahdoton välttää – aiheuttaa syöpää, ei myöskään merkitse mitään. Kemiallisten myrkkyjen valmistajilla ei ole kerrassaan mitään vastuuta. 

Itse asiassa nämä myrkyttäjät tavan takaa kutsutaan kaikkiin komiteoihin päättämään itse omista vapaamatkustajan oikeuksistaan lainsäädännön tasolla. On varmaan hienoa olla psykopaatti. Mikään ei rajoita, ja meedioston idiootit hurraavat päivästä toiseen parvekkeen alla.

Ei kommentteja: