2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 1. joulukuuta 2020

Itsenäisyys on peruttu

 Koronafasismin koko kuva:

Historiallista: itsenäisyyspäivän lipunnostoa ei järjestetä Helsingissä

Itsenäisyyshän peruutettiin viimeistään liityttäessä EUhun, mutta internatsistinen koronakultti peruutti sen lopullisesti – sekä valtio- että yksilötasolla. Ja kun sanon "lopullisesti" tarkoitan juurikin sitä. Paluuta ei ole – paitsi jos jollain ihmeellä kollektiivisesti lakkaamme uskomasta tämän tyrannian "välttämättömyyteen". Totalitarismit lakkaavat olemasta heti kun niihin lakataan uskomasta.

Peukalosääntö: jos viranomaiset holhoavat kansalaisten tekemisiä pienintäkin yksityiskohtaa myöten, elät totalitarismissa. Jostain syystä ihmisten on kovin vaikea ymmärtää tätä.

Koskapa uskoni ihmisyyteen ei ole koskaan ollut alempana, en liiemmin toiveita elättele – vaikka esim. koronafasismin pahiten runtelemassa Australiassa (jossa on aloitettu näemmä metsien tuhopolttaminen jälleen) vietetään sattuvasti juuri meikäläisen "itsenäisyys"päivän aikana Vapauspäivää isoimmissa kaupungeissa. Saapa nähdä mikä määrä miliisiväkivaltaa siihen tulee sisältymään.

Tästä on lähestulkoon mahdoton saada järjellistä tietoa; siksi tuo "play"-nappi keskellä kuvakaappausta...

Mielenosoituksia tätä hulluutta vastaan järjestellään ympäri pallon, mutta koska meediosto pimittää kaiken minkä suinkin pystyy (ja valehtelee loput), kuvittelee yksilötason ihminen helposti, että aivan kaikki koko maailmassa on tulleet hulluiksi – vaikka osa on selvästi ihan hereillä ja valmiina vastustamaan tätä totalitarismia. 

Toistaiseksi vastustus on kuitenkin aivan liian marginaalista. Saa nähdä miten pitkälle tämä mielettömyys päästetään etenemään ennen kuin alkaa päitä putoilla. Kirjaimellisesti. Tästä olisi mahdollisuus vielä perääntyä ihan sivistyneesti – mutta luulenpa vahvasti, että väki havahtuu aivan liian myöhään. Leninin haaveet käyvät toteen ja internatsismi tuottaa samaa tulosta jota bolshevismi aina tuottaa:

Historiasta on opittavissa vain se, että historiasta ei koskaan opita mitään.

Ei kommentteja: