2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 21. heinäkuuta 2020

How dare you!?

"Because," sanoisi Obama: "Yes we can (pull this chicanery over and over again)!"

Greta Thunbergille miljoonan euron ihmisoikeuspalkinto

Hyväksikäytetylle teinille on siis annettu "ihmisoikeus"palkinto satuilusta, jolla kavennetaan koko ihmiskunnan selviytymisen edellytyksiä täysin naurettaviin väitteisiin nojaten. 
Vanhempiensa – ja muiden "filantrooppien" – hyväksikäyttämä teini
Jostain syystä Maaseudun tulevaisuus – ilmastointiskientologien maanviljelyä(kin) tuhoavasta agendasta huolimatta – silottelee Gretan päälle vielä enemmän tähtipölyä kuin kommunismin aisankannattaja "Demokraatti":

Miljoonan euron ihmisoikeuspalkinnon saanut ilmastoaktivisti Greta Thunberg lahjoittaa rahat samantien eteenpäin

Greta ei lahjoita rahoja, vaan ohjaa saamansa ilmaisen millin "omalle" säätiölleen. Säätiöt ovat "laillistettu" tapa pimittää rahan liikkeet – ja tahkota "hyväntekeväisyyden" nimissä verotonta voittoa niin paljon kuin suinkin kehtaa.
Greta tietenkään ei itse voi päättää miten rahat investoidaan, sen enempää kuin hän kirjoittaa omia puheitaan tai twiittejään. Hän on megafoni, joka ei ymmärrä maailmasta juuri mitään – mikä tekee tästä ihmisoikeuspalkinnosta entistäkin irvokkaamman.
Tuore palkinto on suurin yksittäinen palkinto, jonka Thunberg on saanut. Hän on aiemmin voittanut myös muun muassa ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalin ihmisoikeuspalkinnon.
Tämä on ihan normaalia. Uutta normaalia. Joka siis on kaikin tavoin perverssiä.

Ei kommentteja: