2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 3. heinäkuuta 2020

Kuolemaantuomittuja, sulhasia ja presidentin kruunu

Hmm. Tosiaan: jostain syystä nimenomaan Kokoomuksen Verkkolehti näyttää olevan nykyään varsinainen "viruslinko"™ jatkaessaan perusteettoman panikoinnin lietsomista:

Sulhanen tartutti häissä 100 vierastaan, kuoli

Elisa Hyvärinen erityisesti näyttää tykkäävän koronalegendoista. Tässäkin tapauksessa otsikon väite on temmattu ilmasta. Sulhasella on ilmeisesti ollut flunssan oireita, ja siitä on vedelty johtopäätökset. 

Morsiamelle ei kuitenkaan ole käynyt kuinkaan – vaikka oletettavasti eniten on tämän tappavan (diagnosoimattoman) ninjaviruksen liepeillä pyörinyt.
Myös Intiassa hämärät virkamiehet tökkivät tikkuja melkein aivoihin saakka – vaikka testit ovat luotettavuudeltaan silkkaa dadaa. Ehkä kyseessä onkin globaali taideperformanssi?
Myös Juha-Pekka Tikka jatkaa legendojen suoltamista:

Kuolemaantuomittu sai koronan ja kuoli

Näin varmasti kävi. Viettelee ihmisten ironiantajua tuollainen.

Mikä myös viettelee ironiantajua:

In break with predecessor, Burundi's president vows to tackle coronavirus

Tottahan toki Reuters on valinnut juuri nimenomaan tämän lähestymistavan.

Kuten harvempi varmaan tietää, Burundin edellinen presidentti potki WHOn maasta ulos rikollisen puoskaroinnin takia. Pari päivää tämän jälkeen presidentti sai "sydänkohtauksen" ja kuoli. Ja nyt on pallilla sitten pressa, joka nimenomaan haluaa tehdä niin kuin WHO haluaa hänen haluavan. Kätevää. 

Ja ironiapedaalin polkaisee pohjaan saakka New York Post:

Burundi’s President Pierre Nkurunziza may be first world leader to die of COVID-19

Totta hemmetissä. Siinähän oppii epäilemään ninjaviruksen olemassaoloa.
Tuplasti kuollut täysin terve ihminen – joka sattui kyseenalaistamaan WHOn.
Afrikkahan on lääkekartellille valtavan kokoinen koe-eläinpuisto. Kaikki kokeelliset lääkkeet voidaan testata tuolla, koska mitäpä niillä ihmisillä on väliä. Jos BLM olisi todellinen liike, joka ajaisi oikeasti sitä mitä väittää ajavansa, heillä olisi melkoisen paljon sarkaa puoskariyliherrojen toiminnassa äitiafrikan suunnalla.
Sources said the leader was admitted to a hospital in Karuzi after he fell ill over the weekend, the outlet reported. One of the country’s few ventilators was flown out to try and save the ailing leader.
Ei kannata mennä sairaalaan. Siellä tungetaan ventilaattori kurkkuun, ja tuosta kohtelusta ei yleensä hengissä selvitä.

Ei kommentteja: