2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 10. heinäkuuta 2020

Elämän purkutyömaa kuurosokeiden ohjeistamana

Totuusministeriön viestinnässä on jäänyt neula hyppimään:

Koronatapaukset ovat yhä harvempia, mutta testeissä käynti lisääntyi: Rajoitusten purku on lisännyt hengitysoireita, huomasi infektiolääkäri

Infektiolääkäri loruilee jälleen omiaan. Jos halutaan katsoa asiaa oikeassa järjestyksessä, päädytään siihen, että rajoitusten käyttöönotto on lisännyt hengitysoireita.

Ihmiset ovat käkkineet sisätiloissa ja vältelleet kaikkea mahdollista → immuniteetti laskee → oireet lisääntyvät. Unohtaa ei kannata myöskään jatkuvan paniikinlietsonnan nosebo-vaikutusta – eli siis luulotaudin ruokkimista.

Käsidesit laskevat immuniteettia. Stressi laskee immuniteettia. Pelko laskee immuniteettia. Kuonokopat laskevat immuniteettia. Eristäytyminen laskee immuniteettia. Ja tämähän näkyy vasta sitten kun rajoituksia puretaan.
Tavallisten flunssien määrä tuntuu kasvaneen. Tämä johtuu infektiolääkärin mukaan siitä, että turvavälit ja hygienia alkavat unohtua.
Höpönpöppöötä. Ja korona on tavallinen flunssa – joka ei näihin asti ole koskaan vaatinut vainoharhailua hoitokeinoksi.
Tämä alistustestaustikku on työnnetty reippaasti takaraivoon saakka, koska mielikuvitusviruslarppauksessa tärkeintä on innokkuus.
Tampereella vietettiin perjantaina merkkipäivää. Suomen toiseksi suurimmalla kaupunkialueella ei ole ollut kuukauteen yhtään uutta koronatapausta.
...Vähän niin kuin aina ennenkin? Melkein nostaisin jo lipun salkoon (ainakin puolitankoon).
Tampereen yliopistollisen sairaalan infektiolääkäri Janne Laine sanoo, että virusta ei näytä käytännössä olevan ainakaan nyt alueella.
Eli tilanne on sama kuin ennen tämän fiiruxen keksimistä (patentointia)? Ylläri.
Laine uskaltaa sanoa näin, koska ihmisiä on testattu ennätysmäärin, eikä yhtään löydöstä ole tehty.
Hmm. Toisaalta testit eivät toimi, joten tämähän on suorastaan outoa. Kertoimia on vissiin muokattu enämpi lottoon päin? Kolikonheittely aiheutti varmaan rasitusvammoja.
Tarkkoja tietoa flunssaviruksista ei ole, koska Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL tilastoi vain influenssatapaukset ja niitä ei kesäaikaan yleensä ole.
Selektiivistä tilastointia? Tällainen lienee ihan ennenkuulumatonta. Vaan mitäpä tuota tilastoimaan, kun auringosta saatava D-vitamiini on valloillaan. Virukset menevät ilmeisesti suolampiin hibernoimaan kesäksi - kuten pääskyt tekevät sitten talvella. ...Gak! Tämä onkin tarttunut pääskysistä!
Testeihin pääsyn kynnys on madaltunut, kun testauskapasiteettia on lisätty Suomessa. Infektiolääkärin mukaan kynnys testiin kannattaa pitää hyvin matalana.
– Käytännössä jos on mitä tahansa hengitysoiretta, yskää, kuumetta, nuhaa, päänsärkyä, testiin pääsyä voi kysyä, Laine sanoo.
Aivan ihanaa. Jos on mitä hyvänsä epämukavuutta, niin körönätestillähän se hoituu. Tai ei hoidu, mutta testi voi sitten arpoa ruvetaanko hamuamaan kurkkuun tungettavaa ventilaattoria hätäisesti saataville.
Laaja testaus on kaikkien etu, koska siten koronavirukset paljastuvat nopeasti. Se on myös Suomen strategia.
Suomen strategia on yhtä huono kuin sama strategia missä hyvänsä maassa. Se on vastaus keksittyyn ongelmaan – ja "ratkaisuista" sitten seuraa sellaisia oikeita ongelmia, joita ei tietenkään ehditä panna edes merkille kun "tämä virus tuntuu muuttuvan koko ajan".
– Laajan testauksen tarkoitus on, että uusi aalto ei tule yllätyksenä.
Mitenkähän tämä pikkuinen knoppi on mennyt lääkäritohtoreilta ohi: flunssa tulee päivien lyhetessä, joka vuosi. Sen ei pitäisi olla yllätys, eikä seuraavan aallon järjestysnumero ole II.
Suomessa on esiintynyt tänä keväänä tilastojen valossa useita tartuntatauteja selvästi edelliskeväitä vähemmän.
Kaikkialla on – koska kaikki mahdollinen niputetaan körönäksi. Itsemurhia vissiin ei, ja nehän ovatkin lisääntyneet, kiitos "koronatoimien".
Laineen mukaan on loogista, että tartunnat vähenivät karanteenikeväänä. Flunssien lisääntyminen nyt ei kerro lääkärin mukaan siitä, että vastustuskyky olisi kärsinyt eristyksen aikana.
– Sairastamme vuosittain lukuisia flunssia. Flunssat vähenivät minimiin, kun ei ollut tartuntatilanteita. Nyt vanhat tutut flunssavirukset lähtevät taas liikkeelle.
Laineella on käytössä jo ilmastointiskientologiassa päteväksi osoittautunut selitysmalli: jätetään suurin osa faktoreista ulos, ja paisutellaan sitä fantasiajutskaa.

Väännetäänkö rautalangasta: jos immuniteetti on kunnossa, flunssa ei iske. Jos flunssa iskee, immuniteetti ei ole kunnossa. Tämä ei minusta näytä ylitsepääsemättömän vaikealta yhtälöltä.
Kaupoissa on nyt hyvin käsidesiainepulloja tarjolla, niitäkin kannattaa käyttää.
Tämän sanoessaan Laine ilmaisee haluavansa siis tieten tahtoen laskea ihmisten immuniteettia. Ymmärrettävää sikäli, että hän on synteettisten myrkkyjen [lat. "virus" ts. "vira" monikossa] kauppias, joka tarvitsee asiakkaita. Onneksi meediosto jaksaa mainostaa hänen palvelujaan päivästä toiseen ihan ilmaiseksi.

Samalla tämmöiset voi varmaan jättää ihan huomiotta:

Selvitys: Koulujen sulkemisella oli mitätön vaikutus lasten koronatartuntoihin – Opettajienkaan riski ei Ruotsin tietojen mukaan suurentunut

En nyt sitten tiedä millä logiikalla otsikossa pelataan: opettajien(kin) riskiähän kai yritettiin pienentää – joten tämän ei pitäisi olla yllätys... Yhtäältä: miksi sitä ylipäätään pidettäisiin yllätyksenä kun haettiin nimenomaan päinvastaista – mikä se taas ei toteutunut, koska karanteenipelleilystä ei tosiaan ole mitään hyötyä.
Tervetuloa robottitehtaalle
Suomessa koulut ja päiväkodit olivat suljettuina maaliskuun puolivälistä toukokuun puoliväliin, Ruotsissa ne pysyivät auki. Tästä huolimatta maiden välillä ei ole mainittavaa eroa alle 20-vuotiailla todettujen laboratoriotestattujen ja vakavien koronatartuntojen välillä.
Kummassakaan ei ole todettu yhtään koronakuolemaa lapsella tai nuorella. Tehohoitojaksot olivat hyvin harvinaisia.
Niin. Semmonen. Lehtiin asti ei oletettavasti koskaan pääse karkaamaan tilastot siitä, mitä jälkeä vanhusten hoitokodeissa on saatu aikaan – ja millä ilveilyllä.
Opettajien sairastuvuustieto saatiin vain Ruotsista, kertoo THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek.
– Heidän tilastoissaan opettajilla ei ole suurentunutta riskiä, kun sitä verrattiin muihin samanikäisiin ammattiryhmiin. Suomessa emme pysty tekemään tällaista analyysiä, koska meillä ei ole rekisteriä opettajista..
Ei ole rekisteriä opettajista? Miksi tuossa on kaksi pistettä? Katkaistiinko ajatus kesken, kun Nohynek oli sanomassa että "...tai siis on, mutta me ei haluta näyttää sitä."
Tuloksista ei voi päätellä, mikä vaikutus koulujen sulkemisella oli tartuntojen leviämiseen ylipäätään yhteiskunnassa, Hanna Nohynek sanoo.
Ei vai? Sen sijaan fiktiivisistä mallinnoksista voidaan pysäyttää kaikki inhimillinen elämä? Hanna, onksulla nyt se tohtorinhattu varmasti päässä?
– Suomessahan lasten koronaan sairastumisen luvut olivat kaiken kaikkiaan pieniä eikä näiden tietojen valossa ollut kovinkaan paljon eroa siinä, olivatko koulut auki vai kiinni.
Paitsi että ne olivat kiinni. Mutta sillä ei siis ollut merkitystä? Ne olivat siis turhaan kiinni? (No, aivopesulaitoksien sulkemista ei toki huonona voi pitää, että sikäli.)
Siinä pitää ottaa huomioon myös tartuntaketjut ja miten oireilevat hakeutuvat näytteisiin sekä otettujen näytteiden kokonaismäärä, Nohynek kertoo.
...eli jatkaa arpomista? Leikkiä, että tiedetään jotain "tartuntaketjuista" ynnä muita fiktiivisiä suureita? Empiria ei kelpaa? (Ai niin: allopatiassa empiirisyys on konsepti, jota ei kerrassaan kyetä oivaltamaan. Että mikä se sellainen todennettavuus on? Tai miten niin muka jotain voi päätellä vaikkapa siitä, että alati "kehittyvistä" "hoitomuodoista" huolimatta (/ johtuen?) kansanterveys laskee ja laskee?
Tutkimusta onkin tarkoitus jatkaa syksyllä. Silloin selvitetään, mikä lasten ja nuorten rooli on koronavirustartuntojen leviämisessä.
Tämä on jo tutkittu: lapset eivät levitä "koronaa". "Oireettomat kantajat" iästä riippumatta eivät levitä "koronaa". Yksi mitä ei ole uskallettu tutkia, on se, aiheuttavatko "virukset" sairastumista. Koska ne eivät aiheuta.

Itse asiassa, kuten joskus varmaan olen jo kertonut: rokotuksissa käytettiin alkuun vain "patogeenejä" eli bakteereita. Ne eivät tehneet mitään, koska meillä tosiaan on semmoinen immuunijärjestelmä joka yksinkertaisesti purkaa vieraat bakteerit käyttökelpoisemmiksi – joten sekaan sotkettiin kaikenmoista muuta ("avustajia" eli adjuvantteja, joiden sisältö voidaan pimittää patenttisuojan verukkeella). 

Tämän seurauksena ihmiset ovat saaneet riesakseen kaikenmoista mystistä sairautta (koska sitä ympättyä matskua kroppa ei enää osaa käsitellä, vaan joutuu yksinkertaisesti varastoimaan johonkin – ja kun immuunijärjestelmä sitten joskus sattuu järkkymään [niin kuin kaikille aina joskus väistämättä käy), vanhat säilötyt myrkyt pääsevät valloilleen]. Heureka? Rokottaminen "toimii"?
Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää?
...kysytään tämän Harmaalan Minnan kynäilemän artikkelin lopussa. No kuule. Mä olen kyllä vähän huolissani tästä meedioinnin tasosta, joka ei tunnu nousevan senttailun yläpuolelle sitten millään. Lääkäreillä ei ole aikoihin ollut enää sihteereitä, mutta toimittajisto näyttää tuolla saralla jelppivän ihan kokopäiväisesti nykyään. Onko tämä nyt niitä sote-ratkaisuja?

Ei kommentteja: