2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 3. heinäkuuta 2020

Pitkitettyä taikatiedettä

Hir-veen yllättävää, että tämänkin tutkimuksen tulokset pitää lukea ulkomaankielellä, vaikka käytetty matsku tulee nimenomaan Suomesta:
A new 1876-present temperature reconstruction for Northern Finland shows the 1930s were the warmest period of the last 140 years. And there has been no net warming since.
Ai niin: tämähän sotii yleistä paniikkinarratiivia vastaan.
Tokihan tämänvuotiset alkukesän helteet haastanevat tuota -30-luvun piikkipaikkaa – varsinkin jos unohdetaan, että muualla maailmassa availtiin kesä lumisateilla... Ja se, että maailman pysäyttäminen ei pysäyttänyt hiilidioksidin määrän kasvua (joka se taas ei nosta lämpötilaa, vaan seuraa viiveellä lämpötilan nousua).
Samaa tieteenvastaista kerrontaa harrastetaan toki vielä vimmaisemmin allopatian parissa: meediosto vaahtoaa USSAn kohoavista körönäluvuista – mutta unohtaa kertoa, että CDC jostain kumman syystä on ruvennut pinoamaan PCR- ja vasta-ainetestit samaan nippuun.

‘How Could the CDC Make That Mistake?’

Kumpikaan testi ei edes mittaa sitä mitä niiden väitetään mittaavan, mutta jippoilemallahan tilastoja väännellään silloin kun halutaan lietsoa tuottoisaa hysteriaa. 

...Ja kun rahanteosta kerran on kyse, ei ole ihme että juurikin Kokoomuksen Koronalehti jatkaa harhaista maniaa:

”Hyvin pelottavaa” – jopa joka toinen parantunut kärsii yhä

Tällä kertaa pelotteluvuorossa on Juha-Pekka Tikka. Lehdellä ei ilmeisesti ole todellisia uutisia raportoitavaksi, kun körönän äärelle on palkattavissa parikin kokopäiväistä senttaria.

Eri alan taikatiedettä löytyy Iltakoronalehdestä:

Uusi tutkimus paljastaa giganttisia tietoja hirviömäisestä mustasta aukosta – nielee sisäänsä auringon verran massaa päivässä

Mustat aukot ovat avaruusfysiikan viruksia: niitä ei nähdä, mutta koska pohjaoletukset ovat pielessä, niiden täytyy olla olemassa. Skientismi on vaarallisen lähellä uskontoa.

Ei kommentteja: