2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 9. heinäkuuta 2020

Soo soo, sanoo perhostenkatsoja

Totuusministeriö on valinnut hypokondriansa muodoksi tällä kertaa sormella heristelyn:

Koronakuri höltyi äkkiä: turvaväleistä tingitään ja kaupasta haetaan pikkuostoksia – psykologi kertoo, miksi suojaus on niin helppo laskea

Ai kauhia. Että tingitään niistä mihinkään perustumattomista "turva"väleistä, joista ei ole kerrassaan mitään hyötyä, mutta joilla ihmisille koitetaan saada kyräilyfiilistä aikaiseksi? Että haetaan pikkuostoksia valtavien hamstrauksien sijaan? Kyllä tähän kallonkutistajaa eittämättä tarvitaankin.
Kun koronatilanne Suomessa on rauhoittunut, moni antaa itselleen luvan tinkiä tiukoista rajoituksista ja käyttäytymissäännöistä
Siitä fasismiohjeistuksesta, joka ei ole koskaan Tiedettä™ nähnytkään, mutta jolla on tuhottu lukemattomia elämiä lukemattomilla tavoilla? Siitäkö Vaaran Kyösti moraalikertomukselta haiskahtavaa sofismiaan toimittaa?
Koronavirusuhka on ainakin ihmisten mielissä vähentynyt, mikä näkyy myös kansalaisten käyttäytymisessä. 
Onneksi tämä "koronavirusuhaksi" ristitty mielisairaus on tosiaan vähentynyt – eikä piilottele houreisten kuvitelmien säikyttelemänä kaikkien mahdollisten pleksien ja ovien ja rituaalipukeutumisen takana. Mutta Kyöstillä varmaankin on ongelma siinä, että ihmiset koittavat taas muistella mitä on olla ihminen?
Tutkijan mukaan hyvä tilanne voi kuitenkin luoda ihmisten mielessä vääränlaisen turvallisuudentunteen.
Totta munassa. Tarvii olla oikeanlainen turvallisuudentunne – eli siis alituinen pelko järjenvastaisista demoneista.
– Osa asiakkaista huomioi turvavälit hyvin. He antavat enemmän turvaväliä ja saattavat jopa muille asiakkaille huomauttaa, että “hei, muistapa turvaväli”. 
Nämä ihmiset ovat oivaa ilmiantaja-ainesta – jollaisille bolshevismissa aina on kovasti käyttöä. He eivät yhtään tiedä miksi pomottavat vieraita ihmisiä merkityksettömistä asioista, mutta haluavat että sääntöjä noudatetaan pilkulleen – oli niissä tolkkua eli ei.
– Ajan mittaan varovaisuus vähenee, kun mitään katastrofia ei tullutkaan. Jos halutaan edelleen olla varovaisia, niin se vaatii sellaista ylimääräistä ponnistelua ja muistutusta, Nolvi sanoo.
Onneksi meidän meediostomme kyllä jaksaa ponnistella pinnistetyillä muikkareillaan – vaikka mitään katastrofia ei koskaan tosiaan ollut lähimainkaan olemassa. ...Paitsi tietysti ne "koronatoimilla" aiheutetut elinkeinon menettämiset, itsemurhat ja muut sellaiset merkityksettömät pikkujutut ninq vaikka ruoantuotannon sabotointi. Tai yleinen ihmisoikeuksien halveksunta. Ja loputon valehtelu virallisena pravdana.
YLEn tiedegladiaattorit ovat onnistuneet stalkkaamaan liukuhihnalta maitopurkkeja, jotka eivät noudata turvavälejä
– Esimerkiksi lentokapteenin työssä on tärkeää pysyä koko ajan valppaana, vaikka vaaratilanteita sattuu harvoin, Nolvi sanoo.
Tämähän se on tärkeä rinnastus, tämä. Me olemme koronan lentokapteeneja – jotka koulutettiin parissa kuukaudessa täysin valmiiksi satojen ihmisten lennättämiseen mantereelta toiselle (mutta tästedes lentämistä voikin harrastaa lähinnä leikisti – koska tämä terveysfasismi loppuu vasta sitten kun väki oikeasti havahtuu siihen, että kappas muahan viilataan silmiin melkoisen rujosti ties monettako kuukautta/vuotta/sukupolvea). Tämä leikkilentäjäkoulutus suoritettiin tehokkaaksi (ja "turvalliseksi") todetulla traumakoulutuksella, jonka opinto-ohjelmaa on hiottu aikanaan vaikkapa MK Ultra -nimisessä askartelupajassa.
Keminmaalainen Tommy Isojärvi uskoo, että muutos käyttäytymisessä johtuu siitä, että tietoa viruksesta on tullut koko ajan lisää. Enää ei tarvitse olla peloissaan.
Anteeks mitä? Eikös päivästä toiseen jankata, miten asiasta ei itse asiassa tiedetä mitään – tai jos aiemmin on kuviteltu tiedettävän, on huomattu että oltiin ihan väärässä. Koska edelleenkään ei osata edes diagnosoida tätä nuhaköhäruttoa?

Mutta joo, "enää" ei tarvitse olla peloissaan. Missään kohtaa ei ole tarvinnut olla. Se oli flunssa. Sellainen saattaa iskeä kun D-vitamiini-vajaus on päällä.
Rokotevastaisuus on Nolvin mielestä konkreettinen esimerkki väärästä turvallisuuden tunteesta.
– Rokotetta ei joidenkin mielestä tarvitsisi, mutta taudit on saatu kuriin juuri rokotteilla.
Ja jos joku tämän asian varmaksi tietää, niin psykologi. Sen, että taudit, joita ei ole kyetty todentamaan, on "saatu kuriin" liemillä, joissa on myrkyllisiä aineita joita ei missään nimessä pidä kehoon työntää. Vaikka jokainen kulkutauti on ollut muutenkin menossa ohi kun kulloinenkin piikintäyte on keksitty. Ja että näitä ihmeaineita ei koskaan ole kaksoissokkotutkittu, joten kukaan ei tiedä niistä mitään muuta kuin että niistä on todella paljon haittaa. 

Mutta kiva että tuli se varsinainen asiakin ("Älä kärsi väärästä turvallisuuden tunteesta: osta tositehokasta käärmeöljyä – uudestaan ja uudestaan! Se on helppoa! Et huomaa mitään vaikutusta – paitsi jos satut vammautumaan, sairastumaan tai kuolemaan. Älä missään nimessä lue pientä pränttiä, koska sellainen on mälsää.") taas kirjattua muun höpinän jälkeen alas. Kiitos, Vaaran Kyösti. Sä olet todella ottanut asioista selvää.
---
Niin että miten niin "perhostenkatsoja"? Kreikan sana "psykhe" tarkoittaa perhosta. Sillä viitataan kotilosta kuoriutumiseen. Nämä meedian loisteeseen päätään lyövät mallit lienevät yökköjä tahi koita.

Ei kommentteja: