2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 18. heinäkuuta 2020

"Tiedettä" vai demonologiaa?

Nuorsuomalaisten Internatsisanomissa on askarreltu taas oikein urakalla:

Pandemia etenee superleviämistilanteissa: Näin koronavirus levisi oireettomalta naiselta ketjuna 70 ihmiseen Pohjois-Kiinassa

Normaali elämä on meediostolle vierasta. Meediot kammoksuvat sosiaalista kanssakäymistä – koska räyhähenki saattaa hypätä kurkkuun jos hymyilee liian leveästi. Liika onnellisuus on meedioston mielestä varma merkki riivauksesta.
"Superleviämistilanne"; ihan uusi termi vaihteeksi. Superleviämistilanne. Kivasti vierii kieleltä, vaikkei tarkoitakaan yhtikäs mitään eikä perustu kerrassaan mihinkään. Tämä pohjaton idioottipropaganda on huikeaa seurattavaa. Tai olisi, jos ei tietäisi mihin tällä pyritään.
Eri tutkimusten mukaan 10–20 prosentin vähemmistö aiheuttaa 80 prosenttia tartunnoista.
Puttosen Mikko on lähtenyt jahtaamaan niitä pahamaineisia "oireettomia kantajia"™, joista on eri tutkimuksissa (kuin mitä Mikko siteeraa) todettu, että eivät todellakaan levitä mitään. Mutta kun valkkaa matskut huolella, saa rakennettua mitä hyvänsä savijalkahökkeleitä.
Suurin osa tartunnan saaneista ei tartuta muita lainkaan, pieni osa välittää sen yhdelle tai kahdelle, ja sitten on pieni porukka, joka tartuttaa sitäkin enemmän.
Jep. Tai sitten kyse on ihan muusta. Se, että tartuntamekanismissa ei itse asiassa ole kerrassaan mitään koheesiota, kertoisi normaali-ihmiselle, että teoria on raskaasti pielessä – mutta meediostosta näyttää olevan vaikea löytää normaali-ihmisiä.
Hongkongin tapauksia selvittäneet tutkijat uskovat, että yksi ihminen tartutti maaliskuun lopulla baareissa kiertäessään viruksen 73 muuhun. Vielä suurempi rypäs sai toukokuussa alkunsa yökerhoista Etelä-Korean pääkaupungissa Soulissa.
Kyl. Muistan elävästi kommentoineeni tuota Söulin tosiloogista epidemian epistemologiaa heti kylmiltään. Ja nyt on siis miljardin ihmisen joukosta löydetty yksi, jonka uskotaan saastuttaneen seiskeetkolme ihmistä pelkällä läsnäololla, vaikka olikin täysin terve.
Superleviämistä edistää se, että kantaja ei tiedä tartuttavansa muita. Niin käy, jos hänellä ei ole oireita. Siten hän ei osaa ottaa toiminnassaan huomioon sitä, että saattaa siirtää tautia eteenpäin.
Tämä on ihan puhdasta demonologiaa. Tällä ei ole mitään tekemistä minkään tieteeksikutsuttavan kanssa.
Mitään erityistä biologista syytä ei tiettävästi ole löydetty siihen, että jostakusta tulee supertartuttaja, muistuttavat epidemiologian professorit Benjamin Cowling ja Dillon Adam ilmiötä käsittelevässä kirjoituksessaan sanomalehti The New York Timesissa.
Ei tietenkään ole. Allopatia on idiopatiaa. Mitään ei tiedetä, mutta väitetään silti. Mukavan kompleksisia "teorioita" syntyy silloin, eikä maallikoiden ole liian helppo pysyä kärryillä siitä, miten pahasti logiikka falskaa.
Ylipäätään tartunnan saaneet erittävät virusta runsaasti jo pari päivää ennen oireita. Jos silloin liikkuu paljon ihmisten ilmoilla eikä pidä turvavälejä, saattaa tietämättään päätyä supertartuttajaksi.
Ja tämä fantasia perustuu mihin? Oikeasti, miten terve ihminen levittää ninjavirusta vaikka ninjavirus on tiukasti paketissa? ...jos siis halutaan leikkiä, että mikään osa-alue tässä horinassa pitää edes vähän paikkaansa? 

Yskällä on tietty projektiovoima takanaan, mutta kun oireeton kantaja alkaa yhtäkkiä erittää siihen saakka nukkunutta skitsovirusta... Miten se tapahtuu? Telepaattisesti? Huokumisella? Mistä tämä ihmefiirux erittyy ja miten? Ihon läpi? Hiipimällä? Pahasta katseesta? Loitsuilla? Taikasauvalla? Hyppykepillä?
Monet tartuntaryppäät ovat puhjenneet sisätiloissa, joissa on koolla paljon ihmisiä.
Ehkä tämä sumeilematon satunnaistappaja on jonkinlainen kaiku, joka kimpoilee seinistä? Ehkä ihmiset, jotka sattuvat peilaamaan toistensa elekieltä keskustelun tiimellyksessä, tartuttavat superdupermikrodemoneita toisiinsa?
Joukkotartuntoja on tapahtunut sairaaloissa ja hoivakodeissa
Jep. Kummasti ihmiset tuppaavat kuolemaan juurikin näissä paikoissa. Kummasti useimmiten intuboituina. Ihan kuin tuossa olisi joku kaava.
mutta myös työpaikoilla, kuten puhelinkeskuksissa ja lihapakkaamoissa, musiikkiesityksissä, uskonnollisissa menoissa, baareissa, häissä, hautajaisissa, asuntoloissa ja kuntosaleilla.
Khm. Nyt on varmaan raudanlujaa evidenssiä lyödä pöytään? Tämä on silkkaa valehtelua, joka perustuu harhaiseen maailmankuvaan.
Nyt tutkijat ovat julkaisseet Emerging Infectious Disease -tiedelehdessä
Tälle psykoosille on ihan oma fanzine, jossa piirrellään kaavioita örkkien ja muiden maahisten pelottavista väijyntäreissuista? "Tuolta hyppää nurkan takaa Gorkhth!"
yksityiskohtaisen selvityksensä, miten virus levisi tuolloin ihmisestä toiseen. Ketjun ensimmäinen tartunta tapahtui tutkijoiden arvion mukaan asuintalon hississä.
Riivatun Talon TuomioHississä luikerteli Khörönäth, ja siirtyi pahaa-aavistamattomasta uhrista toiseen, aloittaen demonisen ristiretkensä SeitsemääKymmentäKolmea vastaan!
SeitsemänKymmenenKolmen Riivauksesta on tehty näköjään lautapeli jo. Näyttää jännältä.
Maakunnassa ei ollut raportoitu koronavirustartuntoja kuukauteen, kun 9. huhtikuuta löytyi pitkästä aikaa uusi tapaus.
Huh, melkein oli elämä onnistunut irrottautumaan tästä lumouksesta, mutta sittenpä onnistuttiin kekkaisemaan taas joku jostain syystä jotenkin melkein sairastunut – ja saatettiin aloittaa mihinkään perustumattoman fasismin tiukentuminen uudestaan. Kätsyä.
Kyseessä ei kuitenkaan ollut se, josta ketju lähti liikkeelle.
Jaha. Sen tähden että?
Kun tartuntoja jäljitettiin taaksepäin, kävi ilmi, että alullepanija oli Yhdysvalloissa vieraillut ja sieltä kolme viikkoa aiemmin palannut nainen, A.
Toki. Tämä käänne perustuu mihin? Siihen, että amerikkalaisuus ei natsaa kiinalaisuuden kanssa?
Yksin asuvaa naista oli pyydetty pysyttelemään paluunsa jälkeen kotikaranteenissa. Lisäksi hänelle tehtiin parin viikon kuluttua sekä virus- että vasta-ainetesti.
Kuten tiedetään, kumpikaan ei mittaa sitä mitä pitäisi, mutta tällähän ei tässä pellemaailmassa ole mitään merkitystä.
Virustesti kertoo, onko ihmisellä parhaillaan tartunta.
Ei kerro. Jos oikein hövelisti haluttaisiin tähän fabulointiin suhtautua: PCR "kertoo" josko kropassa sattuisi majailemaan koronavirukseksi ristitty eksosomi. Se ei kerro paljonko tätä matskua on, eikä varsinkaan erottele covidia muista koronaviruksista, jotka ovat flunssa"viruksia" siinä kuin rino- tai influenssa"viruskin".
Vasta-ainetestillä taas selviää, onko hänellä ollut aikaisemmin tartunta, josta olisivat merkkinä virukselle kehittyneet vasta-aineet.
Eikä selviä. Meillä on jokaisella ollut koronan aiheuttama flunssa joskus. Ihan niin kuin meillä on ollut rino- tai influenssafiiruksen aiheuttama flunssa. Meillä on "vasta-aineita" käytännössä koko ajan – mutta tämä testi ei todellakaan kykene kertomaan mitä vasta-aineita tuli löydettyä. Testin tulos on: "Täällä on ehkä jotain, en tiiä mitä, mutta leikitään että cövidth-demonia."
Kumpikin testitulos oli silloin negatiivinen. Naisella ei niiden mukaan ollut tartuntaa tuolloin eikä aiemminkaan.
Jeah. Mutta hänestä tämä kauhea incubus on siis lähtöisin, vaikka nämä luotettavat testit muuta väittävätkin. Onko tämä Potilas 1 sattunut katsomaan sellaista videonauhaa, jossa semmoinen pelottava tyttö nousee kaivosta?
Myöhemmin tartuntaketjun jäljityksen käynnistyttyä hänelle tehtiin uudestaan vasta-ainetesti. Sillä kertaa viruksen vasta-aineita löytyi ja hänen pääteltiin olevan ketjun oireeton alullepanija.
Oho! No kätevää: jos testit ovat alkuun negatiivisia, testataan niin pitkään että saadaan positiivinen tulos. Pääasia, että homma toimii.
Uuden testin positiivisesta tuloksesta huolimatta hänellä ei ollut missään vaiheessa oireita.
Jep jep. Tämä on nykyepidemiologiassa enämpi sääntö kuin poikkeus. Jatketaan ihmeessä!
Karanteenikaan ei siis estänyt tartunnan leviämistä.
Just just? Oho. M'olen ihan että mitäettä.
Tutkijat uskovat, että naisen alakerran naapuri B1 saattoi saada viruksen hississä, vaikka he eivät kertaakaan kulkeneet sillä yhtä aikaa eivätkä muutenkaan olleet läheisessä kosketuksessa toisiinsa.
Joo-o. Kyllä on fascinoivaa seurata, kun Tieteen™ kivikovat ammattilaiset jäljittävät raudanlujaa evidenssiä räyhähenki-hypoteesilleen. Siinä ei jää kivikään kääntämättä kun ektoplasman muistijälkiä jahdataan.
Tutkijat uskovat, että virusta jäi hissin pinnoille, joilta se lähti naapurin matkaan.
Credo. Hienoa. Siellä väijyi succubus hissin nurkissa pahaa-aavistamatonta uhria, valkaten tarkasti vain yhden hissiä käyttäneistä.

Tämä artikkeliksi naamioitu nuotiotarina näyttää jatkuvan yhä uusin mistäänpiittaamattomin kääntein, joiden muodostama järkipuoli juoni kaikessa konvoluutiossaan viekottelee koronakultin kylmään kappeliin uusia seuraajia – mutta tähänhän nimenomaan pyritään kaikenmaailman jäljitys-appien ja ilmiantokulttuurin viljelyssä: kuka hyvänsä saadaan jäljitettyä koronaristeykseen, ja voidaan siis vangita ilman mitään syytä niin pitkäksi aikaa kuin halutaan. Ja kun tähän on päästy, voidaan mitätöidä ruumiillinen koskemattomuus – jolloin orjat on lopullisesti alistettu, bismillah. Palataan aikaan, jolloin Kaitselmus ja Sallimus olivat "todellisia" entiteettejä.

Tämän koko pelleilynhän sanottiin alkuun kestävän kaksi viikkoa. Kummasti vähän venähti se. Siellä sun täällä haitalliset/turhat kuonokopat ovat pakollisia – ja vaikkapa Coloradossa lapset rokotetaan väkisin. Rokotetaan mitä vastaan? Ei ainakaan körönäth-riivaajaa kun sitä vastaan ei ole rokotetta.

Samaan aikaan ilakoidaan "onnistuneista" rokotetesteistä, joissa yli puolet täysin terveistä osallistujista on sairastunut rokotteista. Tämän katsotaan olevan menestys, ja ollaan ihan siinä kynnyksellä, että päästään pakottamaan kaikki ottamaan tätä geenimanipuloitua skeidaa sisäänsä – jos siis haluaa olla kuolematta nälkään, koska mihinkään ei pääse ilman myrkytystodistusta.

Tai sitten voi tehdä niin kuin Serbiassa: kun ihmiset mielivaltaisesti käsketään pysymään kotona, he lähtevät kadulle niin pitkäksi aikaa, että idioottikäsky peruutetaan. 

Meediostohan koitti jälleen kääntää narratiivin päälaelleen: että ihmiset olisivat halunneet määrätietoisempaa fasismia, sellaista kuin Suomessa vaikkapa. Koska täällä isimammavaltio perustaa fasisminsa siihen, että syytetään muita fasismista – ja toivotaan että ihmiset eivät vain koskaan havahdu.

Ei kommentteja: