2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 12. heinäkuuta 2020

Jännäri: lääkärin taisto oman hypokondriansa kurmootuksessa

Tällehän voisi nauraa – mutta kun tietää, että asia ei koskaan tule päätymään julkiseen keskusteluun...

‘Anti-science saga’? NBC contributor who documented harrowing battle with Covid-19 NEVER had the virus

Siis: (MicroSoft)NBCllä on seurailtu sankaritohtoria – joka sattumoisin on kanavan oma asiantuntijalääkäri – joka "sairastui koronaan". Viikosta toiseen tämä kärsivä marttyyri on kertoillut kauheasta koronataistelustaan – vaikka hänellä ei koskaan todettu tätä viekasta ninjavirusta.
Nippa nappa hengissä
Hyväkuntoiseksi ja terveeksi itseään luonnehtinut 42v. tohtori Joseph Fair väitti saaneensa cövidin (tittididii:) silmien kautta. Huikeaa mielikuvitustaistelua todistettiin parin kuukauden ajan, vaikka kaikki testit kerran toisensa jälkeen näyttivät negatiivista.

Tokihan me jo tiedämme senkin, että sekä PCR- ynnä vasta-aine-testit näyttävät aina mitä sattuu, koska niitä ei yksinkertaisesti ole edes tarkoitettu kertomaan josko jollakulla on joku tietty virus – varsinkin kun kyseistä (tai mitään muutakaan) virusta ei ole koskaan kyetty eristämään, saati että olisi osoitettu niiden aiheuttavan sairastumista. Vaan mitäpä tuosta; tärkeintä on globaali paniikkiporno jossa kuoleman kaikkialla lurkkiva mahdollisuus pidetään jokaisen lähimuistissa joka päivän joka ainoa hetki, kaikin kuviteltavissa olevin tavoin.

Samaan epäasiaan liittyen:

Phoenix Mayor Lied About Morgues Bringing In 'Refrigerator Trucks' To Store Overflow COVID Bodies

Sairaaloihin pinoutuneita ruumiita hakemaan tulleet kylmärekat ovat nekin (hir-veen yllättäin) pelkkää lavastusta. Ihan kuin joku jossain haluaisi ihmisten uskovan jotain, mikä ei ole lainkaan totta?

Kerkeämpi toki lähtee kyseenalaistamaan molempien juttujen lähteitä (RT ja ZeroHedge), joita kumpaistakin on syytetty valeuutisoinnista – ja toden totta, kaikki artikkelit on syytä kyseenalaistaa.

Mutta lisätään tähän nyt vielä valtavirtauutinen (LA Times!) aiheesta:

Chris Cuomo tests negative for COVID-19 but finds his antibodies ‘confusing’

Myöskin körönälle mielestään altistunut Cuomon Krissehän on (lukemattomia kertoja lavastuksista narahtaneen) Communist News Networkin (mielipide)"toimittaja", jonka mukaan faktojen kertominen tonavamedian ulkopuolella on itse asiassa laitonta... mikä on toki juuri se maali, johon kaikella tällä pyritään: viemään itsenäinen järjenkäyttö rikoslain puolelle, ankarimman mukaan sanktioitavaksi.

Ei kommentteja: