2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 9. heinäkuuta 2020

Puppulismia, puppulismia

Tänään näyttää hysterisoinnin vetovastuuta kantavan Koronamainostelkkari:

Hälyttävä havainto Britanniassa: Koronavirus voi aiheuttaa hengenvaarallista aivosairautta – "Vaikuttaa eri lailla kuin mikään muu virus aiemmin"

Virusta ei osata diagnosoida, ei varsinkaan koronavirusta – eikä etenkään cövid-mallia. Kumma jos kyseinen taikapartikkeli näyttää toimivan ihan miten sattuu.
Kuvassa kaksi virusta: [tyhjän]toimittaja sekä "asiantuntija". Onko tuossa nyt ihan varmasti kaksi metriä? Ja mites ne kuonokopat? Molemmat hengittävät toistensa suuntaan, joten varmistettuja koronakuolemia on odotettavissa. Ja mitäs, tuolla ihan varmasti tuulee ainakin vähän; todella vastuutonta saastuttaa koko maailman ilmakehä ninjapartikkeleilla tolleen.

Uusi synkkä koronaraja rikki: maailmanlaajuisesti varmistettu jo yli 12 miljoonaa koronatartuntaa

Eikä ole. Maailmassa ei ole varmistettu yhtä ainutta koronatartuntaa. Korona on flunssa. Jokaisella on ollut nuha jokusen kerran elämänsä aikana. Korona ei ole mitään
---
Iltapaniikkilehti muistuttaa toisesta huijauksesta, joka ei sekään ole missään vaiheessa pitänyt millään lailla paikkaansa:

WMO: lämpötilat tulevat nousemaan asteella viiden vuoden aikana

Ilmastointiskientologiahan on ihan samaa agendaa kuin pandemiahuuhaakin: rahat – ja ennen kaikkea vapaudet – pois köyhiltä kaiken maailman vatkaimilla. Kuvottavaa touhua, mutta psykopatia tuppaa olemaan.
Suomi kartalle älyvapaalla idiotismilla!
Kokoomuksen koronapaniikkitoimittaja Antti Kirkkala jatkaa harhaista saagaansa:

WHO varoittaa koronan leviämisestä sisätiloissa

Pidätetään hengitystä yhdessä; kuka nyt mitään happea tarvitsisi!
Kirkkalan Antti latelee meille psykoottisen nyrkkisäännön:
Vaarallisimpia ovat paikat, joissa yhdistyy kolme C:tä – kolme eri tartuntariskiä.
Kolme ceetä? Communism, coronahoax and cunts?
Asiantuntijoiden mukaan ei ole vielä täysin selvää, kuinka suuri osa tartunnoista selittyy suorilla pisaratartunnoilla ja muinka moni pienemmillä, ilmassa leijuvilla aerosoleilla.
Eipä ole, ei. Ihan ei ole täysin selvää ovatko asiantuntijat kännissä vai muuten vain kuutamolla.
---
Afrikassa näkyy johtajien kuolemat jatkuvan:

Norsunluu­rannikon pää­ministeri kuoli hallituksen kokouksen jälkeen

Ei tämäkään mies ihan kuoleman kielissä näyttänyt olevan.
Gon Coulibaly oli vain kuusi päivää aiemmin palannut sairaalatutkimuksista Ranskasta.
Tutkimusten jälkeen kuoli? Jännä.
Ouattaran mukaan Gon Coulibaly alkoi voida pahoin hallituksen keskiviikon kokouksen jälkeen, ja hänet vietiin sairaalaan, jossa hän myöhemmin kuoli.
Hups? Ei kannata mennä sinne sairaalaan jos hengissä haluaa pysyä. Ainakaan jos satut olemaan afrikkalainen ja johtoasemissa.

Ei kommentteja: