2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Despotism down under

Fasismi etenee:

Australiassa tuhannet ihmiset joutuivat erityistiukkaan koronaeristykseen – osa ei saa poistua asunnoistaan viiteen päivään

Australia ja erityisesti Uusi-Seelanti ovat malliesimerkkejä psykoottisesta vallankäytöstä. Flunssa ei varsinaisesti noilla seuduilla ole edes tekosyynä pätevä – mutta tokihan toispual maailmaa eletään keskitalvea, jolloin D-vitamiini päivän lyhyydestä johtuen on alempana kuin meillä täällä. ...Ja tästä johtuvalla verukkeella nämä fasistihallinnot ovat siis ryhtyneet ghettouttamaan ihmisiä.
Her majesty's gestapo
Virus on levinnyt Victorian osavaltiossa hotellikaranteenien puutteellisen valvonnan takia. Vartijoiden kerrotaan muun muassa harrastaneen seksiä karanteenissa olleiden kanssa.
"Vartijoiden kerrotaan harrastaneen seksiä karanteenissa olleiden kanssa"? Mitä tämä on tarkoittavinaan? Ketkä ovat olleet karanteenissa ja miksi? Miten vartijoiden seksielämä kuuluu mihinkään, ja kuka sitä on ollut vahtaamassa? Nykyään on tapana karantenisoida terveitä ihmisiä, jotka tylsyyksissään saattavat vaikkapa vaihtaa eritteitä – mikä on ihan kaikkien olentojen geenistöön koodattua toimintaa, eli nk. biologiaa.
Rajoitus on Australiassa poikkeuksellinen, sillä tiukimpienkin rajoitusten aikana ihmiset ovat voineet käydä muun muassa kaupassa ja ulkona liikkumassa.
Ihan ovat ulkona saaneet käydä? Huisia.
Lehden mukaan asunnoissa asuu erityisen haavoittuvassa asemassa olevia ja Victorian osavaltiossa erityisesti valvottuja ihmisiä kuten uusia maahanmuuttajia, alkuperäisväestöön kuuluvia ja mielenterveisongelmista kärsiviä. 
Kivasti taas etnisyys rinnastetaan vammaisuuteen tässä – mutta moinenhan on ongelma vain silloin kun siitä halutaan tehdä ongelma. ...Ja ongelmathan useimmiten ovat vasiten tarkoitukseen räätälöityjä mittatilauskonflikteja.
Guardian kuvailee, että talojen asukkaille ei ollut annettu tietoa rajoituksista ennen ilmoitusta. Osa sai tietää niistä vasta poliisin tullessa paikalle. 
Siinä varmasti tuli hirmuisen turvallinen olo niille kieltä puhumattomille ulkomaalaisille, jotka huomasivat virkavallan vyöryvän heidän ghettoonsa. Siellä ajattelivat että hienoa kun valkoihoinen pelastaja tulee pelastamaan meidät "näkymättömältä viholliselta" – koska me etnisesti vähemmät ihmiset emme kykene millään auttamaan itseämme missään asioissa, varsinkaan mielikuvitusvirus-sellaisissa.
Osavaltion asumisesta vastaava ministeri vakuutti, että asukkaille olisi tarjolla myös muita, esimerkiksi hyvinvointia takaavia, palveluita. Guardianin mukaan paikan päällä ei kuitenkaan lauantaina nähty esimerkiksi sosiaalityöntekijöitä. Taloilla oli vain suojamaskein varustautuneita, aseistettuja poliiseja. 
Näin. Ja siis Uuden-Seelannin meiningithän ovat vielä bolshevistisempia: körönätestaus tehtiin juuri pakolliseksi. Tai siis: "ei nyt ihan pakolliseksi per se, mutta mitään et voi tehdä testaamattomana". Ja nämä testithän antavat yhtä luotettavia tuloksia kuin kolikonheitto.

Niin on hienoa se, että ihmisiä holhotaan väkivalloin täysin keksityillä verukkeilla. Ehanaa.

Ei kommentteja: