2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 24. heinäkuuta 2020

Ei pelkästään genotyyppi

Ja tältä siis näyttää fasismi:

Englannissa voimaan maskipakko kaupoissa ja supermarketeissa – poliisi voi lätkäistä maskitta kulkevan kouraan sakon

Kuonokoppa, joka ei suojaa (itseä eikä ketään muutakaan) mikropartikkeleilta, mutta heikentää veren happisaturaatiota ja lisää kortisolia – siis altistaa sairastumiselle – on pistettävä naamalle jos haluaa olla kuolematta nälkään. Rahastusautomaation uhalla.
Jäädään odottelemaan milloin mihinkään perustumattomien "turvavälien" (epäillyt eli nimettömästi ilmiannetut) rikkojat ruoskitaan julkisesti toreilla. Meediat varmaan tarjoavat hidastettuja TOP 10 -taltiointeja sitten kun homma lähtee kunnolla käyntiin. Seurataan koskettavia katumusharjoituksia puhdistavien riittien tiimellyksessä.

Siitä on hyvä edetä julkisiin hirttotuomioihin, joissa taikapartikkelit eivät (jollain fysiikan lakien poikkeamalla) tartu sen enempää kuin rasistimellakoinnissakaan. Tärkeintä on seurata ohjeistusta; ohjeistuksen seuraaminen on terveyttä.

Sitä odotellessa Kotkavirran Johannes on kaivellut vähän pökköä pesään, koska haluaa uskoa taikapartikkeleihin:

Koronavirus mutatoitui jopa kymmenen kertaa entistä tartuttavammaksi – suomalais­professori: vallannut myös Suomen

Tällä kertaa mihinkään perustumattoman paniikkipornon apostoliksi on valittu tämän näköinen kaveri:
Moi, mä olen Vapalahden Olli, ja mulla on sulle nyt kymmenkertainen flunssa myynnissä.
Helsingin yliopiston professori ja kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri Olli Vapalahti sanoo asiasta tehtävien analyysien olevan vielä kesken, mutta muunnokseen liittyvä havainto on silti nähtävissä myös Suomessa tehdyissä tutkimuksissa.
Analyysit on kesken olleet jo siitä lähtien kun "virus" eli siis "myrkky" keksittiin ilman minkäänmoisia todisteita, joita ei siis edelleenkään ole tuotettu kertaakaan. Mutta sekös näitä tanopäitä hidastaisi. Katsokaa nyt miten vakuuttavaa tekstiä tästä kymmenkertaisesta fiiruxesta on onnistuttu sepittämään:
Tiedelehti Cell uutisoi hiljattain covid-19-koronaviruksessa havaitusta muutoksesta, joka liittyy viruksen pinnan piikkeihin.
Pinnan piikkeihin? Niihin jotka näkyvät vain elektronimikroskoopilla, joten niiden luonnehdinta "piikeiksi" on perin tarkoituksenmukaiselta vaikuttava sanavalinta.
Lehden mukaan piikin proteiinin kohdassa 614 aspartaatti-niminen aminohappo on muuttunut toiseksi, glysiini-nimiseksi. Havainnon perusteella ”vanhaa” virusmuotoa kutsutaan nimellä D614 ja muunnosta nimellä G614.
Aspartaatti kohdassa 614 on muuttunut glysiiniksi? Kuulostaa tieteelliseltä. Tämä siis jokaisen "uuden" uuden covid-sarssin nk. "piikistön" kohdalla?

Tämä on todettu kaikkien miljoonien ja taas miljoonien (mikä määrä vähintään tarvitaan yhden ihmisen sairastuttamiseen, jos halutaan uskoa teorian ylipäätään pitävän mitenkään paikkansa) "viruksiksi" nimettyjen eksosomien kohdalla?

Tsiljardit "piikit" kymmenissä tuhansissa ihmisissä on syväanalysoitu, ja todettu, että näissä viimeisimmissä miljardeissa eksosomeissa, joita siis kutsutaan ilman perusteltua syytä viruksiksi, kiljoonat "piikit" on kohdassa 614 vaihtaneet sen yhden aminohapon toiseen?

Miten? Miksi tämä mutaatio on tapahtunut? Organismit tuppaavat noudattamaan tarkoituksenmukaisuutta, joten mitä tarkoitusta palvelee aspartaatin muuntuminen glysiiniksi? Ja millä mekanismilla tämä muuntuminen on tapahtunut? Miten aspartaatti muuntuu glysiiniksi? Mikä on tämän operaation teleologia?

Toki jos halutaan olettaa, että tämä eloton pätkä geneettistä materiaalia omaa halun tuhota elämää tai jotain muuta fantastista... Eli että kyseessä on pahantahtoinen ninjavirus, joka tykkää väijyttää ihmisiä muuten vain...
Virusten ominaisuuksiin kuuluu niiden muuntuminen eri tavoin levitessään, ja epidemian edetessä on tavallista että uudella perimällä varustettu versio syrjäyttää vanhan. Tämä voi johtua osittain puhtaasta sattumasta, mutta myös muuntuneen viruksen paremmasta kyvystä levittää itseään vanhaan versioon verrattuna.
Jeah. Yhtäkään virusta ei koskaan ole eristetty – eikä varsinkaan niiden sairastuttavuutta ole koskaan todistettu, kuin ei myöskään niiden tarttumista –, mutta niiden motiivit kyllä ovat tiedossa. 

Tässä myös jokseenkin tarkoituksenmukainen kaavakuva:
"Vanha" versio on lähestulkoon kadonnut (niin kuin flunssilla on tapana), mutta samalla "uusi" versio on täyttänyt... minkä? Universumin? Mitä on 100% ei-mistään?
 – Mitään kovin dramaattista eroa tässä ei ole. Mutta pienikin muutos voi kertaantua ja mutaatio sen myötä yleistyä.
Huomattakoon konditionaali. Se on aina kätevä silloin kun puhutaan asioista joista ei varsinaisesti tiedetä yhtikäs mitään. Suattaapi olla jos niikseen.
– On todettu että niin sanottu G-muunnos on näissä kokeissa stabiilimpi. On siis olemassa laboratoriosta saatua evidenssiä ja kliinistä näyttöä siitä, että kyseessä ei olisi pelkästään genotyyppi, vaan sillä olisi ominaisuuksia, jotka sopivat siihen että virus voi lisääntyä vähän tehokkaammin ja olla vähän tartuttavampi.
Jep, jep. Että kyseessä ei olisi pelkästään, vaan olisi ominaisuuksia jotka sopivat siihen narratiiviin että tämä "virus" voi mahdollisesti ehkä lisääntyä vähän muttei paljon tehokkaammin ja olla myöskin vähän muttei paljon tartuttavampi. 

Ja tästä on siis vedeltävissä johtopäätös kymmenkertaisesta tuomiopäivästä? Verrattuna ihan tavalliseen jokavuotiseen flunssaan, jollainen tämä edellinenkin olematon apokalypsi oli.
Vapalahti huomauttaa, että tutkimuksen kohteena ollut proteiinin muutos ei suinkaan ole ainoa, vaan viruksissa niitä tapahtuu valtavasti kaiken aikaa. Viruksen muuntumisessa ei sinänsä ole mitään yllättävää.
Tämä on varmaankin Vapalahden Ollille totta. Jos ei tiedä mitä tutkii, tuppaa kohde "muuntautumaan" jatkuvasti.
– Tämä on vain yksi kolmestakymmenestätuhannesta genomin palikasta, joista periaatteessa jokainen voi muuttua. Varmasti muitakin mutaatioita tulee vielä löytymään, mutta eri asia on, vaikuttavatko ne isossa kuvassa epidemian kulkuun. Sellaisesta ei ole vielä näyttöä.
...kuten mistään ei ole. Ei ole olemassa mitään näyttöä siitä, että tämä larppailu olisi mitenkään sidoksissa reaalitodellisuuteen. Vaan sekös näitä sankareita pidättelisi; fasismi on kuitenkin fascinoiva konsepti, ja on ilmeisen viihdyttävää seurata miten mielivaltaisille säännöille ihmiset saadaan alistettua.

Ei kommentteja: