2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 20. heinäkuuta 2020

Carnegien perinnön hiipuva muistijälki

Vaihteeksi Nuorsuomalaisten Iltakoronasanomissa laverrellaan tämän asian vierestä:

9 merkkiä siitä, että muistisairaus on ehkä jo alkanut – nämä kaikki oireet voivat viitata Alzheimerin tautiin

Luulosairauttahan meillä ei tarpeeksi viljellä muuten, joten miksei sitten tälläkin täysin vältettävissä olevalla lääkkeiden "sivuoireella".
Alzheimerin taudinkuva adblockerin symboloimana
Kuten jokaisen pitäisi tietää, Alzheimer on lisääntynyt samaa tahtia kuin statiinilääkitys. Kolesteroli on elintärkeä varsinkin aivojen toiminnalle – siinä kuin rasva ylipäätään. Statiinit tuhoavat siis aivoja – siinä kuin kaikkea muutakin kropassa.
Kun Alzheimerin taudin diagnoosi saadaan ajoissa, lääkitys pystytään aloittamaan aikaisessa vaiheessa. Toistaiseksi kaikki käytössä olevat lääkkeet ovat taudin etenemistä hidastavia, eikä parantavia lääkkeitä ole vielä käytössä.
Parantavia lääkkeitä on olemassa – mutta ei tosiaan käytössä. Etanerseptillä mikä tahansa aivovaurio on melko pitkälti reversoitavissa, mutta sitä käytetään vain reuman hoidossa – oletettavasti liian pienillä annoksilla siinäkin. 

Hoidetaan tulehdusta, muttei toisenlaista tulehdusta. Tämän takia meillä on lääkärit jokaiselle ruumiinjäsenelle erikseen; eivät turhaan tiedä että toisilla osastoilla tapellaan ihan samojen oireyhtymien kanssa (koska ne on nimetty joksikin muuksi).
Muistisairauden ensioireet herättävät tyypillisesti torjuntaa ja viivyttelyä, vaikka hoitoon olisi syytä hakeutua mahdollisimman nopeasti.
Hoitoahan allopaateilta ei saa, joten siihen suuntaan on turha kiirehtiä. Statiinit mäkeen, liikuntaa, ja ruokavalio päinvastaiseksi siitä, mitä Terrorin ja Hysterian laitos koittaa ehdottaa. Älä oleta että teurastajantakkeihin pukeutuvat lääkekonsulentit osaavat tai (varsinkaan) haluavat ratkoa tämän ongelman. Ongelmien ratkominen ei kuulu toimenkuvaan, koska bisnesmalli kärsii sellaisesta.
Sairastunut vaistoaa itse, ettei kaikki ole kunnossa, mutta hänen – ja usein omaistenkin – on vaikea hyväksyä sairastumista.
Tämä on toki ongelmallista – ja vielä ongelmallisemmaksi asian tekee se, että ihmiset ovat tottuneet luottamaan siihen, mitä meediassa houritaan. Sen takia kroppaan päätyy yhä enenevissä määrin sokeria rasvan sijaan – ja se vähäkin rasva on korvattu pääasiassa lamppuöljyllä, koska sellaista satutaan kasvattamaan Suomessa.

Kaikkein suurin töyssy takaisin terveiden kirjoihin on se, että itse kukin tuudittaa itsensä tapakäyttäytymiseen, josta ei haluta luopua vaikka siitä olisi miten paljon haittaa. Näihin tapoihin on opeteltu vuosikymmeniä, joten niistä ulos pyrkiminen – varsinkin jos olo alkaa olla turhan hajapäinen, jolloin nimenomaan haluaa pitää tutuista kuvioista kiinni – on... vaikeaa, kaikille.

Ihmistä on melko lailla mahdoton taivutella terveemmälle tolalle – varsinkin jos statiineilla ynnä muilla mömmöillä on jo tahto murrettu ja voimat viety. Alzheimer on yksi monista allopatian aiheuttamista, täysin turhista, tragedioista – mutta lääketieteellähän ei olekaan juuri mitään tekemistä parantamisen kanssa. 

Lääke"tiede" on käärmeöljykauppaa, jolla kupataan elinvoimaa kehdosta hautaan – aiheuttamalla taudit joita ollaan parantavinaan (tai erityisesti "ehkäisevinään"), ja pahentamalla niitä "hoidolla". 

Joku ehkä muistaa miten allekirjoittanut jossain kohtaa pani merkille, miten myrkyttäjien ammattikunta (heillä taisi olla ihan virallinen kilta, jos en väärin muista) katosi johonkin niillä huitteilla kun öljykartellinsa kummisetä Rockefeller & metallimagnaatti Car...goyle? ...bide? Miksi en nyt saa tyypin nimeä mieleen? Varmaan joku Alzheimervirus on loikannut joskus jostain oireettomasta kantajasta, ja aktivoitui harmillisesti juuri nyt... Ai niin: Carnegie [löytyy muistipalatsista sanaan "carnage" limitettynä].

Enivei, kun nämä kaksi sankaria ostivat lääketieteen omien jalostusjätteidensä myyntikanavaksi, hävisi myrkyttäjien kilta johonkin maton alle. "Kuinka saat ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa?*" Ostamalla kilpailijat ulos, ja sanelemalla säännöt siitedes. Tämä nimenomainen nurkanvaltaus tunnetaan nimellä Flexner report:
The Flexner Report is a book-length landmark report of medical education in the United States and Canada, written by Abraham Flexner and published in 1910 under the aegis of the Carnegie Foundation. Many aspects of the present-day American medical profession stem from the Flexner Report and its aftermath.
...aand good riddance from that on...
---
* Dale C. tiesi mistä kirjoittaa kun oli maailman toiseksi rikkaimman miehen poika – sen jonka filantrooppinen rahapaja oli siis aiemmin julkaissut lääkietieteen kokonaan tuhonneen opuksen.

Ei kommentteja: