2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 19. heinäkuuta 2020

Yhdestä neljään säännöstelty vapaus

Tämä on varmaan kauhea pettymys:

Ravintoloiden aukiolon pidentäminen ei ole näkynyt poliisin työssä – komisario Kaarle Lehmus: Tosi rauhallista ainakin toistaiseksi

Valtiolla ei ylipäätään pitäisi olla kerrassaan mitään sanomista minkään putiikin aukioloaikoihin – kuin ei mihinkään muuhunkaan. Varsinkaan terroristijärjestön ohjeistuksen mukaan.

Jos vaikkapa ravintolat olisivat (oman valintansa mukaan) ympäri vuorokauden auki, säästyttäisiin viikonloppuisin aamuyön hulinoilta kun kaikkia ravintoloita ei tyhjennettäisi samaan aikaan taksi- ja sputarijonoihin. Ihmiset eivät kokisi valomerkkiä jonain maalina, johon tähdätä, ja jota ennen on pakko ehtiä tilata viinaa jota elimistö ei ole enää aikoihin kaivannut.

Mut hei, mikromanagerointi on just sun™ parhaaxes. Ethän sä nyt mitenkään voi tietää miten pitää elää jos ei isimammavaltio pidä koko ajan talutusnuoraa pinkeänä.
Tuolla jossain pimeän keskellä väijyy viekas Körönäth, ja silti ihmiset valitsevat yksinjäpittämisen sijaan elämän. Tästä on Totuusministeriön mielestä syytä olla huolissaan.
Tokihan hulinoinnissa monesti on mukana se ainoa laillistettu huume, jolla valtio monopolinsa turvin tekee vielä vähän lisää rahaa joka sille ei kuulu. Puhun tietty al-ghoulista – joka on saanut nimensä räyhähengeltä, koska ihmisen persoona tuppaa muuttumaan tunnistamattomaksi riittävissä promilleissa.

Al-ghoulin vaikutukset kansanterveyteen eivät kuitenkaan häiritse valtiota, joka mieluummin nettoaa sillä – ja näön vuoksi keksii keinotekoisia rajoitteita ikään kuin valtiolla olisi muka jotain sanomista siihen, mitä ihminen voi sisäänsä työntää ja milloin.

Ilmiselvästi valtion aiheuttamista myrkytystiloista huolimatta valitaan olla huolissaan mielikuvitusviruksesta, jota siis ei ole olemassa, ja joka ei mitenkään voi aiheuttaa yhtikäs mitään. Koska tämäkin on tuottoisaa: jälleen voidaan keksiä älyvapaita rajoituksia – ja ihmiset laumaeläiminä tuppaavat uskomaan ihan mitä tahansa niin kauan kuin ei vain itse tarvitse ajatella mitään (mitä auttaa alkoholi ja hypnoosiin vaivuttavat vilkkuvat näytöt).

Ei kommentteja: