2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 7. heinäkuuta 2020

Teuras-amputaatio ynnä muu elämöinti

Jos talvella tulee nälkä, kannattaa muistaa, että sen aiheutti WHO – mielipuolisen paranoian lietsonnalla:

Saksan koronateurastamolta tartunta yli 1500:lle – kovia syytöksiä ”lihaparonille”: tuotantoa lisättiin viruksesta huolimatta, paloittelijat seisoivat olka olkaa vasten

Tämä Iltakoronapornolehden juttu on räikeä esimerkki törkeästä valeviestinnästä, jossa epäasialla tehdään todellista tuhoa. Fiktiivisen viruksen varjossa tuhotaan ensi talven ruokavarannot. Ihmisiä tulee kuolemaan nälkään tyhjän hysteriamasinoinnin takia.

Sama tapahtuu kaikessa ruoantuotannossa: Ontariossa on joku despootti juuri päättänyt, että viljelykset jätetään pellolle. Tonneittain jo nostettua satoa haudataan maahan, koska jakelu on rampautettu – ja verukkeena tässä kaikessa käytetään virusta™, jota ei osata diagnosoida, jota ei koskaan ole todennettu, ja josta WHO itse jo kuukausi sitten totesi, että oireettomat kantajat eivät levitä yhtikäs mitään. 
Greenpeace, terroristijärjestö
Karanteeneista ynnä muusta täysin epätieteellisestä pelleilystä ei ole ollut kerrassaan mitään hyötyä, mutta määrättömästi haittaa se kaikki on kyllä aiheuttanut. Ja korporaatiot ynnä hallitukset ovat vasta pääsemässä vauhtiin.

Tämä on itsepalvelu-eugeniikkaa. Laumasielut rakentavat omaa hirsipuutaan touhukkaasti – eikä heillä lopulta tule olemaan ketään muuta kuin itsensä syytettäväksi jahka silmukka kaulaa hivelee. 

Sitä odotellessa levitetään lisää perusteetonta panikointia:

Eläimestä ihmiseen leviävät taudit yleistyvät, mikäli toimeen ei ryhdytä, varoittaa YK:n tuore raportti

Mikään ei tue tätä hysterisointia, mutta hysterisoida täytyy. Ainoa tapa saada eläimestä (tai ihmisestä) virus [suom. "myrkky"] on pistos – ja sattumoisin rokotteet ovatkin varsinaisia eläindna-coctaileja. Raskasmetalleihin sekotettuna. Mausteena vähän formaldehydiä sekä glyfosaattia, ja lopputulos on kohtuullisen taattu: hidas kuolema, jota voidaan "lääkitä" annostelemalla lisää öljyntuotannon (Rockefeller) ja metalliteollisuuden (Carnegie) sivutuotteena syntyviä jätteitä.

Kun vielä liha korvataan keinolihalla (Gates), maito keinomaidolla (jopa äidinmaito [myöskin Gates])... vahvalta näyttää ihmiskunnan tulevaisuus. Satoja tuhansia (todnäk. miljoonia) vuosia on selvitty kaikesta, ja yhtäkkiä immuniteetti maagisesti katoaa – eikä elimistö enää millään selviä ilman valkotakkisia taikureita?

Kuten monesti todettua: tarpeeksi iso vale riittävän usein toistettuna on jotain, jota heikkomielisemmät (suuri enemmistö) haluavat uskoa – koska on liian työlästä ajatella itsensä ulos lavasteista. 

Ihminen on orjaluonne, jolle on aivan sama valehdellaanko hänelle, kunhan se tehdään systemaattisesti. Meissä on myös joku ihmeen marttyyrikoneisto, joka tekee meistä oman elämämme sankareita silloin kun ulkoiset olosuhteet hiljalleen nakertavat sielun ulos – vaikka ulkoiset olosuhteet ovat sisäisten olosuhteiden heijastuma.

Lopultakin me itse aiheutamme kaiken itsellemme – mutta syytämme siitä kulloistakin trendimeemiä. Päivästä toiseen me pänttäämme opitun avuttomuuden yhteiskuntaoppia, jota meille tarjoilevat ne, jotka tekevät itse oman elämänsä – ohjailemalla muiden elämiä, addiktiivisilla narratiiveilla jotka eivät jätä tilaa ajatella.

Ei kommentteja: