2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 21. heinäkuuta 2020

Elämän puolesta vai sitä vastaan – kas tuossapa dilemma

Hirtehisesti nimetty "Hyvä terveys" valehtelee tänään:

Probiootit eivät vähennä antibioottien tarvetta vanhuksilla

Antibiootit ovat tyypillinen allopatian väline – kuten sinappikaasuna aiemmin tunnettu kemoterapia. Antibiooteilla nimensä mukaisesti pyritään tuhoamaan elämää – tässä tapauksessa bakteereita. 

Koska elimistö ei toimi ilman bakteereita (eivätkä antibioottien raivaamat sienitulehdusviljelykset varsinaisesti auta), on yltyvän elimistöntuhoamisen kylkeen jippokeksaistu probiootit – joiden terveysväittämillä voidaan myydä jugurttia vähän kalliimmalla, vaikka jugurtti jo itsessään on probiootti (josta tosin [kiitos Pasteurin] iskukuumennuksella poistetaan kaikki terveellinen). Kun siitä vielä tehdään vähärasvaista, voidaan lisätä sokeria jotta se maistuisi joltain.

Pohjimmainen ongelma on siis jälleen "hoito" – jota halutaan edelleen lisätä, koska kassassa on vielä tilaa ylimääräiselle rahastukselle. Allopatiahan tunnetusti on pelkkää huijausta alusta loppuun, ja "sivuoireena" ihmiset kuolevat tauteihin joita ei vielä sata vuotta sitten juuri ollut olemassa – kituutettuaan sitä ennen muutaman vuosikymmenen yhä heikkenevässä kunnossa.
Euroopassa vuosittain noin 33 000 ihmistä kuolee infektioihin, joihin antibiootit eivät enää tehoa. Suomessa antibioottien käyttö on saatu vähenemään, mutta turhia kuureja määrätään silti liikaa.
Ne ovat kaikki turhia kuureja – ja nimenomaan aiheuttavat nuo kuolemat. Duodecim-tyypisten puoskaritoimistojen tehtävänä on naamioida aiheutetut ongelmat joksikin, joka pitää ratkaista sillä, millä ongelmat on aiheutettu. 

Duodecim-tyyppiset puoskaritoimistot katsovat myös kaikenlaisen sensuurin olevan jotenkin hyvä juttu, joten omien puoskaripromootioidensa loppuun nämä instanssit katsovat jotenkin loogiseksi lisätä tällaisen klausuulin:
Kaikki oikeudet pidätetään. Materiaalin uudelleen julkaisu ja edelleen levittäminen on kielletty ilman kirjallista lupaa.
Tällaiseen klausuuliin ei ole olemassa minkäänlaista oikeutusta. Kun Duodecim julkaisee jotain höpönpöppöötä, sitä voi ihan hyvin kuka tahansa lainata, jotta voidaan osoittaa minkätyyppistä höpönpöppöötä on julkaistu.
Tämäkin läpyskä on näemmä Nuorsuomalaisten Koronasanomien jatke
Syö ennen kaikkea sokeria! Sehän on toiminut niin hyvin tähänkin saakka.

Ei kommentteja: