2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 13. heinäkuuta 2020

Splattertohtorin tsunami

Uusi Koronasuomi hysterisoi:

Ebolan löytänyt virologi varoittaa: ”Koronapandemia on vasta aivan alussa – toivon, ettei toisesta aallosta tule tsunamia”

Kuten jokaisen pitäisi jo tietää: korona on ihan tavallinen kausiflunssa, joka on nimetty uudestaan jotta paniikin levittämisellä saataisiin ihmiset luopumaan viimeisistäkin ihmisoikeuksista ihan "vapaaehtoisesti" – ja myrkyttämään (sekä "koronatoimien" jäljiltä nälkiinnyttämään) itsensä hengiltä, koska meitä on eugenistien mielestä liikaa, eikä meillä ole oikein mitään virkaakaan enää kun robotiikka on kehittynyt riittävän pitkälle; ei enää tarvita edes orjia kohta.
Kätevästi tämänkin lobbausartikkelin kuvassa pidetään haitallista/hyödytöntä maskia niin, että siitä ei edes leikisti ole enää mitään hyötyä – samalla kun hinkataan immuniteettia käsidesillä pois.
Toisekseen: ebolan "löytäminen" on yhtä kuin ebolan konseptin keksiminen. Se on ultimaattinen pelote, jossa väitetysti ihminen menettää kontrollin omasta kropastaan täydellisesti (mikä lienee pahin mahdollinen pelko – ja paradoksaalisesti myös tämän larppauksen lopullinen maali ["final solution", kuten Kill-Bill Gates O'Hell tykkää sanoa]) – ja loppuvaiheissa potilaan tila on suoraan zombileffasta. 

Joku voisi kysyä miksi zombileffoja ja -sarjoja tunkee joka tuutista – ja vastata, että sillä leimataan viskeraalinen muistijälki kytemään takaraivolle. Ihmisten halutaan pelkäävän, ja elävästi visioivan pahimman mahdollisen tavan kuolla – jotta tälle irrationaaliselle pelolle voidaan myydä myrkkyä lääkkeenä.

Vilkaistaanpa miltä körönän väitetään näyttävän:
Itse asiassa kaikki "virukset" näyttävät jotakuinkin samalta (koska ovat eksosomeja jotka syntyvät solujen sisällä korjaamaan tulehdustiloja – ja kukaan ei siis kykene erottamaan yhtä "virusta" toisesta, koska niitä ei ole olemassa [mutta jos leikitään että on:]) – paitsi ebola, joka jostain ihmeen syystä näyttää tältä:
Jostain syystä tämä – vain elektronimikroskoopilla näkyvä (ja siis väritön) – sininen kengännauha aiheuttaa sen, että ihminen kuolee gore- & splatter-tyyliin. Kuka on valinnut millä väreillä tämä kauhuelokuvaelementti on väritetty? Miten tuo kengännauha eroaa niistä muista kengännauhoista joita elimistöstä löytyy? Millä me jäljitämme tartunnan lähteen juuri tähän kengännauhaan – varsinkin jos muistetaan että yhtäkään virusta ei koskaan ole isoloitu (edes)?

Ennen kaikkea: miksi "ebola" toimii täsmälleen samalla tavalla kuin fosfaattimyrkytys? Miksi sitä ilmenee vain Afrikassa, ja miksi "epidemian" keskeltä löytyy aina bioaselaboratorio?

Virologia (ja bakteriologiakin) on loputon suo todentamattomia väitteitä. Itse asiassa jopa todentamismallin esittänyt Robert Koch ei edes itse noudattanut omia postulaattejaan: 1) ekstraktoi patogeeni sairaasta, 2) eristä se muusta biologisesta materiaalista, 3) injektoi terveeseen ja totea sairastuminen, 4) ekstraktoi uudestaan jne. – eikä hänen aikanaan vielä ehditty edes "löytää" viruksia; idea oli kyllä olemassa, koska bakteeritkaan eivät tuntuneet toimivan niin kuin toivottiin.

Koch (Pasteurin lisäksi) on hyvin pitkälti vastuussa bakteriologiasta – joka siis myöhemmin nippeliöityi virologiaksi – ja vaikkapa tuberkuloosin mekanismin puolitiehen [umpikujaan] jättämisestä. Koska "teoria" on vain puolivillainen luonnostelma, voivat patogeenit taudin aiheuttamisen sijaan ihan vain odotella tekemättä mitään, kunnes yhtäkkiä äityvät aiheuttamaan oireita joita niiden ei pitäisi aiheuttaa. 
 
Jos tarkkaan haravoitaisiin, löydettäisiin melkein jokaista "taudinaiheuttajaa" lähes koko maailman väestöstä – koska ne syntyvät elimistön sisällä ympäristöstressorien vastineiksi sen sijaan että tulisivat ulkopuolelta milloin milläkin satunnaisesti toimivalla välitysmekaniikalla.
 
Epidemiologiassa on kumman paljon liikkuvia osia, joiden toiminta tuntuu olevan täysin sattumanvaraista. Kochin postulaatteja ei ole noudattanut kukaan ikinä – koska teoria ei kestä lähempää tarkastelua. 

"Tartuntatauteja" ei ole olemassa – mutta allopaattinen lääke"tiede" perustuu melkein kokonaan mielikuvituspartikkelien "lääkitsemiseen". 
 
Oman osansa leikkitieteiden levittämiseen tekevät naiivit toimittajat, jotka aikuiseksi kasvamisen sijaan ovat valinneet kohdistaa kaiken huomionsa mihin tahansa muualle kuin itseen.  
 
Tämä on ihan vain ihmisluontoa, mutta loputtomalla kauhumaalailulla meediostomme osallistuu ihmisoikeusrikokseen, jota voisi kutsua kansanmurhaksi – mutta tällaisethan pannaan merkille aina vasta jälkikäteen, jolloin on mahdoton enää tietää mitä oikeasti on tapahtunut ja mitä ei. ...Minkä takia se jatkuu sukupolvesta toiseen, metodeja ja kohderyhmiä muutellen, enemmistön pyöritellessä peukaloitaan niin kauan kuin peukalot vielä löytyy. 
 
Jos uhka ei kohdistu suoraan ja välittömästi itseen, sille ei tehdä mitään. Sitä ei haluta nähdä, joten tekeydytään sokeaksi. Kun vihdoin myönnetään että jotain olisi kannattanut tehdä, on liian myöhäistä.

Tämä tarina on tuttu, ja jokainen sen tuntee – mutta siitä huolimatta se toistuu sukupolvesta toiseen, uudestaan ja uudestaan. Aina ja aina. Eikä tarvitsisi muuta kuin avata silmät.

Ei kommentteja: