2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 14. heinäkuuta 2020

MTV3 brassailee saavutuksillaan

MTV3 haluaa huomiotasi itsemurhien kustannuksella:

MTV Uutiset selvitti korona-kevään itsemurhaluvut – katso oman paikkakuntasi tiedot

MTV3 on myös erittäin aktiivisesti lietsonut näitä lukuja nousuun vastuuttomalla mihinkään perustumattomalla paniikkipornolla, joka edelleen näyttää tältä:

WHO: Pandemiasta ei palata "vanhaan normaaliin" lähitulevaisuudessa: "Tästä pandemiasta ei ole oikotietä ulos"

Terrorijärjestön sanelemaa valetiedettä päivästä toiseen; hysterisointia tekemällä tehdyn plandemian varjossa. Kun on päästy elämien tuhoamisessa vauhtiin, voidaan hetki reflektoida saavutusten loisteessa, ja viekotella silmäpareja niitä todistamaan: "Joko naapurisi on tappanut itsensä? Ethän halua jäädä toiseksi?" – koska tämähän on vasta alkua.

Nämä ihmiset ovat mielisairaita. Eivät kaikki; suurin osa ei tajua olevansa rattaana propagandakoneistossa, jossa vertaispaine pitää ruodussa (koska häpeän pelko on voimakkain ponnin kaikessa). Puhun siitä porukasta, joka sanelee nämä narratiivit.

He toki tekevät sitä sukupolvien kokemuksella, rutiininomaisesti – ilman että välttämättä edes kiinnittävät tietoisesti siihen huomiota. Sukupolvesta toiseen ne, jotka tykkäävät sanella toisille mitä tehdä ja miten ajatella, myös tekevät niin. 

Se on epäilemättä viihdyttävää – siihen asti että käy tylsäksi, ja pitää keksiä taas uudet säännöt. Sellaiset joissa ei ole mitään tolkkua – mutta siitähän tässä kaikessa on kysymys: miten älyttömiä juttuja ihmiset saadaan uskomaan niin, että heitä voidaan ohjailla mahdollisimman vähällä vaivalla? 

Valehtelu on taiteenlaji: taikuutta. Valveutuneempi yleisö tietää, että ei välttämättä kannata seurata sitä, mihin huomio ohjataan – jos siis haluaa ymmärtää mitä todella tapahtuu –, mutta suurin osa ei edes halua tietää, koska emootiot on niin koukuttavia.
Meedioston ja Arkadian saavutukset toistaiseksi

Ei kommentteja: