2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 23. heinäkuuta 2020

Vain pelko auttaa

Iltakoronasanomien vastuuton valehtelu liehuu valtoimenaan:

Tuore tutkimus: Näillä kolmella keinolla olisi mahdollista pysäyttää koko koronapandemia – eikä yksikään niistä ole rokote

Mainitaanko d- tai c-vitamiini? Ei tietenkään! Mielikuvitusvirus pysähtyy fasismilla.
Heikennetään immuniteettia ja opetetaan ihmiset toimimaan luonnottomasti. Aina toimii!
Kikkareseptinä Myllykosken Tatu lainailee Communist News Networkkiä, joka se taas lainailee hollantilaista "tutkimusta" – jossa oikeat tutkimukset lyödään laimin ja leikitään, että ne moneen kertaan huonoiksi/haitallisiksi/hyödyttömiksi todetut jippoilut ovatkin kuitenkin tosi tehokkaita. Revisionismia suoraan bolsevikkien tehtaalta.
Oleellista kuitenkin on, että ihmiset omaksuvat rajoitustoimet ja muuttavat käytöstään toivottuun suuntaan.
Behaviorismia. Kun ihmisiä riittävän pitkään pidetään näkymättömässä häkissä, he pysyvät siellä – ja katsovat että muutkin niin tekevät. Hallitsijoille tämä on eri kätevää.
Tutkimuksessa ei tarkasteltu sitä, mitkä toimet voisivat estää viruksen toisen aallon leviämisen.
Eli siis seuraavan kausiflunssan? Harmi. Ei nyt ainakaan niitä vitamiineja kannata popsia, vaikka kausiflunssa johtuukin hyvin pitkälti juuri niiden puutteesta.

Samaan aikaan muiden muassa koronarokotustenmainostelevisio tekee sitä, mitä se on koko ajan tehnyt:

Johtavat lääkärit: Koronan uusi aalto iskee syksyllä Suomeen, jo nyt nähtävissä ravintoloiden aukeamisen seuraukset – "Toiset ja kolmannet aallot ovat olleet tappavampia"

Kualema korjaa – koska tulee syys, ja päivät lyhenevät ja d-vitamiini elimistössä vähenee. Kuten joka vuosi, jos joltain on jäänyt huomaamatta.

Tänään johtajapuoskareiksi tituleerataan jälleen HUSsin puoskareita, jotka ovat varmaan aamupalaverissa keskenään sopineet miten ihmisiä tällä viikolla pitäisi huijata jotta palkka juoksisi. 

Onneksi on joka viikko meediosto kärttämässä kauhua ja epätoivoa – joka kytee parhaiten kun liittää mihinkäänperustumattomiin veikkauksiin loputtomuuden tuntua. ...Mikä ei toki kausiflunssan suhteen enää ole yhtään vaikeaa, se kun tulee aina vaan uudestaan, ja Terrorin & Hysterian laitos onnistuneesti valjasti näkymättömät kuoleman valjakot "virukseen" [lat. "myrkky"] jota kukaan ei ole koskaan nähnyt eikä minkäänlaiseella tieteellä varmistanut. 

HUSsissa eletään ihan ekstaasissa varmaan nykyään: ihan sama mitä sanot, ja ihmiset uskovat kaiken!
Järvisen mukaan koronatartuntojen ensimmäinen aalto on jo pitkään ollut Suomessa ohi, sillä määrät alkoivat laskea pääsiäisenä.
Älä? Nyt sen vihdoin myönnät, kun on ensin jankattu jokunen kuukausi tämän kyseisen pääsiäisen jälkeen samaa skeidaa joka kekkaistiin vähän ennen sitä?
Samoin on käynyt monessa muussa Euroopan maassa, mikä Järvisen mukaan saattaa olla merkki kausivaihtelusta, jollaista on havaittu muillakin koronaviruksilla. Tällöin virus leviäisi kesällä heikommin kuin talvella.
Älä? Oho. Ettäkö että tämä flunssa saattaisi mahdollisesti toimia niin kuin flunssa toimii? Että ihmiset sairastelevat talvisin, mutteivät niinkään kesäisin? Tuohon päättelyyn ehdottomasti tarvitaan oma stetoskooppi.

Mutta kaiken varalta pitää vissiin – vaikka mikään ei ole muuttunut yhtikäs mistään yhtikäs miksikään – pistää kaikki säppiin ikuisesti? Eiköstä jookosta? Hjoo, niin me tehdään! Kaikki vaan kiinni, ja kukaan ei saa olla missään tekemisissä kenenkään, saati minkään, kanssa. Koska sellainen on tervettä.
– Influenssaepidemioita jos katsoo, toiset ja kolmannet aallot ovat olleet tappavampia, koska ihmiset eivät enää pelkää, Järvinen sanoo.
Niin. Meitä pitää hengissä vain ja ainoastaan lakkaamaton pelkotila. Onneksi johtavat puoskarit pitävät sitä hartiavoimin ja väsymättä yllä aina ja aina.

Ei kommentteja: