2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 17. heinäkuuta 2020

Yllätyksiä narratiiveissa

Antti "Korona" Kirkkala esittelee ymmärryksensä läntäisyyttä tänään näin:

Yllätys Suomessa: Miksi virus ei vie sairaalaan?

Antin mielestä on yllätys, että flunssaa tuppaa olemaan kesällä vähemmän kuin talvella – ja se vasta äimistyttääkin, että nuhan takia ei hankkiuduta sairaalaan.
Yksinäisyydestä räytyviä sairaalasänkyjä, jotka on pyhitetty ninjafiirux-potilaille – jotka yllättäin laiminlyövät sairastamista, mikä ylittää ymmärryksen.
Todetut tartunnat ovat aiheuttaneet aiempaa vähemmän sairaalahoitojaksoja.
Hitsi. Ihan kuin "tartunta" ei tarkoittaisikaan sairastumista? ...mikä viittaisi siihen, että koko virusteoria on pielessä. ...mutta ei suinkaan anneta sen hidastaa kun kerran vauhtiin on päästy:
– Todetut tartunnat eivät realisoidu sairaalahoitoa tarvitsevina enää siinä suhteessa kun maalis–huhtikuussa tai muualla maailmassa. Syy siihen on ainakin minulle epäselvä, Marjukka Myllärniemi kirjoittaa Twitterissä.
Ihanaa. Antti on löytänyt kohtalotoverin Vitteristä! Sieltä samasta mestasta, jossa eilen huijattiin hirmu monimutkaisella tavalla ihmisiltä rahaa: "Lähetä meitsille pätäkkää, ja saat summan tuplana takas!" Tämä monimutkainen, vaikeasti huijaukseksi tunnistettava juoni teki jonkun hakkerin kohtuullisen varakkaaksi – mistä toki syytetään bitcoinia eikä suinkaan ihmisten hyväuskoisuutta. 

Mutta kiva että tuolta areenalta löytyy samanmielistä väkeä (kiitos sensuurin) päivittelemään vaikkapa korona-arpajaisten kompleksisia kompasteluja.
Syyksi on esitetty lisääntynyttä ajanviettoa ulkona ja mökillä, jolloin sisätiloissa vietetään vain lyhyitä aikoja.
...Eli että ihmisten huomataan sairastuvan vähemmän, jos toimivat täysin päin vastoin kuin mitä fasistihallinto haluaa? Metkaa. Tällä ei varmaan ole mitään tekemistä auringosta saatavan D-vitamiinin kanssa.
Tutkimusten mukaan altistumisen voimakkuus voi vaikuttaa sairauden vakavuuteen, eikä esimerkiksi infektion saaminen ohikulkijalta ole todennäköistä.
Erikseenkö on pitänyt järkätä tutkimuksia aiheesta: "Voisko mitenkään olla, että altistumisen voimakkuus vaikuttaa sairauden vakavuuteen"? Verorahat hyötykäytössä jälleen...
Myllärniemi pitää tämänkaltaista selitysmallia mahdollisena, mutta kuvailee virusta kaikesta huolimatta mystiseksi.
Mystiikka, tuo Tieteen™ käytetyin selitysmalli. "En tiiä miksi meidän veikkaukset kaikesta on koko ajan pielessä. Ainakaan se ei johdu siitä, että pohjaoletukset on pielessä – koska sittenhän tässä oltaisiin tehty turhaa työtä jo vuosikymmeniä, ja vaarannettu lukemattomia henkiä valetieteen varjolla. Tarvitaan siis yhäti vain lisää veronmaksajien rahoja mystiikan tutkimukseen."
Yhdysvalloissa alkukesän tartunnat painottuivat nuoriin.
Eivätkä painottuneet. Antti ei – hir-veen yllättäin – ole vissiin tullut huomanneeksi, että erityisesti USSAssa on lasketeltu aivan hillitöntä luikuria diagnostiikan saralla:
Countless labs have reported a 100 percent positivity rate, which means every single person tested was positive.
Hups.
The report showed that Orlando Health had a 98 percent positivity rate. However, when FOX 35 News contacted the hospital, they confirmed errors in the report. Orlando Health's positivity rate is only 9.4 percent, not 98 percent as in the report.
"Eikäkö. Katoppa kö sanottiin kyllä että yheksänkymmentäkaheksan rosenttia testatuista olis ollu kipiänä, mutta tarkotettiin että yheksän rossaa."
The report also showed that the Orlando Veteran’s Medical Center had a positivity rate of 76 percent. A spokesperson for the VA told FOX 35 News on Tuesday that this does not reflect their numbers and that the positivity rate for the center is actually 6 percent.
"Jaa niin mekö sanottiin että seittämänkymmentäkuus rossaa? Piti sanomani että kuus."

Mutta luotetaan ihmeessä niihin lukuihin, joita meediostomme innokkaasti toistelevat tarkistamatta koskaan mitään edes vähän. Hjoo, näin tehdään!

Ei kommentteja: