2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 11. heinäkuuta 2020

Perusterveellä mahdollisuudet selvitä sairaalasta kotiin

Nuorsuomalaisten Koronasanomat harrastaa tänään klikkiotsikointia:

Ketkä sairastivat viruksen ensimmäisessä aallossa? Yhdessä ikäryhmässä piilee riski, sanoo Husin ylilääkäri

Kas siinäpä informatiivinen pläjäys! Ilmeisesti on se aika viikosta kun halutaan mainostaa HUSn ylilääkärin henkilöbrändiä.
Tilastot kertovat, että covid-19 on erityisen tappava kaikista iäkkäimmillä ja huonokuntoisimmilla. Nuorille riskit ovat pienet.
Waauu. Tätä ei tiennyt kukaan! Että "covid"™ ei vaikuta ihmisiin, joilla immuniteetti on kohdallaan – eli se toimii kuten flunssa toimii, koska on flunssa.
Vanhoja hyviä aikoja: huhtikuussa vielä voitiin haaveilla ihmisten tarpeettomasta/haitallisesta intuboinnista, joka onkin johtavia covid-kuolinsyitä.
[...] tilastoja on käsiteltävä varoen, painottaa THL:n asiantuntija Jussi Sane. Luvut eivät aina ole sitä, miltä näyttävät.
Terrorismin ja Hysterian laitoksella on tänään siis päivystävänä terroristina vaihteeksi Jussi "Dude, Please Stop Pretending You're" Sane. 

"Luvut eivät aina ole sitä, miltä näyttävät". Hmm. Toden totta eivät, mutta Jussi ei varmaankaan puhu nyt yleisesti käytössä olevista valheellisista kuolintodistuksista, tai diagnooseista joissa mikä hyvänsä voidaan merkitä körönäksi.
Epidemian alkupuolella tauti iski useammin ikäihmisiin, mutta nyt tartunnat painottuvat työikäisiin miehiin.
Niin. Ikäihmisistä on vain sitkeimmät jäljellä, ja kun nuoremmista ensin rapakuntoisimmat sairastuivat, on vuorossa ne, joita on onnistuttu altistamaan paniikkipropagandalla pitkitetyn pelkotilan stressiflunssaan.
Ikäihmiset korostuivat keväällä jonkin aikaa tartuntatilastoissa, koska tautiketjut pääsivät luikertamaan hoivakoteihin, Sane selittää.
Sane selittelee omiaan. Hoivakodeissa on jo valmiiksi minimaalinen liukuhihna"hoitaminen" käynnissä. Ihmisillä ei juuri ole sisältöä elämässä, ja kun puoskarit lopettavat sen vähäisenkin huomioinnin – ja lisäksi läheiset lukitaan ulos, ts. vanhukset jätetään yksin makaamaan sänkyihinsä... Tämä on Jussin tarkoittama "tautiketju".
Kun hoivakotien tautiketjut vähitellen saatiin aisoihin,
...eli hauraimmat kuolivat pois...
tartunnan saaneiden keski-ikä laski. Samalla testejä alettiin hiljalleen tehdä myös lieväoireisille, joita suurin osa nuoremmista tartunnan saaneista on. Niinpä nuoria päätyy yhä enemmän tilastoon, Sane sanoo.
Niin. Enemmän testejä, enemmän tuloksia. Tosin testithän eivät mittaa sitä mitä niiden väitetään mittaavan, mutta väliäkö tuolla.
Ainakin yksi asia näyttää tartunnan saaneiden perusteella selvältä: tartunnat leviävät lähipiirissä.
Lähipiirillä yleensä tuppaa olemaan samat ympäristöstressorit, samanlaiset elintavat jne. Siksi tämä "virus" osuu "lähipiiriin". Kyse on vain ja ainoastaan immuniteetista.
[...] vaikka matkustajat toivat tartuntaketjut mukanaan ympäri maailmaa, lentokoneissa on havaittu vain vähän tartuntoja.
Kummasti tämä taikavirus tuntuu hibernoivan strategisesti kiusallisissa solmukohdissa. Mikään rajoituksista ei tunnu vaikuttaneen mihinkään mitenkään – mutta sehän ei mitenkään voi tarkoittaa sitä, että rajoituksista olisi vain ja ainoastaan haittaa?
Vaikka tupakoitsijoiden arveltiin epidemian alussa olevan riskiryhmää, Sanen mukaan ei ole tullut ilmi, että merkittävä osa vakavammin sairastuneista olisi ollut tupakoitsijoita. Nikotiinin on arveltu joissain tutkimuksissa jopa estävän sairastumista.
Ja tämähän on vain yksi esimerkki ristiriitaisesta arpomisesta. Mainitsematta jää se, että kun vaaka kääntyi "nikotiinista saattaa olla apua" -vaihteelle, Ranskassa kiellettiin nikotiinilaastarien myynti. Hirmu loogista, eikös?

Sekin varmaan suosiolla halutaan unohtaa, että viime vuonna Fort Detrickin lähistöllä ilmaantui tämä "sähkötupakasta johtuva", kovasti nimenomaan covidia oireiltaan muistuttava mysteeritauti – ja samaan aikaan lähistön hoivakodeissa alkoi kuolla väkeä ihan urakalla. Ja Fort Detrick pistettiin kiinni (vaihteeksi). Ja kyseinen bioaselaitos operoi myös Wuhanissa (ja näitä laitoksia on ympäri maailman noin neljäsataa – esimerkiksi Afrikassa aina täsmälleen kulloisenkin "ebolaepidemian" tuntumassa.)
”Kaiken tuntemamme datan mukaan kuolleista nuorista valtaosalla, lähes sadalla prosentilla on ollut joku perussairaus.”
Tämä on muuten mielenkiintoinen ilmaus: "perussairaus". Mikä se semmoinen on? Tällä toki viitataan sydänongelmiin ja syöpiin – jotka molemmat ovat lisääntyneet sitä mukaa kuin lääkkeitä juuri näihin on enenevästi määrätty.

Onko terveen yhteiskunnan merkki se, että ihan ohimennen heitellään "perussairauden" tyyppisiä käsitteitä? Meidän pitäisi olla perusterveitä, ja sairauden pitäisi aina olla poikkeustila – mutta puoskaristo on tehnyt maailmasta koe-eläinlaboratorion, jossa jokainen on Neuvolan asiakas kehdosta hautaan.

Kai te tiedätte, että vaikkapa kemoterapia tilastollisesti "toimii" kolmella prosentilla myrkytetyistä. Loput kuolevat – solumyrkkyihin. Sytostaatit ovat käytännössä sinappikaasua (siis oikeasti: sinappikaasua) suonensisäisesti annosteltuna. Sodassa aineen käyttö olisi sotarikos, mutta sairaalassa se on "hoitoa".

Ja kuten olen moneen kertaan ehtinyt kertoa: statiinit(kin) perustuvat systeemiseen valehteluun, jossa ongelmaksi väitetään jokaisen solun tarvitsemaa kolesterolia, ja ratkaisuksi elimistön systemaattista tuhoamista. Mitenkähän ihmeessä sodankäynnin puolelta eksyy kaikenlaisia konsepteja "terveydenhuoltoon"?

Puoskaristo myy käärmeöljyjä keksittyihin tauteihin – ja elimistöön tungetut "lääkkeet" aiheuttavat lisää "tauteja", joita sitten lääkitään uusilla myrkyillä. Tämä on tavallaan ikiliikkuja, sen ei pitäisi fysiikan lakien mukaan toimia, mutta kummasti mylly vain jatkaa pyörimistään.

Tässä toki auttaa ostettu ja omistettu meedia, ja lääkärit jotka on koulutuksessa aivopesty merkityksettömän trivian tulvalla – ja ylipitkillä työvuoroilla, joiden haitallisuudesta (sekä lääkäreille itselleen että varsinkin potilaille) heidän pitäisi olla hyvin perillä, mutta kun ei mahdu ajattelemaan ja palkka kuitenkin on kiva... 

Lääkäreille on myös sälytetty arkistointi sekä jatkuvasti muuttuvien it-systeemien kärryillä pysyminen – ja luonnollisesti alimiehitys ja osastojen lokerointi lisää vielä vähän haastetta. Koita siinä sitten miettiä että onko tässä oikeasti mitään järkeä...
Lisäksi koronaviruksen hoito on edistynyt epidemian alkuajoista, kertoo Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin Husin infektiosairauksien ylilääkäri Asko Järvinen. Erityisesti veritulppariskin huomaaminen ja ehkäisy on tarkoittanut, että työikäisellä perusterveellä ihmisellä on erinomaiset mahdollisuudet selvitä sairaalasta kotiin.
Asko näkee plussana sen, että perusterve ihminen ei välttämättä kuole sairaalahoitoon? Tähänkö on tultu?
Erot ikäryhmien välillä ovat niin suuret, että keskimääräistä kuolleisuuslukua ei Järvisen mukaan kannata tuijottaa. Samoin keskimääräinen tehohoitojakso kestää 11–12 päivää, mutta yksittäinen potilas voi viettää sairaalassa päivän tai kuukausia.
Fiilispohjalta, kato. Kun skaalaa levittää tarpeeksi, kaikki selitykset kuulostavat järkeviltä. Millon sä olet Asko nukkunu viimeks?
Järvisen mukaan potilasjoukkoa kannattaa nyt tarkastella myös niin päin, että missä väestöryhmissä tartuntoja ei ole ollut. Jos ei ole tartuntoja, ei ole myöskään immuniteettia.
Vaaroja. Vaaroja kaikkialla! Jos olet terve, et ole vielä sairastanut – joten intuboidaan varmuuden vuoksi?

Oli miten oli; kannattaa seurata fasismin etenemistä Australiassa. Ennemmin tai myöhemmin samat natsiotteet löytävät tiensä myös tänne pohjanperukoille, ja sitten pääsee testaamaan kuinka pitkään ihminen pysyy hengissä syömättä – kun lopulta pelkkään kaupassakäyntiin tarvitaan rokotepassi (jonka uusimisväli luonnollisestikin tiivistyy sitä mukaa kuin ihmiset suostuvat alistumaan – koska alistumisesta tässä kaikessa on kyse).
Uuskieltä. Australiassa oikea on vasen ja isolaatio yhteisyyttä.

Ei kommentteja: