2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Korona = kruunu

Ennuste: jahka ihmiset taas päästetään arestista, siitä luonnollisestikin kiitellään onnistunutta karanteenia™ (mutta muistutetaan jossain sivummalla, että "nämä tulevat aaltoina"). Pari viikkoa myöhemmin väki alkaa sairastella, koska ovat viikkokaupalla steriloineet kämppäänsä ja itseään – siis tuhonneet vastustuskykynsä. 

Tuota "jälkiepidemiaa" luonnollisestikin väitetään toiseksi korona-aalloksi, ja panikointi aloitetaan uudestaan. Nyt voidaan olla entistäkin varmempia, että mikään ei auta – paitsi rokotus, joka kiikutetaankin ennätysajassa tarjolle, ja väki vaatiikin (paitsi vielä tiukempaa karanteenia, myös) pakollisia rokotuksia.

Jossain vaiheessa havahdutaan siihen, että ruokaa ihan oikeasti ei ole. Siitä syytetään luonnollisestikin ihmisen muka aiheuttamaa ilmastonmuutosta™, vaikka kyse edelleenkin on sykleistä, jotka ovat tiedossa, mutta jotka on peitetty katteettoman älämölön alle.

Raha on myöskin menettänyt merkityksensä, koska velkavetoinen pyramidihuijaus on vihdoin päässyt pääteasemalle. Kaikenlainen rikollisuus kukkii, ja armeijat marssivat kaduilla. Kaikki on kiellettyä, paitsi se, mikä on erikseen määrätty. Ja kansa hurraa paraateissa.

Näinhän asioiden ei tarvitsisi mennä, mutta tällä menolla menee.

Jossain Kiinassa on sentään pieniä elonmerkkejä havaittavissa. Kun ihmiset Wuhanissa on vihdoin päästetty ulos, on alkaneet mellakat – koska wuhanilaisia on pyritty estämään liikkumasta muualle maassa.

Uudenmaan protektoraatissa nähtiin ilmeisesti pienimuotoisempi protesti, jossa joku humalapäissään ajoi kahden tiesulun läpi. Ennemmin tai myöhemmin näitä nähdään lisää. Tämä karanteenipelleily vetää ihmisten pinnan melko kireälle, ja tarpeeksi pitkälle kun sitä venyttää, alkaa tulla ruumiita.

Ei niin että kannattaisin väkivaltaisuuksia; ne vain ovat väistämätön seuraus. Kukaan ei tiedä montako itsemurhaa on jo tehty kaiken tämän temmeltämisen inspiroimana. Kukaan ei tiedä miten paljon kotiväkivalta on lisääntynyt.

Jos nyt jotain positiivista pitää hakea, niin oletettavasti joulukuussa tulee syntymään melkoisen poikkeuksellinen määrä esikoisia. Perheelliset eivät välttämättä kauheasti vehtaa kun on edelliset pennut jatkuvasti nurkissa, mutta pariskunnilla ei juuri muuta ajanvietettä ole kuin peuhata vällyissä.

Ehkä perheetkin jossain määrin eheytyvät kun joutuvat katselemaan toisiaan aiempaa enemmän. Eheytyminen toki riippuu siitä, miten toimivasta perheestä on lähtökohtaisesti kyse.

Yksi yllättävä seuraus tällä kaikella kohkauksella on ollut: FEDistä tehtiin käytännössä oikeasti valtionpankki. Sehän perustamisestaan lähtien oli yksityinen pankki, joka lainasi rahaa valtiolle korkoa vastaan – ja esiintyi valtionpankkina vain kosmeettisesti. Tilanne ei ole täysin muuttunut, mutta käytännössä fiskaalinen valta palautettiin valtiovarainministeriölle – joka toki on yhtä korruptoitunut laitos kuin pankkikin.

Tiedä sitten mitä mieltä pankkiirit tästä liikeestä on. Maassa on käyty pari sisällissotaa kun yksityistä keskuspankkia on koitettu kammeta sivuun valtion asioista – ja jokunen pressa on heittänyt henkensä samasta syystä.

Tämä valtiollistaminen on toki parempi vaihtoehto kuin edellinen versio, noin periaatteen tasolla, mutta... no, kommunismiahan se on, koko rakenne veroineen ja vouteineen – ja väkivaltakoneistoineen. Tai fasismia. Määritteet on pelkkää hiustenhalkomista; niin kauan kuin ihmisten henkilökohtaisia valintoja rajoitetaan joka käänteessä, kyse on totalitarismista. Diktatuurista. Kansallissosialismista. Nämä kaikki tarkoittavat yhtä ja samaa, ja mekin täällä elämme fasistivaltiossa juuri nyt.
---
Myöh. lisäys: toki valtionvarainministeriön duunit on samassa rytäkässä delegoitu ne sitten yksityiselle firmalle nimeltä Blackrock – joten tässäkin on taas aika moninkertainen swindlaus menossa...

Ei kommentteja: