2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Ai, se onkin Venäjä joka tätä kaikkea koronatuubaa levittää?

Keskisuomalainen on näemmä nielaissut Financial Timesin keittelemän salaliittoteorian:

EU varoittaa koronakriisiä lietsovasta Venäjän valeuutiskampanjasta, kertoo Financial Times

Kun koko koronakriisi on valeuutiskampanja, on mielenkiintoista nähdä mille kierteelle tämä Venäjä-propaganda tällä kertaa väännetään – mutta palataan siihen myöhemmin (spoileri: itse asiassa jo alempi "artikkeli" uuvuttaa siinä määrin täydellisen kritiikittömällä paniikkimoodillaan, etten itse asiassa samaan syssyyn jaksa toista ankkaa ruotia...). Ensin tosiuutismatskua, joka vakuuttaa heti objektiivisuudellaan:

Professori HS:lle: ”Tällä hetkellä ajamme tappavalla nopeudella kohti betoniseinää”

Jeah! Meedia jyrää asiapohjaisella infolla. Toki heti kärkeen on lykätty kuva, joka on hallusinoitu koronaviruksen idoliksi, vaikka kyseisen proteiininpätkän "nähdäkseen" se pitää havainnoida elektronimikroskoopilla – ja atomitasolla kolmiulotteiset kappaleet tuppaavat vähän menettämään muotojansa.
Biljardipallo koronakiekko helvetistä
Suomen pitäisi ehdottomasti testata kaikki, joilla on flunssan oireita, saksalaisprofessori Alexander Kekulé sanoo Helsingin Sanomille. 
Kekule voisi vaikka kertoa, miten tämä testi oikein suoritetaan. Kuten tiedetään, luotettavaa testiä ei ole olemassa. Jokainen koronadiagnoosi on enemmän tai vähemmän arvottu.
Lehden mukaan Euroopan suurimmassa maassa Saksassa hälytystila on erittäin vakava, sillä todettujen tartuntojen määrä kaksinkertaistuu päivittäin.
Aivan varmasti. Meillä lienee enää muutama päivä aikaa ennen kuin kaikki maailman ihmiset on saaneet tartunnan moneen kertaan. Kumma etten edelleenkään tiedä yhtä ainutta ihmistä, joka olisi oikeasti sairastunut (ja siis sitähän ei tiedä kukaan vaikka kuinka testailtaisiin).
Tartuntoja oli keskiviikkona yli 10 000.
Ihan varmana olikin. Sitähän ei tiedetä, mutta jos kaikki flunssaoireiset niputetaan yhteen, tuo luku varmaan saadaan aikaiseksi.
Kekulé sanoo, että jokainen eristämätön koronaviruksen kantaja pahentaa tilannetta dramaattisesti.
Draamaahan tässä ollaan tekemässä, joten epäilemättä.
Yksi sairastunut saa aikaan kahdeksassa viikossa jopa 3 000 uutta tartuntaa, jos häntä ei eristetä.
Mitäs, onko Kekule itse koskaan tullut aivastaneeksi? Yskäisseeksi? Niiskahtaneeksi? Ollut missään, missä voisi tarttua jotain? Pitäisikö Kekule eristää johonkin mahdollisimman kauas mediasta?
”Mitä, miksi ette testaa? Eikö teillä ole tarpeeksi testejä?”
Mitä sä Kekule vaahtoat? Edelleenkään et ole kertonut, miten toimimattomat testit auttavat tässä mielikuvituspandemiassa.
Professori korostaa, että on aika ottaa rajoitukset vakavasti. Ohjeet ovat selvät: sosiaaliset kontaktit nollaan. Flunssaiset on testattava ja tartunnan saaneet eristettävä.
Jawohl, kommendant! Nyt loppuu se sosiaalisten kontaktien kanssa eläminen. Kaikkien ihmisten täytyy eristäytyä kaikista ihmisistä täydellisesti loppuelämäkseen. Kekule varmaan näyttää esimerkkiä?
ILO:n [:D] mukaan liki 25 miljoonaa ihmistä voi menettää työpaikkansa koronaviruksen takia. Palkkatuloja voidaan menettää jopa 3,4 biljoonaa dollaria pelkästään kuluvan vuoden aikana.
Hetkinen, mitenkäs tässä nyt ohjauduttiin loppukaneetiksi ihmishengistä dollareihin?

Mitäs muuta tosiuutisointia?

Rajujen koronarajoituksien vaikutus: Epidemian kesto kaksinkertaistuu puoleen vuoteen

Jeah! Kyllä kannattaa eristää ihmisiä ja tuhota kaikki infrastruktuuri tämän flunssaa kovasti muistuttavan viiruksen takia. Sen, jota ei voida diagnosoida, mutta diagnosoidaan silti.

En  edes viitsi lukea, koskapa larppauskiintiö tuli jo edellisen fabuloinnin kohdalla täyteen. En aio lukea myöskään tätä:

Videoneuvottelut olivat fantasiaa, koronavirus pakottaa Britannian nöyrtymään brexitin kanssa

Jeah! Koronan avulla on taas kerran mustamaalattu sekä Venäjä, että...Voisko olla että tuon pihkuran brexitin saisi vielä kerran nuijittua maan rakoon? Eipä vähä! Eihän nyt kansanäänestyksillä mitään järjellistä tapahdu.

Yhtäältä, brexit ei ole ainoa asia joka tulee kaatumaan tällä menolla. Ihan kaikki tulee. Mutta ehkä se on vain hyvä? Ehkä ihmisten on ihan pakko herätä siihen, että meille on valehdeltu aina, lakkaamatta, koko ajan ja tauotta.

Ei kommentteja: