2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 14. maaliskuuta 2020

Kiikareilla näkee kaiken, myös aikomukset

Mitäkö muuta kukkua meille tarjoillaan? No vaikkapa tällaista:

Syyrian sodan uhriluku kasvanut 9 vuodessa 384 000:een

Sisällissodasta tietoa keräävä järjestö arvioi, että sodassa kuolleista yli 100 000 on siviilejä.
"Sisällissodasta" tietoa keräävä "järjestö". Ensinnäkin kyseessä on hyökkäyssota, jonka Yhdysvallat aloitti. Se ei siis ole "sisällissota".

Toisekseen kyseinen "järjestö" on yksi ihminen Englannissa. Kyseinen yksi ihminen Englannissa tuppaa julkaisemaan matskua, jossa al-Qaidan toimet esitetään positiivisessa valossa, ja Assad – maan tosiasiallinen johtaja – luonnollisestikin on "regime".

Tässä sodan nimellä kulkevassa lännen invaasiossa tosiaan on kuollut siviilejä – paljon isommalla prosentilla kuin mitä tuossa annetaan ymmärtää. Yhdysvaltojen operaatioiden uhrit ovat valtaosin siviilejä: naisia ja lapsia erityisesti. Mutta siihenhän tässä ei viitata.
Kuvassa poseeraa alQaidan propagandasiipi, jonka tunnistamme valkoisista kypäristä. [Ja sivunoottina: huomaattehan taustalla väräjävän ilmastonmuutoksen™? Hellettä pukkaa niin että tausta suorastaan palaa puhki!]
Mikä on (monesti al-Qaidan [eli Isiksen, eli alNusran ja mitä näitä on] kanssa samoissa kuvissa hymyilevien) pyyteettömien auttajasankarien kuvatekstinä?
Syyrian siviilipuolustuksen jäsenet kantavat ilmaiskussa kuolleiden ruumiita raunioista Maaret Misrinissä Idlibissä 5. maaliskuuta. Syyrian siviilipuolustus on kapinallisalueilla toimiva avustusjärjestö, joka tunnetaan myös nimellä Valkoiset kypärät.
"Syyrian siviilipuolustus"? Mikä tämä porukka on? Siviilipuolustus? Keneltä puolustavat, ja ketä? Kapinallisalueilla toimiva avustusjärjestö? Ja mitä nämä "kapinalliset" tekevät? Sattumoisin juuri sitä, mitä Viiskulma haluaa – siis horjuttavat demokratiaa lavastamalla vaikkapa kaasu- tai raketti-iskuja.
Järjestö ["Syrian" "Obervatory of Human Rights"] toimii Britanniassa ja sen toimintaa pyörittää syyrialaismies, joka kerää tietoa kuolonuhreista Syyriassa toimivalta aktivistiverkostolta. Esimerkiksi Amnesty International -ihmisoikeusjärjestö pitää sen tiedonhankintaa luotettavana 
Minä taas en pidä Amnesty Internationalia luotettavana. Kuten sanottua, tuo "aktivistiverkosto" on yhtä kuin alQaida eli Isis eli alNusra jne. – ja niiden jäljet johtavat suoraan Langleyyn. Jokaisen pitäisi tämä jo tietää, mutta kirjoittaja näyttää sen verran nuorelta, ettei ole tainnut ihan mennä vielä tajuntaan.
Syyrian sisällissota alkoi maaliskuussa 2011. Yhdeksässä vuodessa sota on muuttunut hallituksen ja kapinallisryhmien välisistä taisteluista brutaaliksi humanitääriseksi katastrofiksi, jonka osapuolia ovat muun muassa suurvallat Venäjä ja Turkki.
Miksi Yhdysvaltoja ei mainita ollenkaan? Miksi? Juuri se maa, jonka syytä koko "sisällissota" on, jätetään kokonaan mainitsematta. Miksi? 

Miksi Venäjä, jonka ansiosta maassa on vielä elämää, esitetään jälleen (turha väittää etteikö esitettäisi) vihulaisena? Onko kukaan pannut merkille, miten tässä viime aikoina on jopa yltyvästi (jos se nyt enää on edes mahdollista) vihjailtu joka ainoassa yhteydessä Venäjän, Venäjän ja Venäjän salakähmäilyyn? Melkoista salaliittoteoriaa on kuulkaas ollut tarjolla meediassa.

Ja yksi sellainen on myös tämä (yhtä lyhyt ja lähteetön juttu kuin tuo ylempikin):

Iranin lohduton koronavirustilanne näkyy avaruuteen asti: Massiivisten joukkohautojen kaivuu käynnissä

Ah, satelliittikuvat ja joukkohautojen kaivaminen. Muistatteko kun Syyriassa kaivettiin joukkohautoja? Silloin kyse oli kidutettujen vankien hautaamisesta. Onko noista joukkohaudoista kuulunut pihaustakaan sen jälkeen?
Jep. Joukkohautoja, ihan selvästi. Vain ruumiit puuttuvat. Ja hautaaminen.


Maxar Technologiesin ottamissa satelliittikuvissa näkyy, että Qomin alueella on käynnissä useiden joukkohautojen kaivuutyöt. Qom sijaitsee 130 kilometrin päässä Teheranista. 
Maxar Technologies. Hmm. "Maxar is committed to supporting the humanitarian community by providing critical and actionable information to assist response efforts through our Open Data Program. " 

Kuinka monta bullshit-bingo-sanaa mahtuu ensimmäisen hakutuloksen ensimmäisiin sanoihin? Ja mikä on Open Data Program? Onko sillä jotain tekemistä kaikkien muiden Open-alkuisten järjestöjen kanssa?
Washington Post kertoo, että asiantuntija-arvioiden ja virallisten lausuntojen mukaan hautoja kaivetaan juurikin koronavirusuhrien kasvavan määrän takia.
Jaha? Ettäkö Pentagonin äänitorvi kertoo? Kyllä sen sitten täytyy olla totta.
Pelkästään Qomin alueella lähes 1000 ihmistä on viranomaistietojen sairastunut koronavirukseen. Satelliittikuvien ja muiden lähteiden perusteella tartuntamäärä olisi huomattavasti virallisia arvioita korkeampi.
Satelliittikuvien ja muiden lähteiden perusteella? Saisiko niitä muita lähteitä yhtään vilkaista? Ei vissiin, koska artikkeli päättyy tuohon. Turhaan ei mainita vaikkapa talouspakotteiden ja lääkehuollon estämisen osuutta näihin mahdollisiin hautoihin, tokikaan...

Ja sitten jotain, josta on lyhyessä ajassa muodostunut jo klassikko:

Amerikkalaistukikohtaan hyökättiin taas raketeilla Irakissa

Kappas. Lähteenä on varmaan joku muu kuin amerikkalaiset, onhan?
Mikään taho ei ole ilmoittanut tehneensä iskuja.
Mmhmm? Voi olla, että kukaan ei ole edes huomannut moisten iskujen tapahtumista, mutta jatketaanpa tarinaa...
Amerikkalaisjoukkojen käyttämään tukikohtaan Bagdadin pohjoispuolella Irakissa ammuttiin jälleen lauantaina rakettitulta. Ainakin kaksi irakilaista haavoittui vakavasti iskussa. Vain kolme päivää sitten vastaavassa iskussa kuoli kaksi amerikkalaista sotilashenkilöä ja yksi brittisotilas.
Ai niin, se tapaus, josta myöskään ei ollut mitään evidenssiä tarjota. Näköjään ovat ampuneet omiaan tällä kertaa irakilaiset. Vai olivatko iranilaisia, kuten aina?
Irakilaissotilaat löysivät myöhemmin paikan, josta raketit oli ammuttu, mutta eivät tavoittaneet hyökkääjiä. Mikään taho ei ole ilmoittanut tehneensä iskuja, mutta Yhdysvaltain mukaan niiden takana ovat Iraniin kytköksissä olevat ryhmittymät.
Ah? Hirmu ylläri. Näitä uutisia ei tarvitse edes lukea enää – niistä kun tietää jo etukäteen mitä ne tulevat väittämään.
Tajin lentotukikohdassa on runsaasti sotilaita, koska sinne on siirretty väkeä muista tukikohdista.
...sen sijaan että postitettaisiin poijaat kotio, niin kuin syytä olisi... 
Irakilaisiin tukikohtiin, joissa on amerikkalaissotilaita tai muuta amerikkalaishenkilökuntaa on lokakuun jälkeen hyökätty jo ainakin 23 kertaa.
23 kertaa. Ainakin. Ehkä jopa 24? Ihan menee laskuissa sekaisin. Ja siis eittämättä nämä kaikki tehottomat iskut on Iranin aikaansaannoksia? Mitään todisteita ei ole edes siitä, että hyökkäykset on tapahtuneet, mutta tekijät tiedetään.

Näin se homma toimii.

Ei kommentteja: