2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 20. maaliskuuta 2020

Now you (think you) see it, but you really don't

Tällä kertaa Verkkouutiset levittää paikkaansapitämätöntä salaliittoteoriaa:

Näin kaikki alkoi: Kiinan salailu vapautti viruksen maailmalle

Kaikki ei alkanut näin. Potilas nolla löytyy jostain Fort Detrickin lähistöltä – siis aivan eri mantereelta. Mutta luonnollisestikin juuri itse syylliset haluavat työntää vastuuta sinne missä se on mahdollisimman kaukana. Sitten kaikenmaailman kasperisummaset askartelevat yksityiskohtaisia listoja, joiden avulla voi osoittaa sormella jo valmiiksi valittua vihollista.

Fort Detrick on yksi monista biolaboratorioista, jotka ovat kehittelevinään rokotteita ja muuta altruistista, mutta jotka kehittelevät biologisia aseita; sen takia laboratoriot tuppaavat olemaan armeijan tiloissa.

Tämä kyseinen labra suljettiin kontaminaatio-ongelmien takia (kauan ennen Hubein "potilas nollaa"), ja samaan aikaan puhkesi kaksi epidemiaa lähitienoilla. Ensin kaksi toisistaan riippumatonta hoitokotia sairastui hyvin sinnikkääseen flunssaan (ruumiitakin taisi tulla), ja mystinen sähkötupakka-keuhkotauti ilmaantui tyhjästä. Keuhkokuvat ovat identtisiä "koronaviruksen" jälkiin.

Kaikki biolabrat muilaavat vaarallisia viruksia sekä poliittisten että liiketaloudellisten tavoitteiden puitteissa. Jenkkilän hyökkäyspuolustusjoukkojen laboratorioita löytyy ympäri pallon, ja niiden tuotoksia testaillaan siviileihin. 239 kertaa maa on tunnustanut testanneensa biologisia aseita oman tai muiden maiden kansalaisiin.

Jos tämä skenaario tuntuu uskomattomalta, kannattaa ottaa ne ruusunpunaiset klasit silmiltä, ja tutustua historiaan: vaikka juuri sinä et kykenisi moiseen suunnitelmalliseen malignaatioon, se ei tarkoita etteikö maailmassa olisi ihmisiä jotka siihen kykenevät. Kun lisäksi varsinaisen duunin tekevät ihmiset jotka eivät tarkoitusperiä tunne (tätähän kutsutaan kompartmentalisaatioksi eli lokeroinniksi)... Hyvätkin ihmiset löytävät itsensä tekemässä pahansuopia asioita – ja monesti kuvittelevat vielä tekevänsä oikein, jonkin suuremman päämäärän eteen, jotain mikä vain on pakko tehdä. 

Ja tämä  kuviohan toistuu erityisen suurella skaalalla juuri nyt. Totta on siteeksi asti, ja loput vain sekoitus velvollisuudentuntoa & katteetonta kauhua. Olen jo aiemmin käynyt läpi kaikkia niitä liikkuvia osia, jotka ovat olevinaan toisistaan erillään – joilla ei ole mitään tekemistä koronaviruksen kanssa, mutta jotka sopivasti peittyvät yleisen hysterioinnin alle.

Kun "vihollinen" on sopivan hahmoton, sen varjossa voidaan tehdä mitä hyvänsä – ja suurin osa varsinaisen työn tekijöistä kuvittelee tekevänsä oikeita asioita. Heidän putkinäkönsä estää havaitsemasta mitään muuta kuin trendaavan leimakirveen. Tänään kaikki on koronaa, ja juuri minun pitää pelastaa maailma tältä koronalta, jota levittävät ihmiset jotka ajattelevat eri tavalla kuin minä.

Tämä on vain yksi äärioikeammiston areenoista. Juuri sinä tiedät mistä on kysymys – ja sattumoisin totuus on juuri sitä mitä meedia hokee –, ja kyseenalaistajat ovat tyhmiä sekä piittaamattomia. Pyhimykset vastaan itsekeskeiset taukit.

Normaali skenaario, jossa valistetut ihmiset vaativat valtion puuttuvan kaikin mahdollisin keinoin siihen mitä ihmiset tekevät ja ajattelevat.

Ei kommentteja: