2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 26. maaliskuuta 2020

Tulevat ja vievät meidän vessapaperit!

Toisessa iltalehdessä lietsotaan ilmiantokulttuuria parjaamalla Uudenmaan protektoraatin umpiosta väljemmäksi siirtyneitä:

Näky lähikaupassa oli viimeinen niitti – etelä­savolainen nainen antaa tulla suorat sanat korona­karkureille: ”Hävetkää!”

Tilanne Uudenmaan protektoraatissa. Toimittajalla ei ollut kameraa siellä Etelä-Savossa, joten kuvituskuvana näytetään miten helppo on hankkia safkaa siellä, missä "koronakarkurien" pitäisi pysytellä.
Hyi häpiä! Mitäs, pitäiskö näille, jotka on päättäneet siirtyä mökillensä sen sijaan että jäisivät käkkimään ahtaaseen naapurustoon epämääräiseksi ajaksi... Pitäiskö niille laittaa semmoset hihamerkit vaikkapa? Että voitaisiin osoitella sormella ja pysytellä näistä saastaisista pettureista kaukana? Oisko mitä?
Ristiinalainen pariskunta kertoo huolestuneensa pahemman kerran mökille koronaa pakoon rientävien suomalaisten toiminnasta.
Jaha. Ristiinalainen pariskunta. Heillä on varmaan kovinkin hyvä käsitys siitä, miten tartuntataudit toimivat?
– Me olemme kauhuissamme. Aivan hirvittävää, että mökkeilijät tulevat tänne vaikka käsketään pysymään kotona, ristiinalaisnainen sanoo.
Jep. Epidemiologeja, selvästikin. "Tulevat tänne vaikka käsketään pysymään kotona!" On se kauheeta. Omalle mökilleen tulevat. Ei ihme että otsikossa puhutaan "viimeisestä niitistä".
– Tämä on ihan hullua. Hävetkää!
Hulluahan tämä. Tätä kutsuttaisiin massapsykoosiksi, jos se tapahtuisi jossain muualla johonkin muuhun aikaan. 
Nainen toivoo, etteivät suomalaiset tulisi pienille paikkakunnille kuormittamaan hoitokapasiteettia ja tyhjentämään ruokakauppoja.

Nainen varmaan käytti nimenomaan sanaa "hoitokapasiteetti". Hänen mielestään myös vain heidän lähikauppansa tyhjenee vessapaperista – mikä se on tietystikin kaupunkilaisten syytä, eikä sillä suinkaan ole mitään tekemistä infrastruktuurin inherentin bugin ynnä ylimitoitetun hysterisoinnin kanssa.
Myös ristiinalaisnaisen aviomies on huolissaan tilanteesta. Hän toivoo, etteivät ihmiset lietsoisi omalla toiminnallaan paniikkia.
– Voi hyvät ihmiset, ottakaa nyt ja rauhoittukaa.
Jeah! Toimikaa niin kuin Iltasanomat! Rauhoittukaa herran jestas! Rauhottukaa tai me kuollaan kaikki! Aaaarrrgghh! Gott im Himmel!
– Mitenhän ihmisille saisi sellaisen ajatuksen päähän, että toimitaan ohjeiden mukaan eikä uhitella kohtaloa, hän kysyy.
Enpä tiiä. Propagandalla?

Ei kommentteja: