2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 19. joulukuuta 2020

Syke hyvin poikkeava

 Hohhoijaa:

Suomalaistutkijoiden mullistava löytö: Kuona kertyy aivoihin – Alzheimer-aivot sykkivät toisin kuin terveet

Kuona tosiaan kertyy aivoihin; tässä ei ole mitään mullistavaa. Alzheimer on ollut parannettavissa jo parikymmentä vuotta; sitä vain ei haluta tehdä – koska allopatia on puoskarointia.

Tutkimustulos voi helpottaa Alzheimerin taudin diagnosointia. Myös hoitoa tautiin kehitellään suomalaisvoimin.

Niin. Ollaan piittaamatta olemassaolevasta hoidosta (etanersepti), ja sen sijaan näperrellään vääristä lähtökohdista lisää myrkkyä, joka tulee kertymään sinne aivoihin.

Mikä erityisesti kertyy nimenomaan aivoihin: alumiini. Ja mistä alumiinia erityisesti saadaan? Rokotteista ja ruokapakkauksista ynnä kattiloista. Mikä lisäksi edistää nimenomaan alumiinin päätymistä nimenomaan aivoihin? Fluori. Ja mistä saadaan fluoria? Sitä hinkataan päivästä toiseen sinne, mistä tämä kuona-aine päätyy helpoimmin suoraan verenkiertoon – eli suun limakalvoille.

Fluoria – tuota metallinjalostuksen hankalasti hävitettävää myrkyllistä kuona-ainetta – löytyy myös melkein jokaisesta pilleristä nimellä fluoksetiini. Sillä ei ole mitään asiaa kehon sisälle, mutta sinne sitä vain tungetaan päivästä toiseen.

– Aivovaltimoiden ympärillä on viemärijärjestelmä, joka kuljettaa aivoista roskat ulos valtimon sykkiessä. Ja nimenomaan tämä syke on hyvin poikkeava Alzheimer-potilailla, Kiviniemi havainnollistaa.

Ja mikä yhdistää kaikkia alzheimer-potilaita? Statiinit, joilla "hoidetaan" "ongelmaa" (kolesteroli), joka ei ole ongelma, vaan elintärkeä komponentti hormonien tuotannossa – ja aivotoiminnassa.

Korkeaa verenpainetta on jo aiemmin pidetty Alzheimerin taudin riskitekijänä.

Ei ole olemassa myöskään ongelmaa nimeltä "korkea verenpaine". Meidän verenpaineemme vaihtelee päivän mittaan. Se vaihtelee siksi, että keho reagoi ympäristöönsä – ja myös myrkkyihin joita itseemme työnnämme. Kaikki lääkitys on myrkkyä, mutta sitä ovat myös suunnilleen kaikki kemikaalit joita käytämme, synteettiset kankaat joihin pukeudumme, huonekalut joilla lepuutamme itseämme. Kaikki muovi, kaikki pinnoitteet: teflon, bisfenoli... 

Käytännössä kaikki teolliset ratkaisut, joilla "helpotetaan elämää" tehokkuuden nimissä, tuottavat pidemmässä juoksussa ongelmia. Kaikki, mikä aiemmin myyttiin lasipulloissa ja -purkeissa, tulee nykyään alumiinissa tai muovissa tai paperissa – ja nuo kaikki on pinnoitettu bisfenolilla, joka on xenoestrogeeni. Kaikki, mitä syömme tai juomme, on valeltu estrogeenillä – jota on myös glyfosaatti, jota on kaikessa ruoassa sisällä. Meitä pommitetaan koko ajan xeno-estrogeeneillä.

Ja säteilyllä, tietysti. Joka digiloikassa säteilyn määrä moninkertaistuu. Kummasti kaikki "pandemiat" osuvat aina niihin kohtiin, joissa on kekkaistu jotain mullistavaa säteilytekniikkaa. Tämän täytyy olla sattumaa.

Meidän kehomme käsittelee ympäristöstressorien aiheuttamia ongelmia mm. verenpaineen muutoksilla. Allopatian puoskarit kohtelevat kehon normaaleja toimintoja "sairauksina", ja työntävät sisään lisää myrkkyjä estämään kehon normaalia toimintaa. Allopatia on maailman suurin kusetus: maanpetos, valtiopetos, ja rikos ihmisyyttä vastaan. 

Olisi todella hienoa jos ihmiset kykenisivät havahtumaan todellisuuteen, ja toimittaisivat puoskariston johonkin, mistä käsin eivät koskaan enää pääse sotkemaan ihmisten elämiä. ...mutta näyttää että niinkin ilmiselvä huijaus kuin "koronakriisi"™ ei väräytä kovinkaan montaa viisaria, joten käärmeöljykauppiaiden kauhuporno jatkuu ja jatkuu; ihmiset eivät ota itse selvää mistään, vaan antavat eksperttispesialistien sairastuttaa itseään pykälä pykälältä enemmän – ja ja mihinkään perustumattoman yleispelkurointinsa ahjossa vaativat, että muidenkin on pakko tehdä samoin. Yhteiskuntamme on idiokratia, joka tappaa itsensä paperiviilloilla.

Alzheimerin tautiin ei ole vielä kovin hyvää hoitoa olemassa.

Kyllä on. Sitä ei vain käytetä. Kuten monien muidenkin "tautien" kohdalla on tilanne.

Ei kommentteja: